Androjen Model Andrej Pejic.

Ses tonu her şeyi belli ediyormuş aslında. :KK31:
Ve çok güzel görünüyor bu videoda. :KK31:

[video=youtube;uy2jCAF1CH8]http://www.youtube.com/watch?v=uy2jCAF1CH8&feature=related[/video]

evet seslerini inceltemiyorlar.

evet çok güzel bu videoda hayran kaldım, hafif sert bir ifadesi var ve kusursuz yüz hatları,(bayağı da cilveli.xD) moralimi de bozuyor biraz ama hakkını vermek lazım:93: ama erkek olarak ilgi çekici değil tıfıl:KK9:

Son düzenleme:
evet seslerini inceltemiyorlar.

evet çok güzel bu videoda hayran kaldım, hafif sert bir ifadesi var ve kusursuz yüz hatları,(bayağı da cilveli.xD) moralimi de bozuyor biraz ama hakkını vermek lazım:93: ama erkek olarak ilgi çekici değil tıfıl:KK9:

hakkatten ses kalin konusma cilveli:KK53::KK53::KK9:

gazetede okudum bugün
bu model türkiyeye geldi şu sıra
havaalanında görevliler baya bekletmiş
kimlikte cinsiyet erkek sen kadınsın filan diye inanmamışlar
zar zor ikna etmişler görevlileri :KK53::KK53::KK53:

gazetede okudum bugün
bu model türkiyeye geldi şu sıra
havaalanında görevliler baya bekletmiş
kimlikte cinsiyet erkek sen kadınsın filan diye inanmamışlar
zar zor ikna etmişler görevlileri :KK53::KK53::KK53:

Utanmasalar donunu indirtecekler. :KK14:
Milletimiz bu konuda özellikle eğitilmeli. Herkesin normlara uymadığı, uymak zorunda olmadığı özellikle kafalarına sokulmalı.(Bu durumu norm dışı olarak tanımlamayı her ne kadar doğru bulmasam da..)
Bir insan kimliğinde yazan cinsiyetine 'benzemek' zorunda değil. Kendini nasıl hissediyorsa baskı altında olmadan, özgürce hissettiğini yaşayabilmeli...

erkekse erkek gibi davransın.. ne bu ya? evet çok hoş bir yüzü var ama makyajla hoş yani..

hakikaten kadına benziyor tuhaf.özellikle vücudunun belden aşağısı kadın vücudu gibi olması beni şaşırttı zaten çok ilginç bir tip bişe diyemeyeceğim:KK19:

bır erkek ıcın bunu soylıycegım hıc aklıma gelmezdı ama çok çok guzel bır yuzu var be :))
dudaklar göz yapısı kemık yapısı , bakısları üf üf üf masallah masallah..
Ben bunun yerınde olsam kadın olmayı secerdım ıkı arada bır derede yasanılır mı yahu

X