- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
vallahi bende bıktım bu ayrılıktan bak şu videodakide böyle diyor kime inanalım şaştıkhttps://youtu.be/xd69GziqOFITVlerimiz ayrıldı gazetelerimiz ayrıldı hukukçularımız ayrıldı...Biz kim neye ikna edebiliriz ki...Karşımzda en büyük kitle imha silahı medya varken...Bi kesim belli kesim sadece burdan duyduğuna gördüğüne inanıyor...Sosyal medyada bile herkesin takip ettiği taraf ayrı...Diğer tarafı dinlemek algılamak sorgulamak yok...Bi şeyin içinden çıkamadıkları zaman yok bize saygısızlık yapılıyor yada ortam müsaitse küfüre sarıyor...İzlediği kanaldan takip ettiği sosyal medyadan başka konuşacak iki kelimesi bile yok bu şahısların çok yazık..Sonra cahil dendiğinde kızıyor bağırıyor...Cahil dediğimizde eğitimsiz kişilerden bahsetmiyoruz..kendi kendini hiç geliştirmeyen kendi cümleleriyle kendini ifade edemeyen kişileri kast ediyoruz aslında..
link açılmıyor yani link atmamışsınki ???vallahi bende bıktım bu ayrılıktan bak şu videodakide böyle diyor kime inanalım şaştıkhttps://youtu.be/xd69GziqOFI
[/QUOT Yazıklar olsun yeminle yazıklar olsun olay bu değil...Yani sandık kurulunun vurduğu mühürü bahsetmiyoruz anlatamıyoruz galiba YSK nın mühürsüz zarfları var seçimde...yani olay sadece sandık kurulunun unuttuğu mühür değil...Kaldı ki seçim kanununda mühürsüz oy zarfı geçersizdir diye geçer...Bak kardeş sokakta şuanda herkes demokratik hakkını arıyor...Araya provakatörler karışıyor...Süleyman Özışık kadar fitneci bi insanı yeni tanıyorum inan ki....Rezil bi açıklama bu yalanı nasıl vicdanına sığdırıyor bu tipler belki Cb ilerde kendisini iyi bir yerlere getirir....Allah a havale hepsi...biz hak arayamıyorsak o hakkını gösterecektir...
Gezi gezi gezi şu meşhur gezi olayı ?Ya bu okadar barışçıl bi eylemdi ilk günlerinde herkes oturdu gitti eylem kitleselleşti...Sonra gitgide herkes birbirine girdi niye?Polise emir verildi o kalabalığı dağıtın...Araya taş atan provakatörler girdi...Yada gaz sıkana can havliyle taş atan insanlar...Herneyse şöyle bi başbakan düşündüm hep hayal ettim ortamı germek yerine yüzde 50 yi evde zor tutuyorum diyip insanları böleceğine...Taksim Gezi Park ına gidip Gençler burası Park olarak kalıcak ağaçlar kesilmeyecek demek bu kadar zormuydu??Eğer böyle yapsaydı daha çok destek alırmıydı halktan size soruyorum???
Geziyi bitirmek icin aciklama yapanlarin isteklerini hatirliyorum iki sini hic unutmadim; "kopru yapimi ve hava alanin yapimi durdurulsun"???!![/QUOTE Farzet ki çıkıp birileri öyle desin diyelim belki de 2 kişiye para verip öyle konuşturdular istedikleri gibi olabilir mi olamaz mı?Ayrıca bende karşıyım köprüyede havalanınada vatandaş zar zor geçiniyo ekonomi berbat köprü yap havaalanı aç Tr de bunlar çok elzem değildi...Oraya Geziye ilk günlerde çıkan insanların amacı belliydi Gezi parkı ağaçları kesilmesin Yerine hiç birşey yapılmasın...İlk 4 5 günden sonra iş ciddileşti Çünkü polis gücü arttı insanlar bu sefer polis baskısına hükümet baskısına karşı dışarı çıktı..Olay havaalanı köprü filan değil yani...ben de karşıyım havaalanı köprüye neden ?Yurt dışına çıkamıyorum sık sık.
Köprüler desen onları da kullanamıyorum ki Bursaya ne zaman geçsek osmangazi köprüsü bomboş...bunun parası herkesten çıkıyor...Ayrıca kesilen onlarca ağaç oksijen cabası 3.havaalanın oraları kel gibi kaldı beton yığını heryer...Bunlar önemli durumlar yaniii...Almanyanın bizi kıskanması olayı yine bayağı bi komediydi...
Obama bizi kandırmış arkadaşlar...Dk bir gol bir:)))))
Ne alaka şimdi????Komik...Haklisin , zaten bogaziçi universitesine, ya da ortadogu universitesine gitmemisin, sen gitmedigin icin gerek yoktu, mesela sen çemizgezek, kocahüyük arasında ki yoldan da hiç geçmemişin onun için o yola da gerek yok.
Ne alaka şimdi????Komik...
çemizgezekli köprüyü ne yapsın kardeş??Havaalanını ne yapsın?Size alkHaklisin , zaten bogaziçi universitesine, ya da ortadogu universitesine gitmemisin, sen gitmedigin icin gerek yoktu, mesela sen çemizgezek, kocahüyük arasında ki yoldan da hiç geçmemişin onun için o yola da gerek yok.
Öyle demedim bikere demek istediğim çoğu vatandaşımız havaalanını sık kullanmıyoruz zaten 2 adet var istanbulda Ayrıca köprüyü akpli olupta asgari ücretle çalışan geçemiyo zaten.köprü bomboş parası ödeniyo hani diyorum yapılması elzemmiydi?Yurtdışı şehirdışı görmemiş uçağa binmek nasip olmamış kitle havaalanını alkışlıyor...nasıl anlamak istersen anlayabilirsin...Çemişgezek yollarını belediye başkanları yapar sıkıntı yok...Belediye başkanı seçmedik ki yolu köprüyü havaalanını anlatsın...Hem çemişgezekte yaşayana köprüyü marmarayı niye anlatıyorsun?Ama adamda haklı belediye başkanlığından geliyor...Kitlede peşinde nasılsa ne derse alkış kıyamet...Demirelde köprüyü bitirdi hemde 30 yıl filan önce ağızından köprü ile ilgili bi açıklama oy isteme duymadık??Bunlar boş işler ben ekonomiye eğitime ülkenin durumuna bakarım arkadaş...Cebime bakarım....Komik bi durum var mı ?Gayet anlaşılır dimi?Alakaya musakka cevaplar yazma istersen...Sen yazmissin hava alanini ben kullanmiyorum kopruyu kullanmiyorum. Bencede cok komik.
En çok duyduğum iki şey:
1. EYYY CeHaPe
2. Bizi ALDATTI.
Obama da aldatmış beynim yandı seçimden önce ne aldatılan oldum ne aldanan referandum sonrası obama bizi aldattı:))Allah sonumuzu IRAK SURİYE LİBYA gibi olmaktan korusun aldatıla aldatıla sonumuz pek hayırlı değil zira TRUMP dahaEn çok duyduğum iki şey:
1. EYYY CeHaPe
2. Bizi ALDATTI.
çemizgezekli köprüyü ne yapsın kardeş??Havaalanını ne yapsın?Size alk
Öyle demedim bikere demek istediğim çoğu vatandaşımız havaalanını sık kullanmıyoruz zaten 2 adet var istanbulda Ayrıca köprüyü akpli olupta asgari ücretle çalışan geçemiyo zaten.köprü bomboş parası ödeniyo hani diyorum yapılması elzemmiydi?Yurtdışı şehirdışı görmemiş uçağa binmek nasip olmamış kitle havaalanını alkışlıyor...nasıl anlamak istersen anlayabilirsin...Çemişgezek yollarını belediye başkanları yapar sıkıntı yok...Belediye başkanı seçmedik ki yolu köprüyü havaalanını anlatsın...Hem çemişgezekte yaşayana köprüyü marmarayı niye anlatıyorsun?Ama adamda haklı belediye başkanlığından geliyor...Kitlede peşinde nasılsa ne derse alkış kıyamet...Demirelde köprüyü bitirdi hemde 30 yıl filan önce ağızından köprü ile ilgili bi açıklama oy isteme duymadık??Bunlar boş işler ben ekonomiye eğitime ülkenin durumuna bakarım arkadaş...Cebime bakarım....Komik bi durum var mı ?Gayet anlaşılır dimi?Alakaya musakka cevaplar yazma istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?