- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Konu kapanacak zaten de banla mı kapanır, bansız mı bilemedim.marilyn monroe bak tantanis gümledi, sen de gidersen eksik kalırız yiğidim, elini bu başlığa bulama
Mune'nin ayak seslerini duyar gibiyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu kapanacak zaten de banla mı kapanır, bansız mı bilemedim.marilyn monroe bak tantanis gümledi, sen de gidersen eksik kalırız yiğidim, elini bu başlığa bulama
Mune'nin ayak seslerini duyar gibiyim
![]()
Peygamber efendimizin dogum gunudur oda mevlid gecesine denk gelir sacma sapan dedigim Hz Muhammedin s.a.v dogumukutlu doğum haftasının ne olduğunu bilen biri anlatabilir mi bana? Saçma sapan tarihlerde kutlanıyor Bursa'da.hatta abartmıyorum durup durup kutlanıyor.mevlüd kandili peygamberimizin doğumunu müjdeleyen kandil değil mi? Kutlu doğum haftası içerisinde olması gerekmiyor mu o zaman?
hiç işte durup dururken ban yemiyeyim cübbeli yüzünden kaç kez ban yemişliğim vardaDerken
Bu geceler senin benim lafinla keyfinle cikmazkutlamak demeyelim adına peki.
bir kere her şekilde Peygamberin ana rahmine düştüğü geceyi hesaplamak bana çok yanlış geliyor.
Hani adap edep açısından.
Allahin sopasi yok ama munenin cimbizi var tabii kihiç işte durup dururken ban yemiyeyim cübbeli yüzünden kaç kez ban yemişliğim varda
Keske tektip olbilsekte o Selam gonderile Peygmberin kili kadar olabilsek
Bu geceler senin benim lafinla keyfinle cikmaz
Konu kapanacak zaten de banla mı kapanır, bansız mı bilemedim.
Ben mar'ı kurtarmaya çalışırken bir de sep gelmiş konuyaİşte bu yüzden insanlar dinden soğuyor hatta korkuyor. Sizin gibilerin tek tipleşme çabası yüzünden.
Dinden soguma niye soguyosun din sana bana gore degisen birsey degil islamiyet son din ve butun dinlerin hukmunu bitiren kitap kuran bana yapmayacaksin ki sen Allaha yapacaksin borcunuİşte bu yüzden insanlar dinden soğuyor hatta korkuyor. Sizin gibilerin tek tipleşme çabası yüzünden.
Ben mar'ı kurtarmaya çalışırken bir de sep gelmiş konuya
Şu konudan ban yerseniz küserim valla![]()
Dinden soguma niye soguyosun din sana bana gore degisen birsey degil islamiyet son din ve butun dinlerin hukmunu bitiren kitap kuran bana yapmayacaksin ki sen Allaha yapacaksin borcunu
Evet canim hicri tkvime gore sonra onu miladiye cevirirsen bize gore olan gunleri cikiyorbilmediğim için soruyorum..
bunun kesin ispatlı bir tarihi mi var gerçekten ?
Yemem zannımca, ban yicek bişi yazmadım amaBen mar'ı kurtarmaya çalışırken bir de sep gelmiş konuya
Şu konudan ban yerseniz küserim valla![]()
aslında cübbelinin hak ettiği uslup siteyi kapattırırda neyse cübbeli için burda söylenebilecek en basit yorumum din tüccarı olur vs vs vsAllahin sopasi yok ama munenin cimbizi var tabii ki
Keske alim olabilsem neredeee...Hoşgeldin din alimi, islam büyüğü.
İşte bu yüzden insanlar dinden soğuyor hatta korkuyor. Sizin gibilerin tek tipleşme çabası yüzünden.
Evet canim hicri tkvime gore sonra onu miladiye cevirirsen bize gore olan gunleri cikiyor
Keske alim olabilsem neredeee...
Allah affetsin dusunce o ise diyecek lafim yokaslında cübbelinin hak ettiği uslup siteyi kapattırırda neyse cübbeli için burda söylenebilecek en basit yorumum din tüccarı olur vs vs vs
Fetva vermiyrm okudugum kitaplari aldigim dersleri size aktariyrm fikrim degil kitabin dediginiDeğilsen fetva verme mümkünse.