• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ancak rüyalarda oluyo :( +18

Sorması ayıp ılk gece korkunuz var mıydı?:KK43: burda baya sorun yasayan var da.ben de korkruyorum acıkcası

Korkudan çok merakım vardı. Bir iki arkadaşımdan tavsiye alırken bazıları korkutmuştu. Biraz korkuyordum ama duyduğum kötü örneklerden ve tam nasıl bir şey olduğunu bilmediğimden. Gereksiz bir korkuymuş diyorum şimdi. Ama çevredeki örneklerden daha çok eşinin anlayışla ve yumuşak yaklaşması etkili. İlk günler seni beklemesi hemen acele içinde olmaması etkili sanırım. Eşinin merhametine ve sana muhabbetine güveniyorsan korku geliştirme hiç. Kafanı bulandırmaya gerek yok.

Korkudan çok merakım vardı. Bir iki arkadaşımdan tavsiye alırken bazıları korkutmuştu. Biraz korkuyordum ama duyduğum kötü örneklerden ve tam nasıl bir şey olduğunu bilmediğimden. Gereksiz bir korkuymuş diyorum şimdi. Ama çevredeki örneklerden daha çok eşinin anlayışla ve yumuşak yaklaşması etkili. İlk günler seni beklemesi hemen acele içinde olmaması etkili sanırım. Eşinin merhametine ve sana muhabbetine güveniyorsan korku geliştirme hiç. Kafanı bulandırmaya gerek yok.
baya problem yaşayan var bu sitede okuyorum:( kortum açıkması sağol canım

Belki yanlış anlaşilacağım ama kadin kadına da olsa bu konuların bu kadar açık konuşulmasını dogru bulmuyorum sonucta bir şekilde mahreme giriyor esinizin de hakkına giriyorsunuz. Kaldi ki burayı erkeklerde okuyor hatta üye bile oluyorlar bir sınırlandırma getirililmeli bence cinsellik bölümü ne ve bdv ya

Neden konuşulmasın? Bu tür şeyler konuşulmadığı için zaten ülkede cinsellik bu durumda. Kadınların çoğu tatmin olmuyor, görev olarak yatağa giriyor. Genç kızların çoğu ilk gece korkusu geliştiriyor, büyük bir kısmı vajinismus illetiyle savaşıyor.

Cinsellik konuşmak, okumak, bilmediklerini ya da endişelerini sormak soruşturmak, öğrenmek ayıp ya da günah değildir. Mahrem hiç değildir. Konu sahibi gayet yüzeysel anlatmış derdini, mahreme girmemiş ki eşinin hakkına girmiş olsun.

Neden konuşulmasın? Bu tür şeyler konuşulmadığı için zaten ülkede cinsellik bu durumda. Kadınların çoğu tatmin olmuyor, görev olarak yatağa giriyor. Genç kızların çoğu ilk gece korkusu geliştiriyor, büyük bir kısmı vajinismus illetiyle savaşıyor.

Cinsellik konuşmak, okumak, bilmediklerini ya da endişelerini sormak soruşturmak, öğrenmek ayıp ya da günah değildir. Mahrem hiç değildir. Konu sahibi gayet yüzeysel anlatmış derdini, mahreme girmemiş ki eşinin hakkına girmiş olsun.
Haklisin sizde bu benim düşüncem yazmadan da arastirilabilinirdi dr a gidilebilirdi jinekologlar ve psikologlar var vs
Herkes ayni düşünmek zorunda degil tabi
Ben sadece çok fazla ve derinlenmesine bu konuyu acanlar oldugu için bu konuyu baz alarak yazdım yoksa konu sahibine bir kastım yok

Jinekologlar psikologlar işin sağlık kısmıyla ilgileniyorlar. Bir faydası yok ki :) Ayrıntılı olarak kimden öğrenicezki. internetten ya da birilerine sorarak ya da kendi yöntemleriyle bir yolunu buluyor insanlar.

Back