• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili rahim filmi çekinenler detaylı anlatırmısınız

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Anestezili rahim filmi çekinenler doktor anestezili çekeceğim dedi endişeliyim detaylı bir şekilde anlatırmısınız neler yaşadınız süreçte ne kadar sürdü sonrası nasıldı

Odaya almaları ve bitmesi yarim saat sürdü benim hatta odada beklettiler biraz. Damar yolu açmışlardi ordan igne yaptılar birazdan uykun gelicek dedi basima bi sicaklik geldi sonrası yok ☺️asansorde bi ara actim gözümü sıkıntı var mi diye sonra dinlenme odasina aldılar. Tüplerimde sıkıntı yoktu hafif sancım oldu ama benim ader dönemi asiri sancım olduğu icin de hafif gelmis olabilir. Kanamam yoğun olmuştu benim. 3 4 gun sürmüştü doktorum normal demişti. Benimle birlikte çektiren 2 kisi vardi cok kotuydu ler kişiye gor3 değişiyor sanırım. 1 saat falan da dinlenmistim odada

Odaya almaları ve bitmesi yarim saat sürdü benim hatta odada beklettiler biraz. Damar yolu açmışlardi ordan igne yaptılar birazdan uykun gelicek dedi basima bi sicaklik geldi sonrası yok ☺asansorde bi ara actim gözümü sıkıntı var mi diye sonra dinlenme odasina aldılar. Tüplerimde sıkıntı yoktu hafif sancım oldu ama benim ader dönemi asiri sancım olduğu icin de hafif gelmis olabilir. Kanamam yoğun olmuştu benim. 3 4 gun sürmüştü doktorum normal demişti. Benimle birlikte çektiren 2 kisi vardi cok kotuydu ler kişiye gor3 değişiyor sanırım. 1 saat falan da dinlenmistim odada
Nasıl çok kötüydü yani

Kanama olunca orda nasıl oluyor ped mi veriliyor nasıl bu konular beni çok rahatsız ediyor

Hiç korkma bende yaptım anestezili baktım başımda doktor hemşire var koluma damar yolu ile anestezi verdiler uyandığımda herşey bitmişti biraz dinlendim kalkıp evime geldim hiçbirşey hissetmiyorsun korkma canm benm tüpler ikiside açık dı cok şükür

Hiç korkma bende yaptım anestezili baktım başımda doktor hemşire var koluma damar yolu ile anestezi verdiler uyandığımda herşey bitmişti biraz dinlendim kalkıp evime geldim hiçbirşey hissetmiyorsun korkma canm benm tüpler ikiside açık dı cok şükür
Kanama oldu dediniz ya birsey mi koyuluyor hemşire m ilgileniyor

Kanama inşallah olmaz aşırı stres yapıyorum hadi kanama olursa doktoruma güveniyorum inşallah benimde açıktır

Ağrıları coktu bazılarının ağrısı olabiliyo normal. Ped mutlaka al yanina hatta ayarla öncesinde ic çamaşırına
Ağrıya dayanırım olup bitsin de hayırlısı ile aynen onları götüreceğim artık film çekinmene kadar uyuyamayacağım

Kanama inşallah olmaz aşırı stres yapıyorum hadi kanama olursa doktoruma güveniyorum inşallah benimde açıktır
Ben de anestezili çektirdim. Çok az kanamam oldu. Yarım saatte bitiyor. Biraz da çıkınca bekledim. Tek gitmiştim, sonrasında çıkınca araba dahi sürdüm.hiç endişe etme

Ağrıya dayanırım olup bitsin de hayırlısı ile aynen onları götüreceğim artık film çekinmene kadar uyuyamayacağım
Cok stres yapmışsın cnm cok zoe degil sadece agri ve kanama olabiliyo

Peki kızlar film esnasında kanaması falann olan oldu mu ben anestezi almadan yaptırmıştım. Kalktığımda masadan altım hep kandı ama sonradan gelmedi işlem esnasında vardı sadece

Back