• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anensefali bi çocuk dogurmak

Rabbim sizede guc sabir versin. Daha once bahsettiniz mi bilmiyorum ama kac haftalikken dogumunuz oldu ve normal dogum muydu? Bide dogduktan sora bebeginizi gordunuz mu acaba?
Sağolun 33hafta bittiğinde doğum oldu.sezaryen oldum ama bu benim 3.hamileligimdi ondan sezaryen oldum
22 haftaki iken kontrole gittiğimde öğrendim ben bebeğin durumunu

Merhaba hanımlar ben de 23 ağustos da sezaryen doğum yaptım. Bebek omzunu kanala dayamış normal doğum olması imkansızdı. 36+5 te 1480 gr dogdu. Çok şükür ameliyat iyi geçti. Doğduğunda kalbi çok az atmış 5 dk içinde vefat etti. Ben uzun süre ayilamadim eşim görmüş ben göremedim. Hemen cenaze işleri hallolmus ben kendime gelene kadar. Biz anensefali anneleri zor bir imtihandan geçtik. Yavrularimiz sefaatci mız olsun .

Gelinimizde de ayni sorun var 13 haftalık bebeği ve aldırmak istemiyor ayrılmak çok zordur eminim :(

Gelinimizde de ayni sorun var 13 haftalık bebeği ve aldırmak istemiyor ayrılmak çok zordur eminim :KK43:
Gorunce eski gunlerim aklima geldi,cok üzüldüm anılarım canlandı..umarım gelininiz icin hayirlisi olur pisman olmayacağı kararlar alir

Gorunce eski gunlerim aklima geldi,cok üzüldüm anılarım canlandı..umarım gelininiz icin hayirlisi olur pisman olmayacağı kararlar alir
merhabalar. bende aralık ayında aynı durumdan kürtaj oldum. o zamandan beri her gün anensefaliyi araştırıyorum. o kadar araştırdım ki bu konu da tez bile yazabilirim...atlatılması da unutulması da zor bir tecrübe. tekrar bebek düşünüyoruz ama çok korkuyorum tekrarlar mı diye. . sizin bu gebelikten sonra sağlıklı bebeğiniz oldu mu ?

Gelinimizde de ayni sorun var 13 haftalık bebeği ve aldırmak istemiyor ayrılmak çok zordur eminim :KK43:
:( :( bir anne için çok zor bir durum. benim doktorum beynin kafatasının dışında geliştiğini ve gitgide bebeğin hiç beyninin kalmayacağını zaten 1 ay içinde karnımda öleceğini söyledi...zaten yaşaması imkansız bir doğum kusuru. hareketlerini hissetmeden aldırması gelininizin psikolojisi açısından iyi olurdu.

:( :( bir anne için çok zor bir durum. benim doktorum beynin kafatasının dışında geliştiğini ve gitgide bebeğin hiç beyninin kalmayacağını zaten 1 ay içinde karnımda öleceğini söyledi...zaten yaşaması imkansız bir doğum kusuru. hareketlerini hissetmeden aldırması gelininizin psikolojisi açısından iyi olurdu.
Yarin suni sancıyla doğum yaptıracaklarmış çok Üzücü bir durum ama Dediğiniz gibi hareket hissetmeden böyle olması daha iyi.Allah bir daha yaşatmasın

arkadaşlar, yakın zamanda anensefali gebelik yaşayıp ardından sağlıklı bebek doğuran var mı??
mesajı yazalı baya zaman olmuş. ben uzun zamandır siteye girmiyordum. 23,08,2017 tarihinde anensefali erkek bebek doğum yaptım. 36+5 haftada sezaryen ile doğdu. sezaryenden 15 ay sonra hamileydim. çok şükür sağlıklı bir kızım oldu üstelik sezaryen sonrası normal doğum yapmak da nasip oldu.

Back