• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili rahim filmi çektiren varmı lütfen yardım

Siz nerde çektirdiniz ç başlıklı makineler varmış bi iki yerde güya onlar acitmiyomus bide bebeğiniz oldimj
2 sene once arastirma hastanesinde cektirmistim.
Nasil bisey oldugunu bilmedigim icin cok da arastirmamistim.
Ben de cok baska bi sikinti vardi. Bi dusugum oldu suan hamileyim.
Rabbim kucaklarimizi bos koymaz ins.

Yani en son 2 sene önce çektirdin dimi şuan hamileysen tedaviylemi kaldın canım.yaa kafama çok takıyorum kusura bakma.cok sordum.sanada yani kendime güzel örnekler arıyorum şubattan beri korunmuyoruz 10 ay oldu işte sanki olmayacak gibime.geliyo sanki hissediyorum bunu

Neden
.
Merhaba canım.Ben de çekildim 2 kere..ilki anestezisiz çekildi ve öyle bir acı daha önce yasamamıştım.ikincisi anesteziliydi hiçbirşey hissetmedim.zaten çok uzun bayilmadiğın için sorun olmuyor.1 saat yatiyorsun azcik kanaman olabiliyor.Saçık adet sancısı gibi ağrı.Sonrası acı falan yok.Aşılama sonrası o ay hamile kalma ihtimali de daha yüksek.Şimdiden gecmis olsun canım..
2 kere neden çekildin canım şuan.hamilemisn

Yani en son 2 sene önce çektirdin dimi şuan hamileysen tedaviylemi kaldın canım.yaa kafama çok takıyorum kusura bakma.cok sordum.sanada yani kendime güzel örnekler arıyorum şubattan beri korunmuyoruz 10 ay oldu işte sanki olmayacak gibime.geliyo sanki hissediyorum bunu
.
Rahim filmini cekil bence ve hemen ertesi ay aşılama yaptir canım..Benim ilk asilamamda tuttu şükür..boşuna beklemisim yillarca

Encamed mi neydi doktor Cevat bayrak şişli de bi klinik canim
Bende 2 kere çekildim . İlkinde özel bir hastahanede anestezi ile çekildim ve tuplerden biri kapalı çıktı . Ankarada bir araştırma hastahanesinde kapalı olan tüp için ameliyat denildi . Su birikmiş kapalı olan tüp te. Ama özel in hsg sine guvenmediler bir daha çekmek istediler ..mecbur kaldım ikinci olarak bu sefer anestezisiz çekildim ve iki tüp de açık çıktı . Ameliyat a gerek kalmadı .. internette çok okumustüm çok ağrılı oluyor vs diye . Aci oluyor evet illaki ama dayanilmayacak gibi değil ve üstelik 3 dk bile sürmedi . İlkini anestezi ile çekildiği me pişman olmuştum ;)

Neden

2 kere neden çekildin canım şuan.hamilemisn
.
İlkini evlendikten 1 sene sonra çocuk olmayınca başka bir sorunumuz da olmayınca çekildim..Bebek olmayınca üzerinden 3 sene geçince yenisini istiyor doktor filmin belki rahimde sorun olmuştur diye.ikinciyi ondan çektirdim ve 1 ay sonra asilamayla hamile kaldım şükür..keşke önceden yaptirsaymisim

Pardon cnm ya kafam gitti gecen sene cekildim temmuz gibi falandi.
Dedigim gibi benim sikinti baskaydi. Rahmimde perde vardi seninki cok ayri bisey.
Yapisiklik belirtilerini yasiyor musun peki ?
Kanamalarin azaldi mi ?

.
Rahim filmini cekil bence ve hemen ertesi ay aşılama yaptir canım..Benim ilk asilamamda tuttu şükür..boşuna beklemisim yillarca
Rahim filmindrn çok korkuyorum işte acısız yapan.biyer varmış baya ünlü doktor Cevat bayrak sanırım ama tabi ne kadar acısız yani ben içeri dökülen aletlerden çok korkuyorum bi yandan çektir diyorim.bi yandan hadi çektirdik diyelim ya gene olmazsa snra aşılama nedir onu hiç bilmiyorum yani bi süreç bana.cok zor ve uzun geliyor kaldıramam gibi geliyor Rabbim isteyen herkese versin kolay yoldan isnalah

Bende 2 kere çekildim . İlkinde özel bir hastahanede anestezi ile çekildim ve tuplerden biri kapalı çıktı . Ankarada bir araştırma hastahanesinde kapalı olan tüp için ameliyat denildi . Su birikmiş kapalı olan tüp te. Ama özel in hsg sine guvenmediler bir daha çekmek istediler ..mecbur kaldım ikinci olarak bu sefer anestezisiz çekildim ve iki tüp de açık çıktı . Ameliyat a gerek kalmadı .. internette çok okumustüm çok ağrılı oluyor vs diye . Aci oluyor evet illaki ama dayanilmayacak gibi değil ve üstelik 3 dk bile sürmedi . İlkini anestezi ile çekildiği me pişman olmuştum :KK66:
Yaa nasıl oluyoki bu yani iki kere eziyet yaa maddi manevi.. Bu filimlerde yanilabilirlik payı var ozaman

Pardon cnm ya kafam gitti gecen sene cekildim temmuz gibi falandi.
Dedigim gibi benim sikinti baskaydi. Rahmimde perde vardi seninki cok ayri bisey.
Yapisiklik belirtilerini yasiyor musun peki ?
Kanamalarin azaldi mi ?
Perde nedir canım neden dolayı oluyo ve film çekilirken verilen ilaçla aciliyomus hayırsa nasıl bi tedavi yöntemi var...adet kanamami diyosun dimi evet 2 gün.suruyo snra saatlerce bazen gelmio gelincede az az gelio bu yapisiklik belirtisidir başka belirtiler neler

.
İlkini evlendikten 1 sene sonra çocuk olmayınca başka bir sorunumuz da olmayınca çekildim..Bebek olmayınca üzerinden 3 sene geçince yenisini istiyor doktor filmin belki rahimde sorun olmuştur diye.ikinciyi ondan çektirdim ve 1 ay sonra asilamayla hamile kaldım şükür..keşke önceden yaptirsaymisim
Hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla al kucağına inşallah darısı bize olsun hayırlısıyla dua et

Yaa nasıl oluyoki bu yani iki kere eziyet yaa maddi manevi.. Bu filimlerde yanilabilirlik payı var ozaman
.
Hayır yanılma payı yok canım net şekilde gözüküyor herşey..Üzerinden 3 yıl geçerse rahimde problem varsa diye bakılıyor tekrar.
.
Aşılama için adetin 3.günü gidiyorsun.Klomen hap veriyor adetinin süresine göre başlatıyor hapa .adetin bitince 3gun sonra yumurtalarına bakıyor aşılama için gun veriyor.aşılama günü esin sperm veriyor.spermlerin yikanarak iyileri seçiliyor Sperm verildikten 1.5 saat sonra aşılama yapılıyor..yarım saat yatiyorsun o kadar..zor bişey değil yani.Bekleyip yipranacagina yaptırmak daha mantıklı..

Yanılma var mıdır bilmem ama devlet hastahanesi özele güvenmediğne göre olabilir de. BEn şunu düşünüyorum ama muhtemelen ozelde çekilirken küçük bir tikanikliktan dolayı kapalı çıktı . Sonrasında ikinci çekilmede ilaçtan açıldı .. ufak tefek tıkanıklık olduğunda zaten rahim filmi ile açılabiliyor. Rabbim inşallah gönlündekini versin hayırlısıyla . Bende tüp bebekle hamile kalanlardanim sonrasında.

.
Hayır yanılma payı yok canım net şekilde gözüküyor herşey..Üzerinden 3 yıl geçerse rahimde problem varsa diye bakılıyor tekrar.
.
Aşılama için adetin 3.günü gidiyorsun.Klomen hap veriyor adetinin süresine göre başlatıyor hapa .adetin bitince 3gun sonra yumurtalarına bakıyor aşılama için gun veriyor.aşılama günü esin sperm veriyor.spermlerin yikanarak iyileri seçiliyor Sperm verildikten 1.5 saat sonra aşılama yapılıyor..yarım saat yatiyorsun o kadar..zor bişey değil yani.Bekleyip yipranacagina yaptırmak daha mantıklı..
Canım teşekkür ederim detaylı anlatımın için peki bu aşılama aşaması nasıl yani sipermi yumurtaya nasıl.yerlestiriuolar ben onuda yapamamki ben vajinal muayene bile olamıyorum işte bu süreçlerden çok Ama çoook korkuyorum

Yanılma var mıdır bilmem ama devlet hastahanesi özele güvenmediğne göre olabilir de. BEn şunu düşünüyorum ama muhtemelen ozelde çekilirken küçük bir tikanikliktan dolayı kapalı çıktı . Sonrasında ikinci çekilmede ilaçtan açıldı .. ufak tefek tıkanıklık olduğunda zaten rahim filmi ile açılabiliyor. Rabbim inşallah gönlündekini versin hayırlısıyla . Bende tüp bebekle hamile kalanlardanim sonrasında.
Aminn aminn sizinde hayırlı olsun bebeğiniz ne zorlu yollardan gecmissinuzdir belkide yıllarca nasıl sabretmissinizdir ben de çok sabırsızım yaa öyle böyle değil ve çok meraklıyım olacakmı olmayacakmi ne zan olacak.....gibi.gibi

Enjektörle rahim içine yumurtalara en yakın yere bırakıyor dr spermleri..zerre kadar acıma yok inan..Rahim filmini anestezili çekilmek artı 100tl zaten hiç düşünme anestezili çekil canım.

Perde nedir canım neden dolayı oluyo ve film çekilirken verilen ilaçla aciliyomus hayırsa nasıl bi tedavi yöntemi var...adet kanamami diyosun dimi evet 2 gün.suruyo snra saatlerce bazen gelmio gelincede az az gelio bu yapisiklik belirtisidir başka belirtiler neler
Ya rahim sekliyle alakali bi durum sonradan olan bisey degil.
Ameliyat oldum ben hsg ile acilan bisey degil yani.
Her ay duzenli adet oluyorsan ins sikinti yoktur. Usg baktir adet bitiminde kalinlasma varsa normaldir ins

Enjektörle rahim içine yumurtalara en yakın yere bırakıyor dr spermleri..zerre kadar acıma yok inan..Rahim filmini anestezili çekilmek artı 100tl zaten hiç düşünme anestezili çekil canım.
Artı 100 tl değil.iste keşke olsa sabahtan beri kaç yere sordum.aradim araştırdım yaa enjektörmu şu iğne yapılan enjektör mu yaa ozaman onun uzun olanından kullanıyorlardir dimi oda nasıl acıtmaz sonuçta oraya giriyo gene orayı acıyolaridr dimi spektumla

Back