• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anensefaliden sonra tekrar hamile kalan var mı ?

melltem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Manisa
yaklaşık 4 ay önce anensefali yüzünden bebeğimi kaybettim tekrar hamile kalmaya cesaret edemiyorum aynı zamanda da çok istiyorum

acaba benim gibi olup sağlıklı bi bebeğe sahip olan var mı çok merak ediyorum

canım ben 2 kere beyin anomalisi yüzünden bebeklerimi kaybettim, ilk bebeğimde dandy walker vardı 19 haftalıkken sonlandırıldı ikinci bebeğimde ensofalosel vardı 13 haftalıkken sonlandırıldı üzerinden 1 yıl geçti 6 haftalık hamileyim.. hayırlısıyla bu sefer kucağıma alırım inşallah.. folbiol ve elevit kullanmayı ihmal etme ben 8 aydır kullanıyordum

Bende yaklaşık 20 gün önce 24 haftalık gebeyken bebeğime ensefalosel teşhisi koydular gebeliğim sonlandırıldı doktorum 3 ay korunma süresi verdi ama ben önümüzdeki sonbahar yada kışa doğru tekrar hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse. Rabbim nasip etsin bizlere tekrar hamişliği :(

canım ben 2 kere beyin anomalisi yüzünden bebeklerimi kaybettim, ilk bebeğimde dandy walker vardı 19 haftalıkken sonlandırıldı ikinci bebeğimde ensofalosel vardı 13 haftalıkken sonlandırıldı üzerinden 1 yıl geçti 6 haftalık hamileyim.. hayırlısıyla bu sefer kucağıma alırım inşallah.. folbiol ve elevit kullanmayı ihmal etme ben 8 aydır kullanıyordum

canım inşallah bu sefer sağlıkla gelir bebeğin güzel dileklerim seninle

petunya çok teşekkür ederim canım.. inşallah bu sefer allah yüzümüze bakar, bebeğimi sağlıklıca hayırlısıyla kucağıma alırım

başak çok sevindim inşallah bu sefer sapasağlam kucağına alırsın ben de korunmayı bıraktım bakalım ne olacak

Bende yaklaşık 20 gün önce 24 haftalık gebeyken bebeğime ensefalosel teşhisi koydular gebeliğim sonlandırıldı doktorum 3 ay korunma süresi verdi ama ben önümüzdeki sonbahar yada kışa doğru tekrar hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse. Rabbim nasip etsin bizlere tekrar hamişliği :(

çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah rabbim yeniden sağlıklı bir bebiş nasip eder

petunya çok teşekkür ederim canım.. inşallah bu sefer allah yüzümüze bakar, bebeğimi sağlıklıca hayırlısıyla kucağıma alırım
inşallah canım inşallah umudumuzu kaybetmeyeceğiz sağlığımız elverdiğince elimizden geleni yapacağız bende yaz sonu tekrar deneyeceğim inşallah güzel haberlerini alırım canım hepimize umut olursun arada haber etmeyi unutma sevgiler...

hem kontrol hemde bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik............oğlumuz olacakmış.............................................ama holoprosensefali teşhisi konuldu....gebeliği sonlandırmak gerekiyormus içim yanıyorrrrrrrrrrrrr ağlamaktan gözlrim yanıyor.ona o kadar alışmıştımki..17 haftadır beraberiz ama ayrılcaz salı günü tekrr doktorda olcaz bir mucize beklemiyorum.....nekadar zormuş

hem kontrol hemde bebeğimizin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik............oğlumuz olacakmış.............................................ama holoprosensefali teşhisi konuldu....gebeliği sonlandırmak gerekiyormus içim yanıyorrrrrrrrrrrrr ağlamaktan gözlrim yanıyor.ona o kadar alışmıştımki..17 haftadır beraberiz ama ayrılcaz salı günü tekrr doktorda olcaz bir mucize beklemiyorum.....nekadar zormuş

Ahhh Ahh yanan bir anne yüreği dahaa :(( Canım benim yaklaşık 1 ay önce doktoruma kontrolüm için gittiğimde 24 haftalık bebeğime ensefalosel teşhisi konuldu. Suni sancı verildi ve normal doğumla kızımdan ayrıldım :(Herşey kabus gibiydi hala gözümün önünden hiç bir sahnesi gitmiyor ama acısı zamanla azalıyor tatlım şimdi biz sana ne desek yarana merhem olamayız biliyorum kendimde aynı şeyleri yaşadım sen şimdi internette o hastalığın kelime anlamını tedavisini o teşhis konupta yaşayan bebekler varmı diye araştırıyorsundur muhtemelen :((( Allah sabır versin canım çook zor çook :(

ben çok üzgünüm ne söyleyeceğimi bilemiyorum biz de cinsiiyetini öğrenmeye gitmiştik ama doktor size kötü bir haberim var deyince bütün dünya başıma yıklıdı zannetmiştim inşallah bu süreci kolay atlatabilirsin Allah yardımcın olsun:14:

Hepinizdende Allah razı olsun...bir bilseniz içim nasıl yanıyr..sanki kaya parçalarıyla kalbimi eziyorlar...bugun 5.gun netten oyle bu hastalıkla ilgili şeyleri araştırıyorum gördükçe okudukça içim daha da yanıyr.ne olur hepinizden ricam dua edin bize Rabbim bu kararı bana verdirmesin...kıyamıyorum ona.ama...................................birde bir şey öğrenmek istiyorum çok büyük bir ihtimalle sağlık kurulu gebeliği sonlandırmak isteyecek bunu hangi yöntemle yaparlar???18 hafta oldu bugun..alacaklarsa bile suni sancı verip oyle yapsınlar.........................................................................ben yaklaşık 7 ay öncesine kadar vajinismustum ozaman sanıyordumki bu dertten daha buyugu yok...ama varmış..hemde daha acısı..şuan yaşadıgımında daha buyugu daha acısı vardır Rabbim daha acısını yaşatma yalvarıyorum sana...beni bana bırakma...yükümü hafiflet...Senden gelen her şeye hamd ü senalar olsun...bu akşam ankara yolculuğu...yarın sabah doktorda olcaz nasipse..kızlar ne olur dua edin............

Hepinizdende Allah razı olsun...bir bilseniz içim nasıl yanıyr..sanki kaya parçalarıyla kalbimi eziyorlar...bugun 5.gun netten oyle bu hastalıkla ilgili şeyleri araştırıyorum gördükçe okudukça içim daha da yanıyr.ne olur hepinizden ricam dua edin bize Rabbim bu kararı bana verdirmesin...kıyamıyorum ona.ama...................................birde bir şey öğrenmek istiyorum çok büyük bir ihtimalle sağlık kurulu gebeliği sonlandırmak isteyecek bunu hangi yöntemle yaparlar???18 hafta oldu bugun..alacaklarsa bile suni sancı verip oyle yapsınlar.........................................................................ben yaklaşık 7 ay öncesine kadar vajinismustum ozaman sanıyordumki bu dertten daha buyugu yok...ama varmış..hemde daha acısı..şuan yaşadıgımında daha buyugu daha acısı vardır Rabbim daha acısını yaşatma yalvarıyorum sana...beni bana bırakma...yükümü hafiflet...Senden gelen her şeye hamd ü senalar olsun...bu akşam ankara yolculuğu...yarın sabah doktorda olcaz nasipse..kızlar ne olur dua edin............

ALLAH yardımcın olsun gerçekten çok zor benimkine ultrasona bakarbakmaz bu gebellik sonlandırılmalıı diyorlardı bana seçme hakkı bile tanımadılar benim bebğim çok ağır durumdaydı eğer sonlandırılmasına karar verirsen suni sancıyla doğum yaptırıyorlar sakın korkma panik yapma ben bide bunun için korkuyordum ama biz o suni sancıdan daha büyük bi sancı çekiyoruz keşke anakaradan güzel haberlerle dönsen merakla bekliyorum belki tedavisi olan birşey olur rabbim çaresiz dert vermesin benim ki çaresizdi yavrumun doğumuna 2 hafta kaldı sanki hamileymişim gibi gün sayıyorum Rabbim yardımcın olsun

Benimde 5 aylık bebeğim sezeryan ile alındı.ben suni sancı ile doğuma cesaret edemedim.bebeğim down sendromluydu.çok zor ve acı günler geçiriyor insan.2 ay oldu daha.Allah hepimize sabır versin ve acılarımızı hafifletsin..zaman en güzel ilaç.....ama işallah tekrar hamile kalacağım işallah..çünkü şimdi herşey yarım kaldı..

ben de kendimi yarım hatta eksik hissediyorum en ufak sevincimde aklıma geliyor içim buruluyor

ahh canım benim, ne kadar tanıdık bir acı, ne zor bir tecrübe seni çok çok iyi anlıyorum. allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun canım, dilerim bebeğin sağlıklıdır ve sonlandırmak zorunda kalmazsınız.. ama şuna inanki insan her acının altından kalkıyor tamamen geçmiyor ama külleniyor benim 2 kere sonlandırıldı gebeliğim ve tekrar hamileyim pozitif düşünmekten başka çarem yok sende öyle yap tatlım pozitif düşün umarım senin için en hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz

karmakarışığım yeniden hamileyim bugün kan testi sonucunu aldım 4 haftalık daha çok yeni
başak doktorun sana elevit ve folbiola devam etmeni söyledimi? bana artık ikiye kırıp yarısını iç dedi aspirin verdi

Ankaradan size güzel haberler getiremedim....ayrldık yavrumla...daralıyorum hiçbir yere sığamıyorum...geçicek mi bunlar........................yoksa hep mi böyle devam edecek..................birdaha bebeğim olacak mı?korkuyorum hemde okadar korkuyorum ki...............kendimi durmadan yavruma konulan hastalığın adını tekrarlarken buluyorum....holoprozensefali...........................................................ne olur dua edin kızlar

Ankaradan size güzel haberler getiremedim....ayrldık yavrumla...daralıyorum hiçbir yere sığamıyorum...geçicek mi bunlar........................yoksa hep mi böyle devam edecek..................birdaha bebeğim olacak mı?korkuyorum hemde okadar korkuyorum ki...............kendimi durmadan yavruma konulan hastalığın adını tekrarlarken buluyorum....holoprozensefali...........................................................ne olur dua edin kızlar

canım başın saolsun. başta sen olmak üzere bütün melekannelerine allahım sabırlar ihsan etsin...sabır çek canım. geçecek canım geçecek.. asla unutmayacaksın ama acın hafifleyecek emin ol. rabbim yardımcın olsun..

Back