- 19 Ekim 2015
- 122
- 82
- 28
- 31
- Konu Sahibi Sempatik hatun
21.haftadaBaşın sağ olsun, Rabbim sabır versin. Sen kaç haftalıkken kaybettin meleğini?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21.haftadaBaşın sağ olsun, Rabbim sabır versin. Sen kaç haftalıkken kaybettin meleğini?
26 ekim de sezeryan ile doğum yaptımSeda pelin hanım doğum yaptınız mı
Anlayamıyor derken yani tekrar olur vesaire diyorlar...Bu durumu yaşayan bilir korkuyu sıkıntıyı çekilen acıyı vesaire..14 haftalik ti malesef..Öncelikle çok geçmiş olsun cnm kacinci haftanda gebeligin sonlandırıldı etrafındakilerin seni anlamamasinin nedeni nedir acaba malum çok zor günler geciriyorsun
Öyle düşünme cnm, dua et Allah büyüktür.Hepsi öyle olacak diye birşey yok.Anlayamıyor derken yani tekrar olur vesaire diyorlar...Bu durumu yaşayan bilir korkuyu sıkıntıyı çekilen acıyı vesaire..14 haftalik ti malesef..
Sizde suan gebelik var mı..umarım öyle olur allahim tekrar imtihan etmesinÖyle düşünme cnm, dua et Allah büyüktür.Hepsi öyle olacak diye birşey yok.
Benim gebelik icin daha erken cnm ,benim etrafımda böyle gebelik geçirenler var hatta ikinci gebeliklerinde sorun olmadı .Sizde suan gebelik var mı..umarım öyle olur allahim tekrar imtihan etmesin
Canim öncelikle çok geçmiş olsun bende Kasım 26 da malesef doğurdum 13 haftalikken bu teşhis kondu..sana ümit verici konuşmak isterdim ama malesef benim doktorum da ayni sekilde hayatımın riske görebileceğini öncelikle psikolojik olarak cokebilecegimi bunun da bir nevi hastalık olduğunu onun yani sıra bebegin farketmeden karnimda ölmesi durumunda zehirlenme yasayabilecegimi rahim zedelenmesi olabileceğini çok olmamakla beraber nadir de olsa bunlara rastladığıni söyledi. .çok zor bir karar günlerce kendime gelemedim...zor rabbim en doğrusunu bilir bu da bir imtihan üzülme inşallah bu kararı verecek olan sensin,ne ile kendini daha iyi hissedeceksen onu yapmaya çalış. .Merhaba. Öncelikle problemleri yaşayan bütün annelere rabbim birdaha yaşatmasın. Ben de yaklaşık üç haftadır anensefaliyi araştırıyorum yazdıklarınızı okuyunca buraya üye oldum. Üç buçuk yaşında dünyslar güzeli bir kız evladım var. İki ay önce annemi kaybettim ve ondan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Bu ikinci bebeğime mucize gözüyle bskarken on haftalıkken bebeğime anensefali teşhisi koyuldu tam 6 doktor tarafından. Sonrası klasik gebeliği sonlandırmamız lazım dediler ama ben yapamıyorum. Ölecek olması benim mucizem olduğu gerçeğini değiştirmiyo çünkü. Üç hafta oldu öğreneli ama bebeğim hala karnımda. Ben bu vebali almak istemiyorum. Fakat son gittiğim doktorlar bebeğin büyümesi ile hayatımın riske girebileceğini söylediler. Gebelik zehirlenmesi, rahim kasılmayabilirmiş kansmam çok olabilirmiş vs. Sizden ricam doktorlarınız sizlere böyle bir bebeği doğurmanın riskinden bshsettimi hayatınızın tehlikeye gireceğini söyledi mi. Bu benim için çok önemli. Cevsplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler