• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Milleti millete oldurtup ic savas var deyip defolup gidecekler sonrada ustumuze cokup bizi somurecekler ulan millet kicina don alamiyor evet pesinde herkes ac bence millet olarak buna care bulalim
Ahhh bu konuları bi anlasalar onlar herşeyi 15 temmuzdaki gibi 3 5 tankın üstüne çıkmak sucuk ekmek kuyruğu sanıyo ama gerçekler öyle değil maalesef...IRAK SURİYE ye bakmak yeterli..Sıra bizde böl parçala yönet sömür ABD nin en büyük planı bitmek üzere hala konuştukları köprü havaalanı yol vs.....

Obama da aldatmış beynim yandı seçimden önce ne aldatılan oldum ne aldanan referandum sonrası obama bizi aldattı:))Allah sonumuzu IRAK SURİYE LİBYA gibi olmaktan korusun aldatıla aldatıla sonumuz pek hayırlı değil zira TRUMP daha

Ay çok sıkıldım gerçekten sürekli aynı söylemlerden.. Millet diye yanlarına bir %50 almışlar sorgusuz sualsiz kabul ediyorlar. Kimsede yahu hani kandırılmamıştın ya da herkes seni mi aldatıyor. Aldanıyorsan nasıl lider olacaksın falan sorgulamıyor. O mitinglerde bulunan kuru kalabalığın dinlediğinden de şüpheliyim biri oradan alkışla diyordur, biri yuhala işte onlarda ne dese alkış, şak şak, oley hülooooğğ sürekli aynı şeyler ve çok sıkıcı :) Medya desen onların elinde sürekli aynı yüzler, pufss. Ne olacaksa olsun bir an önce bari. Seçim falanda olmasın böyle yönetsinler hatta biz bence Kuzey kore gibi olup dünya ile bağlantımızı kesip, Türkiye dışında her şey çok kötü başka ülkelerde sefalet var falan diy masallar dinleyelim. Ruh sağlığımız daha iyi olur belki, inanırız hiç değilse :)

Milleti millete oldurtup ic savas var deyip defolup gidecekler sonrada ustumuze cokup bizi somurecekler ulan millet kicina don alamiyor evet pesinde herkes ac bence millet olarak buna care bulalim

Gerçekten ne olacaksa da olsun ya. Azdan az çoktan çok misali... Sürekli köprü, yol lafı edip koskoca Anayasayı değiştiriyorlar. Kimseye doğru düzgün açıklamadan bir şekilde herkesi kendilerine köle edip istedikleri sistemi getiriyorlar. Anayasa, hukuk adı altında kişiler seçiliyor. Tarafsız imajı verilip en önemli kararları onlar bir emirle alıyor. Millerin aklıyla dalga geçmesinler bari. Diktatörlük mü istiyor, savaş mı istiyor, osmanlı mı istiyor açıkça ilan etsinler. Yargıyı al, Yskyı al, medyayı al her şey emrin altında olsun sonra demokrasiyi dilinden düşürme. İnsanı çileden çıkardılar yani artık. Demokrasi bu ülkede bitmiştir. Bu saatten sonrada zor gelir. Bundan sonraki seçimde madem istemediğim sisteme zorunlu olarak oy kullanmak zorunda kalacağım karşısına KİM GELİRSE GELSİN oyum onadır! Benden de bu kadar demokrasi madem! Kim gelirseyi de istedikleri gibi doldursunlar...

Halk tv'de eğitim seviyesi arttıkça "hayır" yüzdesinin arttığı grafiğini gösterdiler. Eğitimsiz ve ilkokul mezunu kesimde evet oranı %70lerdeyken, üniversite ve üstünde %31-32 gibi bir orandı mesela. Demek ki cehalet galip gelmiş ülkede, ne diyim.

Gerçekten ne olacaksa da olsun ya. Azdan az çoktan çok misali... Sürekli köprü, yol lafı edip koskoca Anayasayı değiştiriyorlar. Kimseye doğru düzgün açıklamadan bir şekilde herkesi kendilerine köle edip istedikleri sistemi getiriyorlar. Anayasa, hukuk adı altında kişiler seçiliyor. Tarafsız imajı verilip en önemli kararları onlar bir emirle alıyor. Millerin aklıyla dalga geçmesinler bari. Diktatörlük mü istiyor, savaş mı istiyor, osmanlı mı istiyor açıkça ilan etsinler. Yargıyı al, Yskyı al, medyayı al her şey emrin altında olsun sonra demokrasiyi dilinden düşürme. İnsanı çileden çıkardılar yani artık. Demokrasi bu ülkede bitmiştir. Bu saatten sonrada zor gelir. Bundan sonraki seçimde madem istemediğim sisteme zorunlu olarak oy kullanmak zorunda kalacağım karşısına KİM GELİRSE GELSİN oyum onadır! Benden de bu kadar demokrasi madem! Kim gelirseyi de istedikleri gibi doldursunlar...
Evet ne olucaksa olsun diktatörlük osmanlı yeter ki dürüst olunsun..hep katakulli aklımızla dalga geçiyorlar ruh sağlığı filan kalmadı zaten...Bi daha ki seçimde de karşına kuvvetli kim gelirse desteğim ona oy verme işlemi sonrası da YSKnın bahçesine gidicez...Yada başka sistem getirsinler evden Sms atarıZ mesela zarfa mühüre gerek yok...

Evet ne olucaksa olsun diktatörlük osmanlı yeter ki dürüst olunsun..hep katakulli aklımızla dalga geçiyorlar ruh sağlığı filan kalmadı zaten...Bi daha ki seçimde de karşına kuvvetli kim gelirse desteğim ona oy verme işlemi sonrası da YSKnın bahçesine gidicez...Yada başka sistem getirsinler evden Sms atarıZ mesela zarfa mühüre gerek yok...
Bencede daha kolay calinir hic degilse bizim sucumuz deriz direk salak muamelesi yapmazlar

Halk tv'de eğitim seviyesi arttıkça "hayır" yüzdesinin arttığı grafiğini gösterdiler. Eğitimsiz ve ilkokul mezunu kesimde evet oranı %70lerdeyken, üniversite ve üstünde %31-32 gibi bir orandı mesela. Demek ki cehalet galip gelmiş ülkede, ne diyim.
. Hı. Diyarbakır ,şırnak ,hakkari ,siirt çok yüksek okuma seviyeleri. %70 hayır çıkmış. Kafalarını kaldırmıyorlar kitaptan:anne:

Yani sürekli dillerinde Demokrasi ama demokrasi adına yapılan tek bir şey yok. Bence karşı görüşte olanlar oy kullanmaya gitmesin daha demokratik olur :)

18010316_1196403030469023_7135061375175638551_n.jpg

Ay şu vatan hainlerine itibar ettiğiniz kadar kişinin sözüne itibar etseniz mesela...Bu adam Yiğit bulut gibi danışmanlık alıp göbek büyütme adayı...Gerçekten sıkı yalaka...Olay bu adamın anlattığı gibi değil hepinizi bi yalana inandırmışlar....Olay YSK tarafından seçime gönderilen mühürsüz zarflar yani sandık kurulu mühürü değil YSK mühürü...Yani Seçim kanunda açıkça durum bellidir.YSK nın 2 mühürü 1 adet de sandık kurulu mühürü bulunmayan zarflar geçersizdir...Ysk kanunu çiğneyerek mühürsüz zarfları seçimin ortasında geçerli saydı....Daha önceki sayfalarada defalarca yazdım Olay bu adamların anlattığı gibi değil Sandık Başkanıydım...Ysk mühürü olmayan zarfla oy kullandırmadım .....Bu adamlar bu yalakalar nasıl ölücek hiç mi Allah Korkusu yok anlamıyorum ki ben...Ahlak yoksunları...Saray soytarıları bunlar...

. Hı. Diyarbakır ,şırnak ,hakkari ,siirt çok yüksek okuma seviyeleri. %70 hayır çıkmış. Kafalarını kaldırmıyorlar kitaptan:anne:
Neden mi hayır dediler çünkü onların şehirleri başına inerken binaları evleri başlarına yıkılırken biz tvden seyrettik dimi...Bölge halkı ne kadar zarar gördü kadın bebek çocuk demeden aylarca sığınaklarda yaşadılar sizin bizim ruhunuz duydu mu?Aylarca evimize çocuklarımıza meyve götüremedim diye ağlıyordu bi adam tv de böyle günler geçirdi ordaki insanlar ve iktidarda yine aynı kişiler vardı...Ne yapıcaklar kim seslerini duydu..Oradaki halka hepsine terörist damgası vuran bizleriz hepsini öldürmek gerekir diyen insanlar tanıyorum ben hepsi terörist adayıymış bebeklerine bile acımam diyeni duydum...Particiliği bırakıp insan olarak duruma bakarsak eğer niye hayır oylarının yüksek olduğunu daha iyi anlayabiliriz..Biz birlikte Türkiye böyle bi slogan vardı sanırım..Ayrıca eğitime gelince Kürt vatandaş bizden daha eğitime önem veriyor çünkü iki çaresi var ya dağa çıkmak parayla ya da eğitim okumak...Ordaki çocuklara bi de burdaki çocukların okumaya verdiği önemle başlayabiliriz bunu anlamaya...Yani hayırcılar komple terörist değil....

Tabi tabi hendekler evinin önünde kazınırken ses çıkarma sonrada ühüüü oldu. Bi teröristlere sahip çıkmadığın kalmıştı. Bizde demiyotur hepsi terörist diye ama çoğunluk öyle. Sana nr desek boş gözün kararmış . neyse seçim bitti . İstersen kendini yırt. İnsan bi dönüp kendine bakar biz nerde hata yapıyoruz diye. Hala aşağılama hala kendini beğenmişlik. Dün helikopter kazasında şehit olmuş pilotun cenazesine gitmiş kılıçtaroğlu . şehitin oğlu sarılıyor samimi bir sarılma kılıçtaroğluna bakıyorsun itiyor resmen çocuğu bi candan sarıl değil mi. Atladım konudan konuya ama valla çok samimiyetsizsiniz o yüzden de hiç bir zaman inşallah iktidar da olamayacaksınız. Hadi byeee. Sonraki seçimde görüşmek üzere.

Yasa var.
Kendi yasaları mühür resmiyettir mühürsüz demek geçersiz demektir, daha ilk cümle felaket ne demek mühürsüzler sahte değil,merkez bankası mührü olmadan evde bende para basayım o zaman,ayrıca tüm parti temsilcileri dediği kimdir neyi kabul etmişler yasa tanımaz bir adamın yazdıklarını buraya koymuşsun ne desem bilemedim

O zarfların dışarıdan gelmediği belli olsun diye o mühürler var, ysk başkanı bile son 2 saatte bu kararı almaları konusunda öyle gerekti diyo, neden gereksin, yasa açık, bende birini öldürüp öyle gerekti desem suç olmayacak mı yani

Günlerce mühürsüz pusulalar geçersiz sayılacak diye neden söylediler o zaman, söylemelerine de gerek yok yasa var yahu yasa, mühürsüz pusulalardan hangi oranlarda evet hayır çıktı onu neden açıklamıyolar, hala neyi savunma peşindesiniz gerçekten anlamıyorum ben utanıyorum siz utanmıyor musunuz ülke adına

Kimdir yani bu paylaşılan adam, kanaat önderi mi, ortada yasa var hala ama...cümleleri kuruluyor

YSK nin mührü yahu, temsilciler falan unutamaz yani ysk ben basmadım diyecek o zaman, utanma kalmadı hak hukuk kalmadı

Kul hakkı diyelim damardan girelim günahtır günah,bu dünya geniş at babam at

Tabi tabi hendekler evinin önünde kazınırken ses çıkarma sonrada ühüüü oldu. Bi teröristlere sahip çıkmadığın kalmıştı. Bizde demiyotur hepsi terörist diye ama çoğunluk öyle. Sana nr desek boş gözün kararmış . neyse seçim bitti . İstersen kendini yırt. İnsan bi dönüp kendine bakar biz nerde hata yapıyoruz diye. Hala aşağılama hala kendini beğenmişlik. Dün helikopter kazasında şehit olmuş pilotun cenazesine gitmiş kılıçtaroğlu . şehitin oğlu sarılıyor samimi bir sarılma kılıçtaroğluna bakıyorsun itiyor resmen çocuğu bi candan sarıl değil mi. Atladım konudan konuya ama valla çok samimiyetsizsiniz o yüzden de hiç bir zaman inşallah iktidar da olamayacaksınız. Hadi byeee. Sonraki seçimde görüşmek üzere.

Arkadaşım yasa cigneniyo bu doğal mi geliyo size evetse evet hayırsa hayır mühürsüz pusulada ne varsa iptal edilmeli, kendi yasası bu adamların
Oluru varsa yurtdışı oyları mühürsüz diye iptal edildi

3 5 Mehmet için meclis toplayamayız diyen parti destekleyicisi mi şehit edebiyatı yapıyo, açılımı ortaya atan partinin?

Az utanın cidden bak

Hendekler evinin önüne kazılırken oranın belediye başkanı valisi yokmuydu hanımefendi Hatta benim valilerime karışmayın diye emri verdiğini Cb kendi tvlerde söylemedi mi ?Ben mazlumdan yana olunca terörist olmam insan olurum sadece.O bölge insanını yıllarca biz anlamadık ne yaptık onları teröre ittik...Hani orda açılan bi fabrika bi yatırım gördük mü?Ayrıca Kılıçdaroğlunu niye araya sokuyorsunuz anlamış değilim şimdi bende gördüm tvde çocuk biraz fazla boğdu galiba adamı olabilir insanlık hali bu kibir değil kibir şehit cenazelerinde şehit çocuğunun önüne geçip protokol yapmaktır kibir veya şehitin tabutuna tutunup siyaset yapmaktır...İktidar olma konusuna gelince benim derdim kılıçdaroğlu değil Vatan..Yarın daha iyi bi lider gelir oyumu ona kullanırım...Sorun değil söz konusu Vatansa eğer...Edirne'den Kars'a bu kısrak başı gibi uzanan memleket bizim..Yaşamak Tek ve hür bir orman gibi kardeşçesine...iyi günler...

İnanılmaz salaksınız şurda hakaret etmeyeyim diyorum ama ya salaksınız ya parayla bu işi yapıyorsunuz,2.seçenek daha ağır olduğundan iyiniyet gösterip salaksınız diyorum

O deldiğiniz yasalar yok saydığınız adalet bir gün size de lazım olur her firavunun bir musası vardır, hile hurda olduğunu cemil cümle alem biliyor, ülkenin yarısı değil yarısından çok daha fazlası hayır dedi, bir yalana tüm dünyayı inandırsa bile yalanı söyleyen kişi yalan olduğunu bilir,simsiyah suratlarının sebebi budur

Back