anensefaliden sonra tekrar hamile kalan var mı ?

Beril Hanım, başınızdan geçenleri okudum ve söyleyecek bir şey bulamadım, şubat ayının sonunda doğum yapacağınızı biliyorum onun için sadece sağlığınızı merak ettim. umarım iyisinizdir ve bugünleri acısını hafifletecek çok daha güzel günler geçirirsiniz,

geçmiş olsun..

Berilcim doğumun gerçekleşti mi,kendini nasıl hissediyorsun,neler yaşadın gercekten cok merak ediyorum bende..

Tekrar hamile kldınız mı sağlıklı bebeğiniz oldu mu bende aynı şeyleri yaşadım

yaklaşık 4 ay önce anensefali yüzünden bebeğimi kaybettim tekrar hamile kalmaya cesaret edemiyorum aynı zamanda da çok istiyorum

acaba benim gibi olup sağlıklı bi bebeğe sahip olan var mı çok merak ediyorum
Bende ilk gebeliğim anensefali bebekti kürtaj olmak zorunda kaldim aradan altı ay gecti yeniden suan hamileyim 16 haftalik hic bir sorunum yoktu bugune kadar ikili test de bsy demedilr üçlü test yaptilar bebegin hasta dedi doktor sıvı almasi gerektigini sòyledi kabul etmedim o zmn özele git dedi nipt galiba o test yap dedi şuan iki çesme goz agliyorum kahroldum hic bebegim yok boyle bir durumu ikinci gez yasamak beni mahvediyor yaein özele gidicem insallah yanilma payi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…