• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Andımız gitti...

kutlu doğum haftasının ne olduğunu bilen biri anlatabilir mi bana? Saçma sapan tarihlerde kutlanıyor Bursa'da.hatta abartmıyorum durup durup kutlanıyor.mevlüd kandili peygamberimizin doğumunu müjdeleyen kandil değil mi? Kutlu doğum haftası içerisinde olması gerekmiyor mu o zaman?
Peygamber efendimizin dogum gunudur oda mevlid gecesine denk gelir sacma sapan dedigim Hz Muhammedin s.a.v dogumu

İşte bu yüzden insanlar dinden soğuyor hatta korkuyor. Sizin gibilerin tek tipleşme çabası yüzünden.
Dinden soguma niye soguyosun din sana bana gore degisen birsey degil islamiyet son din ve butun dinlerin hukmunu bitiren kitap kuran bana yapmayacaksin ki sen Allaha yapacaksin borcunu

İşte bu yüzden insanlar dinden soğuyor hatta korkuyor. Sizin gibilerin tek tipleşme çabası yüzünden.

canım sen müslüman değildin sanırım, yanlış biliyorsam kusuruma bakma.

ben kendi açımdan inanılmaz acı içindeyim.
Çünkü müslümanım ve muhafazakarım da aynı zamanda.

Ama kendi çocuğuma din eğitimi vermek konusunda inanılmaz çelişkiler içindeyim.
İnandığım değerleri öğretmek istiyorum elbette, ama bu tarz müslümanları görüp dinini sorgulayacak o da benim gibi biliyorum.
hem de ben ona aynı zamanda özgürlükçü olmayı ve diğer inanışlara saygıyı öğretmeye çalışacağım için bu sorgulamayı belki benden daha küçük yaşta yapacak, bu da onda nasıl bir etki yaratacak bilemiyorum.
Yurtdışına gitmeyi istememdeki bir diğer sebep de budur, oğlumu nispeten daha az baskıcı yetiştirebilmek. Belki orada farklı baskılara maruz kalacağız, ama onlar diğerleri olacaklar, çocuğa bunu anlatmak daha kolay olacak.

Back