Ankaradan size güzel haberler getiremedim....ayrldık yavrumla...daralıyorum hiçbir yere sığamıyorum...geçicek mi bunlar........................yoksa hep mi böyle devam edecek..................birdaha bebeğim olacak mı?korkuyorum hemde okadar korkuyorum ki...............kendimi durmadan yavruma konulan hastalığın adını tekrarlarken buluyorum....holoprozensefali...........................................................ne olur dua edin kızlar
karmakarışığım yeniden hamileyim bugün kan testi sonucunu aldım 4 haftalık daha çok yeni
başak doktorun sana elevit ve folbiola devam etmeni söyledimi? bana artık ikiye kırıp yarısını iç dedi aspirin verdi
Ankaradan size güzel haberler getiremedim....ayrldık yavrumla...daralıyorum hiçbir yere sığamıyorum...geçicek mi bunlar........................yoksa hep mi böyle devam edecek..................birdaha bebeğim olacak mı?korkuyorum hemde okadar korkuyorum ki...............kendimi durmadan yavruma konulan hastalığın adını tekrarlarken buluyorum....holoprozensefali...........................................................ne olur dua edin kızlar
aaa hayırlı olsun çok sevindim canım ben folbiol coraspin bide kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün, elevite ara verdik 12. haftadan sonra başlıcaz tekrar..dua edelim canım bekleyip görmekten başka çaremiz yok allah yardımcımız olsun sağlıklıca kucağımıza alıcaz inşallahhhhhh, gelişmeleri yaz mutlaka. inanılmaz tedirginim ben sen de öyle misin? dile kolay 2 tane sonlandırılmış gebelik bu sefer yüzümüz gülcek inşallahhh
maşallah ne güzel benim ki daha çok yeni 4 haftalık iki gün önce kan tahliliyle öğrendik her an herşey olabilir ama bu günlerin tadını çıkarmak lazım aslında bi daha bugünlere dönemicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?