Anensefali Hastalığı Karar Aşaması

halime007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
2
0
36
Antalya
merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.üyeliğimin sebebi şudur bundan bir ay önce anensefali diye bir hastalığı olduğu için 17 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ve bu beni çok yıktı zaten daha önce de bir düşük yaşamıştım ardından bu olay olunca psikolojim çökmüş durumda ve doktorum bu olayın bi sonraki hamileliktede tekrarlaya bileceğini söyledi.bu olayı başından geçirenlerden yardım bekliyorum bi sonraki hamileliğimde böyle birşey olmaması için ne yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

geçmiş olsun, senin sağlığın yerinde olsun bebek olur inşallah. Anensefali sanırım embriyo da beyinle ilgili bir hasarın olması.
Doktor hiç bir şey önermedi mi, önermediyse önce doktorunu değiştir. Yeni doktora gittiğinde genetik tahliller talep et. Nedeni bu olabilir. Yani 2011 yılında yaşıyoruz, bilim oldukça gelişti. Ülkemizde çok doğum olduğu için, doktorların gerekli titizliği göstermediklerini düşünüyorum. Gebelikten önce folik asit kullanıyor muydun? tekrar geçmiş olsun, Allah sabır versin.

annesefali ne oluyo acaba hidrosefalimi .. benimde bir arkadaşımın bebeği için öyle söylemişlerdi o aldırmadı bebek şimdi 1 ayını doldurdu bebekte şuan hiç bi sorun yok geçende doktora götrümüş kafasından film falan çekmişler öle dedi hiç bi sorunu yokmuş .. onada alalım demişlerdi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…