Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla arkadaşim bnce doktor muayenesini rahat oluyosan bunuda çektirirsin 5 dkk bişi sürüyor değmez anesteziye fln zaten ben o anda temiz çiksin diye dua ediyodum bi bktm bitmiş :)Merhaba
Benim de hamilelik için bu ay son tedavim bu ay da olumlu snuc alamazsam rahim filmi çektircem.. acıkcası canım pek tatlı değildir ( ağda da bile uykum gelir) ama bazı yorumları okuyunca tırstım inşallah gerek kalmaz ama olursada çektirmelimiyim bilmiyorum
Valla arkadaşim bnce doktor muayenesini rahat oluyosan bunuda çektirirsin 5 dkk bişi sürüyor değmez anesteziye fln zaten ben o anda temiz çiksin diye dua ediyodum bi bktm bitmiş :)
Anladm cnm geçmiş olsun moralini bozma inşallah en kısa zamanda bebegin gelir bnm eşimde problem ameliyat olmasi gerekio bzde nerde yapsak nasil ypsak diye düşünüyorzçektirdim canım agrı olmadı sadece sancı oluyor o da 2dk anca sürüyor ama tüplerden 1 i kapalı cıktı (
öncelikle geçmiş olsun. korkulacak kadarda değil. adet sancısının biraz fazlası. ama sen önceden ağrı kesici alacağın için daha rahat geçirirsin umarım.slm kızlar doktorum benden rahim filmi istedi agrı kesici antiboyotik yazdı geliceğin gün iç dedi ama anestezi yapmıycak sanırım agrırmı aceba ya korkuyorum bazıları çok zor oluyor diyor ama sizce nasıl kızlar
sağol cnm bilmiyorum okuduğum yazıların çoğuna zor yazıyodu bilmiyorum hiçöncelikle geçmiş olsun. korkulacak kadarda değil. adet sancısının biraz fazlası. ama sen önceden ağrı kesici alacağın için daha rahat geçirirsin umarım.
katlanılmayacak bir ağrı değil. anestezinin yan etkileri fazlaymış. böyle basit birşey için birçok dr gerek görmüyor. sonuçta doğum yapacaksın bu acıya dayanamayan birisi doğum nasıl yapacak. biz kadınlar acıya dayanıklıyız. doğum sancısının yanında sinek ısırığı gibi kalırsağol cnm bilmiyorum okuduğum yazıların çoğuna zor yazıyodu bilmiyorum hiç
Nerede çektirdiniz acaba yazabilir misiniz?Anestezili ben 400tl çektirdim yorum yazan bir arkadaşımızda -anestesisiz 400tl çektirmiş.ama dediğim gibi kasılacaksanız gerek yok bu sahneyi hatırlamanıza