- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Ne kadara çektirdin CNm benim de Dr orayı önerdi bana ?
400e cektirdim ben arkadasim.. Ama cok basit bir islem. 5 dakika bile sürmuyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadara çektirdin CNm benim de Dr orayı önerdi bana ?
Ayy CNm benim icine su serptin valla ins haftaya çektirevem randevu almak gerekiyor dimi ? Kac gun once almalıyım ? normal dogum yapmış biri olarak ona da dayanırım diye umuyorum400e cektirdim ben arkadasim.. Ama cok basit bir islem. 5 dakika bile sürmuyor..
Ayy CNm benim icine su serptin valla ins haftaya çektirevem randevu almak gerekiyor dimi ? Kac gun once almalıyım ? normal dogum yapmış biri olarak ona da dayanırım diye umuyorum
Tmm CNm sagolasin olsun o kadar katlanırız :) ikinci bebis istiyorz uc yıl once birinci kuzum kendiliğinden 7. Ayda gelmişti bunda bir sene oldu bisey yok bugun adetimin 3. Gunü hormon testi ve vajinal muayene yaptı rahimde polip var dedi rahim filmi istedi bakalım hayırlısı ins ... Hormonların normL hersey yolunda ..senin filmde cikti mı bir problem rahimde ?Evet randevu alin 1 gun onceden alinca oluyor. Hemen ertesi gune veriyorlar ama siz temkinli olup iki gün onceden alin.
Ayrica ooo normal doğumun yaninda bu sinek isirigi bile değil ki. Neden korktunuz o kadar? Valla gorevli bayan sadece siviyi gonderirken azicik adet sancisi gibi oldu sonra bitti kalkabilirisn dedi sok oldum cok basit bir islem..
Tmm CNm sagolasin olsun o kadar katlanırız :) ikinci bebis istiyorz uc yıl once birinci kuzum kendiliğinden 7. Ayda gelmişti bunda bir sene oldu bisey yok bugun adetimin 3. Gunü hormon testi ve vajinal muayene yaptı rahimde polip var dedi rahim filmi istedi bakalım hayırlısı ins ... Hormonların normL hersey yolunda ..senin filmde cikti mı bir problem rahimde ?
Merabalar kayseride nerde rahim filmi cektirdiniz acaba bendede ayni sıkınti var ve 3 gun sonra cektirmem lazimamiin allahım tüm isteyenlere hayırlı menfaatli evlatlar nasip etsin
canim bu dedigin yer tam olarak hangi hastane ve neresi. ben de film cektircem de. bi de randevu almak gerekir onceden di mjBakin benim cekildigim yerde karniniza bir alet koyuyorlar. Bu alet agriyi engelliyor. oglene kadar 100den fazla kisi cektirdi rahim filmini. Hepsi se anestezisiz. Cunku cidden agrisiz yaptiklari icin.
Eger istanbuldaysaniz orayi tavsiye ederim..
Evet.yapışıklık oluşmuş olabilir diye prof tekrarlamamı istedi.
Canım sen Antep'te çektirdin mi ? Beni bilgilendirilirsen sevinirimKızlar gaziantepte nerde cektirebilirm rahim filmi
Merhaba. Çok düşünüp arastirdim. Anesteziliye karar verdim.cunku doktorum kendimi cok kasmam halinde verdikleri ilacin kolay ilerleyemecegini soyledi. Anestezili cektirdim. Cok da rahattim hic birsey anlamadim. 10 dakika film surdu 10 dakikada da uyandim toparlandim ciktim hastaneden. Agri esigim dusuk stres de yapmistim iyiki bu sekilde cektirmisim.tabiki herkesin bunyesi farklidir ama kendinize guvenmiyorsaniz da kasmaya gerek yok.
Merhaba..Gecmis olsun..Nerede cektirdiniz rahim filmini? Bir de ucretini ogrenebilir miyim?
Merhaba .. hamilesiniz sanirim. Acaba rahim filminden sonra mi hamile kaldiniz ? Ne gibi bi probleminiz vardi ?Merhaba..Gecmis olsun..Nerede cektirdiniz rahim filmini? Bir de ucretini ogrenebilir miyim?