• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ancak rüyalarda oluyo :( +18

Dross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
392
428
53
Merhaba.

Cinselliğe yazamadığım için derdimi buraya açtım.

Ben dört buçuk aylık evliyim.
Eşimle bir arkadaş vasıtasıyla tanışarak evlendik.

Eşimi seviyorum. Bazen anlaşmazlık olsa da bir iki gune hallediyoruz ve yanında mutluyum. Fiziki olarak da çekici geliyor. Dokunmayı bakmayı seviyorum. O da ben de ilişkiye istekliyiz. Hemen her gün beraber oluyoruz.

Ben bekarken de rüyamda cinsel şeyler görüp orgazm olurdum. Yani kasılmalar olurdu 3 5 kez. Tam olurken uyanırdım hep. Ayda bir iki kez oluyordu.

Ben evlendikten sonra bunlar rüyada olmaz artık ilişkide yaşarım diye düşünüyordum :( ama dört aydır ilişkide 5 6 kez çok uyarılsam da kasılma orgazm olmadı. Daha kötüsü 3 kez rüyamda orgazm oldum. Daha önce olanlarda eşime söylemiştim. O da üzülüyo diye artık ona söylememeyi düşünüyorum.

İlişkide olmama yardımcı olması için kegel egzersizlerine de çalıştım ama kasılmama henüz faydası olmadı. Bazen ilişki sırasında da kasiyorum ama bir gelisme yok.

Neden böyle oluyo ? :(
Ne yapabilirim?

Bence buraya gelecek cevaplarla hallolacak bir şey değil bu,yaşayarak ve tecrübeyle aşılacak bir şey. Etkilenmemesi için eşine söyleme derim. Bir de orgazm olabiliyorsun en azından,onu rüyasında da yaşayamayanlar var;en iyisi zamana bırakmak

Merhaba.

Eşimi seviyorum. Bazen anlaşmazlık olsa da bir iki gune hallediyoruz ve yanında mutluyum. Fiziki olarak da çekici geliyor. Dokunmayı bakmayı seviyorum. O da ben de ilişkiye istekliyiz. Hemen her gün karşılıklı isteyerek beraber oluyoruz. Onun için hazırlanıyorum süsleniyorum. Ve hapla korunuyorum.

Ben bekarken de rüyamda cinsel şeyler görüp orgazm olurdum. Yani kasılmalar olurdu 3 5 kez. Tam olurken uyanırdım hep. Ayda bir iki kez oluyordu.

Ben evlendikten sonra bunlar rüyada olmaz artık ilişkide yaşarım diye düşünüyordum :KK43: ama dört aydır ilişkide 5 6 kez çok uyarılsam da kasılma orgazm olmadı. Daha kötüsü 3 kez rüyamda orgazm oldum. Daha önce olanlarda eşime söylemiştim. O da üzülüyo diye artık ona söylememeyi düşünüyorum.

İlişkide olmama yardımcı olması için kegel egzersizlerine de çalıştım ama kasılmama henüz faydası olmadı. Bazen ilişki sırasında da kasiyorum ama bir gelisme yok.

Neden böyle oluyo ? :KK43:
Ne yapabilirim?
canım 4 ay lık evlisiniz daha dur bakalım zamanla olur :)

Merhaba.

Eşimi seviyorum. Bazen anlaşmazlık olsa da bir iki gune hallediyoruz ve yanında mutluyum. Fiziki olarak da çekici geliyor. Dokunmayı bakmayı seviyorum. O da ben de ilişkiye istekliyiz. Hemen her gün karşılıklı isteyerek beraber oluyoruz. Onun için hazırlanıyorum süsleniyorum. Ve hapla korunuyorum.

Ben evlendikten sonra bunlar rüyada olmaz artık ilişkide yaşarım diye düşünüyordum :KK43: ama dört aydır ilişkide 5 6 kez çok uyarılsam da kasılma orgazm olmadı. Daha kötüsü 3 kez rüyamda orgazm oldum. Daha önce olanlarda eşime söylemiştim. O da üzülüyo diye artık ona söylememeyi düşünüyorum.

Neden böyle oluyo ? :KK43:
Ne yapabilirim?

Çok sevimli bir dert ;)

Evlilik öncesi cinsellik yaşamadıysanız tam anlamıyla cinselliğe adapte olmak için zamana ihtiyacınız var. Kendinizi, vücudunuzu tanıyıp ona göre hareket edeceksiniz zamanla. Kendi tarzınızı sizi mutlu edecek atraksiyonları ya da pozisyonları öğreneceksiniz.

Dört ay kısa bir süre bunun için. Daha çok çok yenisiniz hatta aslında acemisiniz.

Ufak birkaç tavsiye vereyim yine de. Erkeğin oturur vaziyette kadının üstte olduğu pozisyon daha kolay ulaştırır orgazma. İplerin sizin elinizde olması hızı ve yoğunluğu kendinize göre ayarlamanız, kısaca hareket etmeniz de işe yarar. Klitoris orgazmı ve vajinal orgazm askında aynı şeydir ama klitoral olarak daha kolay uyarılırsınız. İlk başlarda klitorisin temasını sağlayan pozisyonlar tercih ederseniz sizin için daha kolay olur.

Bu arada o rüyalar bitmez. Uzun yıllardır aktif cinsel yaşamım var buna rağmen ara ara hala rüya görüyorum. Normal bunlar.

Ruyada orgazm mevzusu sadece bende oluyor sanıyordum, evliyken de devam mi ediyor ? :)

Bence eşinize "orgazm olmuş gibi" yapmayın hiçbir zaman. Henüz birbirinizi tam anlamıyla tanımadığınız için böyle olması normal. Zamanlar nelerden hoşlanıp, nelerin konsantrenizi bozduğunu öğreneceksiniz. Sevişirken konuşun eşinizle. Yönlendirin onu tatlı tatlı. Eşiniz sabırlı, anlayışlı olduğu sürece çözülmeyecek bir dert değil. Rüya görmekte de utanılacak ya da üzülecek bir şey yok. Çok normal.

Neeuu.Ruyada bunlari gorup orgsm olan mi varmis kadinlarda?Hemde o kadar zaman araliklarinda.

Iliski esnasinda siz de kendinizi uyarın bir yandan? Yani nasıl söylesem, etkilenen bölgelerinizi kendiniz uyarsanz elinizle. Daha rahat ulaşırsınız diye düşünüyorum.

Bu şekilde bi derdi olan bi ablam çözümü böyle bulmuştu ilk etapta. Sonra ne yapti bilmiyorum :)

Bence eşinize "orgazm olmuş gibi" yapmayın hiçbir zaman. Henüz birbirinizi tam anlamıyla tanımadığınız için böyle olması normal. Zamanlar nelerden hoşlanıp, nelerin konsantrenizi bozduğunu öğreneceksiniz. Sevişirken konuşun eşinizle. Yönlendirin onu tatlı tatlı. Eşiniz sabırlı, anlayışlı olduğu sürece çözülmeyecek bir dert değil. Rüya görmekte de utanılacak ya da üzülecek bir şey yok. Çok normal.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Orgazm olmuş gibi yapmıyorum zaten. Ama ilişkiden zevk gerçekten alıyorum. Öyle olduğu halde orgazm olmuyorum. Onu da biliyor. Sağolsun eşim anlayışlı ve bana da sabırlı olmamı söylüyor. Bana 4 ay uzun geldi de.. bir de eşimle yaşayamayıp rüyada oluyor diye üzülmüştüm. Teşekkür ederim dediğiniz gibi bakacağım olaya ;)

İlacın zaman ..
Zamanla her şey oturacak
Biraz sabır
Kasılma yaşıyorsan zaten orgazm olabilen şanslı kadınlardansın demektir
Tenlerinizin eşinle uyum sağlaması için zaman lazım
Hiç kasma ve oluruna bırak

Çok sevimli bir dert :KK66:

Evlilik öncesi cinsellik yaşamadıysanız tam anlamıyla cinselliğe adapte olmak için zamana ihtiyacınız var. Kendinizi, vücudunuzu tanıyıp ona göre hareket edeceksiniz zamanla. Kendi tarzınızı sizi mutlu edecek atraksiyonları ya da pozisyonları öğreneceksiniz.

Dört ay kısa bir süre bunun için. Daha çok çok yenisiniz hatta aslında acemisiniz.

Ufak birkaç tavsiye vereyim yine de. Erkeğin oturur vaziyette kadının üstte olduğu pozisyon daha kolay ulaştırır orgazma. İplerin sizin elinizde olması hızı ve yoğunluğu kendinize göre ayarlamanız, kısaca hareket etmeniz de işe yarar. Klitoris orgazmı ve vajinal orgazm askında aynı şeydir ama klitoral olarak daha kolay uyarılırsınız. İlk başlarda klitorisin temasını sağlayan pozisyonlar tercih ederseniz sizin için daha kolay olur.

Bu arada o rüyalar bitmez. Uzun yıllardır aktif cinsel yaşamım var buna rağmen ara ara hala rüya görüyorum. Normal bunlar.

Bu cevabınızla beni musmutlu ettiniz :KK200:. Demek her şey yolundayken de rüyada olmaya devam ediyor..
Çok teşekkür ederim hem bu açıklayıcı ve rahatlatıcı cevabınız için hem de taktik için.
:KK200:

Bu cevabınızla beni musmutlu ettiniz :KK200:. Demek her şey yolundayken de rüyada olmaya devam ediyor..
Çok teşekkür ederim hem bu açıklayıcı ve rahatlatıcı cevabınız için hem de taktik için.
:KK200:

Bişicik diil.
Bu arada eşinizden saklamayın orgazm olmadığınızı, taklit de yapmayın bence. Birlikte çalışmanız lazım bu konuda. Tek taraflı olmaz.

Bişicik diil.
Bu arada eşinizden saklamayın orgazm olmadığınızı, taklit de yapmayın bence. Birlikte çalışmanız lazım bu konuda. Tek taraflı olmaz.

Yok saklamıyorum. Ben ilişkiden zevk alıyorum. Kasılma hiç olmasa da yükselme bazen oluyor. O zirve olmasa da zevk alıyorum. Mutlu oluyorum.

Ama neden kasılma rüyada oluyor da beraberken olmuyo diye zaman zaman üzülüyorum. Moralim bozuluyor.

Bunları konuştuk eşimle de. O da zamanla olur moralini bozma diyor. Anlayışlı sağolsun. Sabırlı. Ben ilişkide yönlendiriyorum onlara da uyuyor. Yani karşılıklı uğraşıyoruz ama henüz olmadı. Bana 4 ay uzun geldi. Cunku istekliyiz baya da sık beraber oluyoruz. Gelişme var gibi. İlk zamanlar gibi değil tabiki. ama bazen hala orgazm olmuyorum diye ve rüyada da olunca moralim bozuluyor.

Eşime sadece rüyada olduğumu söylememeye karar verdim. Bir sabah normal banyo yapınca üzülerek sormuştu "Gusül abdesti mi aldın rüyada gördün diye?".. o yüzden onu da durduk yere üzmek istemiyorum.

Henüz orgazm olmadığımı biliyor ama olmayan şeyler var gibi yapmıyorum.:super: Ama ilişkide zevk aldığım da yalan değil. Gerçekten moralimi bozduğum zamanlar değilse zevk alıyorum.

Cevabınız için tekrar teşekkür ederim. Böyle şeyleri arkadaşa da soramıyorum. Rüyada görmek herkes için normal değil malum. Ben de evlendikten aktif cinsel hayat başladıktan sonra olmaz sanıyordum. Aydınlattınız

Bişicik diil.
Katılıyorum bilmesi gerekirki sizi mutlu edicek gerçek doyuma ulaştırıcak noktalarınızı keşfedip o bölgelerle daha ilgili olsun

Ben hamileliğimin bi başında bi ortasında iki kere yaşadım.bizim ilişki en başından beri yasak.hiç dert etmedim imsanların hormonlarının çalışma durumuna bağlı.ama sonuncusunda kasılmadan karnım sertleşti.çekinmedim doktora sordum.gebelikte hormonların ne yapcağı belli olmaz ama ilk defa duymuyorum bunu olabilir zararsız merak etme dedi.bekarken ve evliliğin ilk yıllarında olmadı.sadece gebelikte yaşadım

Yok saklamıyorum. Ben ilişkiden zevk alıyorum. Kasılma hiç olmasa da yükselme bazen oluyor. O zirve olmasa da zevk alıyorum. Mutlu oluyorum.

Ama neden kasılma rüyada oluyor da beraberken olmuyo diye zaman zaman üzülüyorum. Moralim bozuluyor.

Bunları konuştuk eşimle de. O da zamanla olur moralini bozma diyor. Anlayışlı sağolsun. Sabırlı. Ben ilişkide yönlendiriyorum onlara da uyuyor. Yani karşılıklı uğraşıyoruz ama henüz olmadı. Bana 4 ay uzun geldi. Cunku istekliyiz baya da sık beraber oluyoruz. Gelişme var gibi. İlk zamanlar gibi değil tabiki. ama bazen hala orgazm olmuyorum diye ve rüyada da olunca moralim bozuluyor.

Eşime sadece rüyada olduğumu söylememeye karar verdim. Bir sabah normal banyo yapınca üzülerek sormuştu "Gusül abdesti mi aldın rüyada gördün diye?".. o yüzden onu da durduk yere üzmek istemiyorum.

Henüz orgazm olmadığımı biliyor ama olmayan şeyler var gibi yapmıyorum.:super: Ama ilişkide zevk aldığım da yalan değil. Gerçekten moralimi bozduğum zamanlar değilse zevk alıyorum.

Cevabınız için tekrar teşekkür ederim. Böyle şeyleri arkadaşa da soramıyorum. Rüyada görmek herkes için normal değil malum. Ben de evlendikten aktif cinsel hayat başladıktan sonra olmaz sanıyordum. Aydınlattınız
Sorması ayıp ılk gece korkunuz var mıydı?:( burda baya sorun yasayan var da.ben de korkruyorum acıkcası

Belki yanlış anlaşilacağım ama kadin kadına da olsa bu konuların bu kadar açık konuşulmasını dogru bulmuyorum sonucta bir şekilde mahreme giriyor esinizin de hakkına giriyorsunuz. Kaldi ki burayı erkeklerde okuyor hatta üye bile oluyorlar bir sınırlandırma getirililmeli bence cinsellik bölümü ne ve bdv ya

Belki yanlış anlaşacağım ama kadin kadına da olsa bu konuların bu kadar açık konuşulmasını dogru bulmuyorum sonucta bir şekilde mahreme giriyor esinizin de hakkına giriyorsunuz. Kaldi ki burayı erkeklerde okuyor hatta üye bile oluyorlar bir sınırlandırma getirililmeli bence cinsellik bölümü ne ve bdv ya
Çekincelerinizi anlıyorum ama ben burda şahsımı ya da eşimi ifşa etmeden sorunumu açmaya ve çözüm aramaya çalışıyorum. Her sorun doktora giderek hallolmayacak.

Back