• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili rahim filmi çektiren varmı lütfen yardım

Ya rahim sekliyle alakali bi durum sonradan olan bisey degil.
Ameliyat oldum ben hsg ile acilan bisey degil yani.
Her ay duzenli adet oluyorsan ins sikinti yoktur. Usg baktir adet bitiminde kalinlasma varsa normaldir ins
Her ay oluyorum Ama miktarında azalma varmı demişsin ya var yani az geliyo iki gün normal geliyo snra bakıyorum leke leke

Aminn aminn sizinde hayırlı olsun bebeğiniz ne zorlu yollardan gecmissinuzdir belkide yıllarca nasıl sabretmissinizdir ben de çok sabırsızım yaa öyle böyle değil ve çok meraklıyım olacakmı olmayacakmi ne zan olacak.....gibi.gibi

İnşallah kucağınız boş kalmasın . Benim tüp bebek sürecim yeni bitti sayılır . Henüz 9 haftalığız. Ama arkadaşların da dedigi gibi süreci uzatma. Süreci uzatmak seni daha çok yıpratır. Rabbim en hayırlı zamanda en güzel zamanda isteyen herkese versin inşallah ..

İnşallah kucağınız boş kalmasın . Benim tüp bebek sürecim yeni bitti sayılır . Henüz 9 haftalığız. Ama arkadaşların da dedigi gibi süreci uzatma. Süreci uzatmak seni daha çok yıpratır. Rabbim en hayırlı zamanda en güzel zamanda isteyen herkese versin inşallah ..
Aminn canım inşallah yaa inşallah sende sağlıkla al.kucagina insalah

arzucuk44 arzucuk44 muayeneden filan da korkma canım . Ben ki 11 ay da vajinusmus sıkıntısıyla yasamis biriyim ..ben bu hale geldim se herkes aşar bu sıkıntıları ;)) muayene de neymiş ;))

Artı 100 tl değil.iste keşke olsa sabahtan beri kaç yere sordum.aradim araştırdım yaa enjektörmu şu iğne yapılan enjektör mu yaa ozaman onun uzun olanından kullanıyorlardir dimi oda nasıl acıtmaz sonuçta oraya giriyo gene orayı acıyolaridr dimi spektumla
.
incecik enjektör canım.Valla benim hiç acımadı.hangi sehirdesinki sen?ben kocaeli de 600tlye yaptırdım.devlette de yapıyorlar anestezili rahim filmi hem..

arzucuk44 arzucuk44 muayeneden filan da korkma canım . Ben ki 11 ay da vajinusmus sıkıntısıyla yasamis biriyim ..ben bu hale geldim se herkes aşar bu sıkıntıları :KK66:) muayene de neymiş :KK66:)
Yaa bende vajinusmusm bence ilk ilişkiye 10 günde girebildim çok.zorlandim 4,5 yılık evliyim hala ilk şeyde zorlanıyorum sanki kaya var açılmıyor neden bilmiyorum ama sanırım bende vajinusmusum ananem çok dua etmişti bana yoksa ben çok kötüydum yani bi anda oldu dualar üstüne vallahi bak hala yapamam mesela ilk şeyde kaçarım zorlanirim.. Vajinal muyanedede hiç rahat duramam kasarim sürekli kimildarim bagiririrm

.
incecik enjektör canım.Valla benim hiç acımadı.hangi sehirdesinki sen?ben kocaeli de 600tlye yaptırdım.devlette de yapıyorlar anestezili rahim filmi hem..
İstanbuldayim canım devlettedemi yapıyolar ay hiç fikrim yok ya bi araştırayım yarın yapiliuomu cidden

Ben evlendim hiç yapamadım sen yine 10 günde yapmışsın . Ama tamamen psikolojik . Üstelik evlendiğimde de doğuda mahrumiyet bölgesinde yaşıyorduk işimizden dolayı . Mus un bir ilçesinde yaşıyorduk tedavi için ağrı ya psikiyatri ye gidiyorduk her hafta ya da iki haftada bir . Psikiyatri ile aştık çok şükür . Şuan çok rahat muayene oluyorum . Ancak tek sorun isteksizlik ti .. onu da aşarim diye beklerken çocuk istedik .. Çocuk isteyince de sanki sadece bebek için oluyor düşüncesi isteksizligi devam ettirdi . Ve şuan çok şükür 9 haftalığız. 3 buçuk yıllık evliyim bende ..

Peki rahim filminden snra hamile kaldinuzmu

Ben daha bu ay çektirdim. Bu ay olmaz zaten ayrıca çünkü dr bize 10 gün ilişki yok dedi ve bu süre içinde yumurtlama günüm geçti. Eğer imkanınız varsa anestezili çektirin derim. Bana işlemden sonra doktorum iyi ki anestezili yapmışız canın yanardı dedi çünkü birinden zor geçmiş. Ama anestezili çektirmeyecekseniz de şöyle düşünün yani ucunda ölüm yok. Dayanılmayacak bir ağrı değildir. Ağrısa da geçecek. Benim anestezili tercih etmemin en büyük sebebi stresle ve gerginlikle kendimi kasıp açık bile olsa filmde tıkalı çıkmasından korkmamdı.

Ya rahim sekliyle alakali bi durum sonradan olan bisey degil.
Ameliyat oldum ben hsg ile acilan bisey degil yani.
Her ay duzenli adet oluyorsan ins sikinti yoktur. Usg baktir adet bitiminde kalinlasma varsa normaldir ins
Canım hsg yani rahim filmi fiyatlarını biliyor musunuz

Ben evlendim hiç yapamadım sen yine 10 günde yapmışsın . Ama tamamen psikolojik . Üstelik evlendiğimde de doğuda mahrumiyet bölgesinde yaşıyorduk işimizden dolayı . Mus un bir ilçesinde yaşıyorduk tedavi için ağrı ya psikiyatri ye gidiyorduk her hafta ya da iki haftada bir . Psikiyatri ile aştık çok şükür . Şuan çok rahat muayene oluyorum . Ancak tek sorun isteksizlik ti .. onu da aşarim diye beklerken çocuk istedik .. Çocuk isteyince de sanki sadece bebek için oluyor düşüncesi isteksizligi devam ettirdi . Ve şuan çok şükür 9 haftalığız. 3 buçuk yıllık evliyim bende ..
Amannn kim.bilir ne sıkıntılar yasamissindir daha başka kadın olmak.cok.zor yaa böyle anlatırken bile zor.. Çok.sukur hamilesin sağlıkla al kucağına inşallah

Ben daha bu ay çektirdim. Bu ay olmaz zaten ayrıca çünkü dr bize 10 gün ilişki yok dedi ve bu süre içinde yumurtlama günüm geçti. Eğer imkanınız varsa anestezili çektirin derim. Bana işlemden sonra doktorum iyi ki anestezili yapmışız canın yanardı dedi çünkü birinden zor geçmiş. Ama anestezili çektirmeyecekseniz de şöyle düşünün yani ucunda ölüm yok. Dayanılmayacak bir ağrı değildir. Ağrısa da geçecek. Benim anestezili tercih etmemin en büyük sebebi stresle ve gerginlikle kendimi kasıp açık bile olsa filmde tıkalı çıkmasından korkmamdı.
Bende cektirirsem anestezili çektiricem zatende sadece biyer varmış anestezisiz hiç acitmiyolarmis c kollu makineyle yapılıyormuş doktor Cevat bayrak nette yazarsanız çıkar İstanbul da siz neredesiniz bilmiyorum ama kk.de bu doktora çektiren kadınlaron hepsi memnunuz yazmış

Bende cektirirsem anestezili çektiricem zatende sadece biyer varmış anestezisiz hiç acitmiyolarmis c kollu makineyle yapılıyormuş doktor Cevat bayrak nette yazarsanız çıkar İstanbul da siz neredesiniz bilmiyorum ama kk.de bu doktora çektiren kadınlaron hepsi memnunuz yazmış
Evet orayı biliyorum ben de duydum ama işte cesaret edemedim yine de.

Pahalı canım ya ben.istanbuldayim 550 den başlıyo anestezililer 1000 e kadar çıkıyo
Çok pahalı canım hemde bildiğiniz ilaçlı Pelvis filmi. Yani ilaçlı röntgen çok çok saçma bu kadar pahalı olması . El emeği mi diye düşünüyorlar anlamadım. Hastaneden sadece doktorun aparatları kullanılıyor. Zaten devlet röntgeni n para ını karsılıyor. İlacı da hasta alıyor. Eeee soygunculuk niye

Her sehirde farkli oluyor. Sanirim 500 tl den basliyor
Kızlar bu paralar gerçekten çok fazla. Ben radyoloji de çalıştım kaç sene mesleğim bu. Ve yapılan islem in o fiyati karşılaşacağı birsey yok. İlaç verip düz röntgen filmi çekiyorlar . 5 tane falan en fazla. Önce ilaçsız sonrada dakikasına göre 5 tane anca. Anlayamıyorum bu fiyatları . Sağlık çok önemli evet ama bu o kadarlık bi islem asla değil ..

Back