Anestezi

leeloo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1
0
86
34
İstanbul
ameliyat olmak istiyorum ama anestezi kısmından çok korkuyorum ya bi aksilik olursa diye sizlerin anestezi alma kısmı nasıl geçti öncesinde sonrasında neler oldu paylaşır mısınız lütfen

cesaretli ol zaten damar yolunu açtıktan sonra sana iyi uykular ve iyi uyanmalar diliyorlar korkma kendini stresse sokma en kolay kısmı o ama sana özelden yazdığımıda dikkate al allah yardımcın olsun

walla bende çok korkuyorum ama korkmama rağmen yinede 6 nisana randevu aldım muayeneye gidicem ve amel.tarihim belirlenicek...
ben doktora bile gidemem korkudan...aşırı yani ama yinede olucam:/

Bende senelerdir anestezi korkum yüzünden ameliyat olamıyorum cesaret iğnesi yapıyorlarmış gerçi. Bu arada nisan özelden attığın msj bizimlede paylaşırmısın.

benim sıkıntım o cesaret iğnesi yapılana kadar..amel.elbisesini giyinme kısımları falan yani..
artık kaçışım yok ameliyat günümü aldım korka korka olucam mecbur:)))

benim sıkıntım o cesaret iğnesi yapılana kadar..amel.elbisesini giyinme kısımları falan yani..
artık kaçışım yok ameliyat günümü aldım korka korka olucam mecbur:)))hihoyyythihoyyyt

Miraculous inşallah hayırlısıyla olur kurtulursun. Darısı benim başıma inşallah. Bu arada damla mı tercih ettin yuvarlak mı?

inşallah canım.bana yuvarlakta damlada uygunmuş..annem damla olsun diyo ben hala kararsızım doktorum merak etme yuvarlakta olsa yapay durmycak dedi...damla olunca sanki daha sexy gibi geliyo bana ama kararsızım:/ keşke sana bu olur deseydide ikilemde kalmasaydım..

Bende senelerdir anestezi korkum yüzünden ameliyat olamıyorum cesaret iğnesi yapıyorlarmış gerçi. Bu arada nisan özelden attığın msj bizimlede paylaşırmısın.

hayatım ameliyattan önce el üzerinde yada uygun bir yerden damar yolu açıyorlar ameliyat haneye gittiğinde doktor ve ekibi seninle sohbet ederken siz farkında olmadan damar yolundan yapılan iğneden sonra nasıl uyuyup uyandığını bile anlamıyorsun bol şans şimdiden vede geçmiş olsun

canlı canlı yapmıyorlar ya , mis gibi uyutuyorlar işte
ben o anı çok seviyorum
hayatta hatırlamadığın tek an

ben 3 kere anestezi almış biri olarak nedense seviyorum o durumu ya..
böyle ameliyathaneye girmeyi beklerken yapılan sakinleştiriciden mi nedendir bilmiyorum ama o bayılırkenki hissettiğim huzur, birde ayılırken böyle arada gözümü açıp sonra tatlı tatlı uyumalarım ayy çok hoşuma gidiyor vallahi

:)) gidelim dinlenelim yani ..

Anesteziden korkulurmu yahu Sırf o anı daha iyi yaşayabilmek için sakinleştirici iğne yapılmasını istemiyorum
Narkoz verin abi bana,damardannnnn...

kızlar nasıl böyle rahat konuşuyorsunuz? anestezide mutlaka bir risk alıyorsunuz.bu risk hernekadar son senelerde azalsada tam olarak yok denemez.

konu sahibi siz anesteziden yani bayılmaktanmı korkuyorsunuz yoksa oluşabilicek risklerden mi ( bitkisel hayat,felç kalma vs..) ? uyku hapı verilir ve uykudayken anesteziye alınırsınız cesaretiniz yoksa.

bende hayatımda hiç narkoz almadım ve bendede hep onun korkusu vardır ama senden çok farklı şekilde, ya narkoz alınca bilinçaltı devreye girip olur olmaz saçmalarsam diye düşünüyorum herkes farklı işte :)) ama bu korkunu yenmelisin emin ol hiçbi sorun yaşamayacaksın korkma :)))

ben ne kadar cahilmişim bu konuda böyle riskleri mi var (((( aman allahım zaten korkuyodum ameliyattan şimdi iyice tırstım ben (((((((((

doktorlar anestezistler yıllarca bu işi en iyi ve en sorunsuz şekilde yapabilmek için yıllarca eğitim alıyorlar bence fazla kafana takma bi sorun yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…