canım ben 2 kere beyin anomalisi yüzünden bebeklerimi kaybettim, ilk bebeğimde dandy walker vardı 19 haftalıkken sonlandırıldı ikinci bebeğimde ensofalosel vardı 13 haftalıkken sonlandırıldı üzerinden 1 yıl geçti 6 haftalık hamileyim.. hayırlısıyla bu sefer kucağıma alırım inşallah.. folbiol ve elevit kullanmayı ihmal etme ben 8 aydır kullanıyordum
Bende yaklaşık 20 gün önce 24 haftalık gebeyken bebeğime ensefalosel teşhisi koydular gebeliğim sonlandırıldı doktorum 3 ay korunma süresi verdi ama ben önümüzdeki sonbahar yada kışa doğru tekrar hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse. Rabbim nasip etsin bizlere tekrar hamişliği
inşallah canım inşallah umudumuzu kaybetmeyeceğiz sağlığımız elverdiğince elimizden geleni yapacağız bende yaz sonu tekrar deneyeceğim inşallah güzel haberlerini alırım canım hepimize umut olursun arada haber etmeyi unutma sevgiler...petunya çok teşekkür ederim canım.. inşallah bu sefer allah yüzümüze bakar, bebeğimi sağlıklıca hayırlısıyla kucağıma alırım
çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah rabbim yeniden sağlıklı bir bebiş nasip eder
hem kontrol hemde bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik............oğlumuz olacakmış.............................................ama holoprosensefali teşhisi konuldu....gebeliği sonlandırmak gerekiyormus içim yanıyorrrrrrrrrrrrr ağlamaktan gözlrim yanıyor.ona o kadar alışmıştımki..17 haftadır beraberiz ama ayrılcaz salı günü tekrr doktorda olcaz bir mucize beklemiyorum.....nekadar zormuş
hem kontrol hemde bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik............oğlumuz olacakmış.............................................ama holoprosensefali teşhisi konuldu....gebeliği sonlandırmak gerekiyormus içim yanıyorrrrrrrrrrrrr ağlamaktan gözlrim yanıyor.ona o kadar alışmıştımki..17 haftadır beraberiz ama ayrılcaz salı günü tekrr doktorda olcaz bir mucize beklemiyorum.....nekadar zormuş
Hepinizdende Allah razı olsun...bir bilseniz içim nasıl yanıyr..sanki kaya parçalarıyla kalbimi eziyorlar...bugun 5.gun netten oyle bu hastalıkla ilgili şeyleri araştırıyorum gördükçe okudukça içim daha da yanıyr.ne olur hepinizden ricam dua edin bize Rabbim bu kararı bana verdirmesin...kıyamıyorum ona.ama...................................birde bir şey öğrenmek istiyorum çok büyük bir ihtimalle sağlık kurulu gebeliği sonlandırmak isteyecek bunu hangi yöntemle yaparlar???18 hafta oldu bugun..alacaklarsa bile suni sancı verip oyle yapsınlar.........................................................................ben yaklaşık 7 ay öncesine kadar vajinismustum ozaman sanıyordumki bu dertten daha buyugu yok...ama varmış..hemde daha acısı..şuan yaşadıgımında daha buyugu daha acısı vardır Rabbim daha acısını yaşatma yalvarıyorum sana...beni bana bırakma...yükümü hafiflet...Senden gelen her şeye hamd ü senalar olsun...bu akşam ankara yolculuğu...yarın sabah doktorda olcaz nasipse..kızlar ne olur dua edin............
Hepinizdende Allah razı olsun...bir bilseniz içim nasıl yanıyr..sanki kaya parçalarıyla kalbimi eziyorlar...bugun 5.gun netten oyle bu hastalıkla ilgili şeyleri araştırıyorum gördükçe okudukça içim daha da yanıyr.ne olur hepinizden ricam dua edin bize Rabbim bu kararı bana verdirmesin...kıyamıyorum ona.ama...................................birde bir şey öğrenmek istiyorum çok büyük bir ihtimalle sağlık kurulu gebeliği sonlandırmak isteyecek bunu hangi yöntemle yaparlar???18 hafta oldu bugun..alacaklarsa bile suni sancı verip oyle yapsınlar.........................................................................ben yaklaşık 7 ay öncesine kadar vajinismustum ozaman sanıyordumki bu dertten daha buyugu yok...ama varmış..hemde daha acısı..şuan yaşadıgımında daha buyugu daha acısı vardır Rabbim daha acısını yaşatma yalvarıyorum sana...beni bana bırakma...yükümü hafiflet...Senden gelen her şeye hamd ü senalar olsun...bu akşam ankara yolculuğu...yarın sabah doktorda olcaz nasipse..kızlar ne olur dua edin............
Ankaradan size güzel haberler getiremedim....ayrldık yavrumla...daralıyorum hiçbir yere sığamıyorum...geçicek mi bunlar........................yoksa hep mi böyle devam edecek..................birdaha bebeğim olacak mı?korkuyorum hemde okadar korkuyorum ki...............kendimi durmadan yavruma konulan hastalığın adını tekrarlarken buluyorum....holoprozensefali...........................................................ne olur dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?