• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anensefali bi çocuk dogurmak

Hepinize çok geçmiş benim bebeğim de de benzer bir durum vardı ve 20haftalık gebelik sonlandırldi neler çektiğimi bir ben bilirm o günter gitsin geri gelmesin su an 6 ay oldu tekrar hamileym inşallah sağlıkla kucagma alrm
Benim de 15 haftalikken sonlandi malesef,4 aydır deniyoruz bebek için ama henüz gebe kalamadım cok üzülüyorum umarım tekrar yaşamayiz sağlıkla alırız kucağımiza hamilelerin duasi kabul olur bana da dua eder misin:dua: :110:

Merhaba bende şuan 14 haftalık hamileyim ve bebeğime anensefali teşhisi konuldu.aldırmayı kesinlikle düşünmüyorum tabiki de sağlığım açısından risk olmazsa ama doğumdan çok korkuyorum böyle bir doğum yapan varsa doğum ve sonrasini bebegin durumunu anlatabilir mi kafamdaki sorulardan uyuyamaz oldum lütfen

Merhaba bende şuan 14 haftalık hamileyim ve bebeğime anensefali teşhisi konuldu.aldırmayı kesinlikle düşünmüyorum tabiki de sağlığım açısından risk olmazsa ama doğumdan çok korkuyorum böyle bir doğum yapan varsa doğum ve sonrasini bebegin durumunu anlatabilir mi kafamdaki sorulardan uyuyamaz oldum lütfen
Rabbim sabır versin canım öncelikle gebelik süreci bebegimi kaybedecegim düşüncesiyle ve bi yipratici gecio her şeye herkese takar olmuştum hamile birini görmeye dayanamiodum uzuluodum ve ilerleyen aylarimda suyun artmaya başladı hele ki son iki hafta da tam bir balon gibi oldum kaburga kemiklerim çok ezildi ve zedelendi sudan suyum patlamadi ama nişan kanamalarim geldi 3 gün gördüm o lekeleri ve kendi istegimle sezeryan oldum 2 cm acilmayla ameliyata girdim ve bebeğim sağ kaburgama sırtı yapismisti doğum gecesinde çok şiddetli kusmam olduğu için bebek yukarı sabitlenmisti ve bi saat yaşadı benim kızım solunum yapamiolar zaten cihaza bağlı kaldı kalbi zayifti bende sonrasında zor toparladim sonuçta evlat acisiydi ve ağirdi daha sonra lohusaligimda rahmin aşırı su tasimasndan dolayi atoni kanamalarim oldu 20 gün aşırı şekilde kan kaybettim o korkuda bana baya stres yaptı ve ilaçla toparladı rahmim sonuç olarak Allah a teslimiyet herşeyi veren Rabbim di ve onu geri aldı kolay süreç değil sabırlı ve teslimiyet içinde olman gerekio Rabbim yardimcin olsun.

Allah razı olsun canım bundan sonrası dediğin gibi bana ve bizim gibi annelere sabır ve teslimiyet düşmektedir.Şuan iyi olmana sevindim darısı başıma inşallah

32 de acilmalarim başladı sezeryan olmak istedim bebeği göremedim malesef bi saat yaşadı ve o gün defnedildi
basiniz sagolsun.rabbi saglikli evlatlar versin.ins bir sorum.daha var daha dogrusu cok sorum var kafamda karisik.benimde sag ust kaburgamim oldugu yerde agri var ve bebek orada sanki yazdiklarinizi okudum sizde demi boyke old?

Benim suyum inanılmaz coktu o yüzden agrilarim oldu üst taraf dediğiniz kaburga kemiklerim çok incindi bebek sağ tarafıma yapışık kaldı cigere yakın bi bölge dedi doktor

Benim suyum inanılmaz coktu o yüzden agrilarim oldu üst taraf dediğiniz kaburga kemiklerim çok incindi bebek sağ tarafıma yapışık kaldı cigere yakın bi bölge dedi doktor
Kortum simdi.zaten.bu gebeliklerde su cok.oluyormus buda erken doguma neden oluyormus.benim bebegim adeta sag taraftan cikacak gibi hep orada ve elimi surdugumde orada bir cikinti var.baska anomalide varmiydi bebeginizde bu benim 3.hamileligim ilki.oldu cok sukur Allah'a bir kizim var ve hepsi sezaryen ondan biraz urkuyorum

Ilk bebeginde mi vefat etti başka bi anomalilik ten söz edilmedi ben zaten uzun süre doktorlara gitmedim sancilannca gittim son zamanlarda

QUOTE="Sedapelin, post: 49338518, member: 686915"]Yani senin başına iki kere mi gelmiş oldu bu gebelik[/QUOTE] hayir diger bebegim kalbinden aneliyat oldu ve kaldirama.bu gebeligimde eksensafali ve akrani var

Back