• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kimdir yani bu paylaşılan adam, kanaat önderi mi, ortada yasa var hala ama...cümleleri kuruluyor

YSK nin mührü yahu, temsilciler falan unutamaz yani ysk ben basmadım diyecek o zaman, utanma kalmadı hak hukuk kalmadı

Kul hakkı diyelim damardan girelim günahtır günah,bu dünya geniş at babam at
Youtube videoları da var hızla yayılmış akplilerin ağızında saraya danışman olma derdinde belli ki...Olayı okadar yanlış çarpıtarak anlatmış k okuyunca dinleyince şaşırıp kaldım.Seçimde sandık başkanı olmazsam görmesem olayları inanabilirim o derece sıkı yalancı...

Youtube videoları da var hızla yayılmış akplilerin ağızında saraya danışman olma derdinde belli ki...Olayı okadar yanlış çarpıtarak anlatmış k okuyunca dinleyince şaşırıp kaldım.Seçimde sandık başkanı olmazsam görmesem olayları inanabilirim o derece sıkı yalancı...

Adamın anlatım dili mış miş bi kere, bende desem ki balık kavaga çıkmış, mış mış mış da muş muş muş
Bilgi belge yok laf

İnsan azcık utanır be, insanlığınız batsın ciğersizler

Bende kendi sandığımda ne var canım demek ki yaşlı biri kullandı mühür az titremiş hayıra taşmamış diye evet kavgası verdim aklıma yanayım

İnsanın düşmanı bile mert olacak kuma gömdüğünüz o kafalarınız dibinden kopsun

Adamın anlatım dili mış miş bi kere, bende desem ki balık kavaga çıkmış, mış mış mış da muş muş muş
Bilgi belge yok laf
Ama inanan çok kişi var facete akşam bu konu vardı inan ki delirdim olayın adamın anlattığıyla yakından uzaktan ilişkisi yok...YSK mühürü ve Sandık kurulu mühürü farkı var arada olay çok çarpıtılmış rezil bi hal aldı yani kazandıkta nasıl kazanırsak kazanalım yasa kanun hak getire..Bi de kendi seçmenini ikna etmeye kalkmış saray soytarısı..Yalanlara o kadar kızıyorum ki tahammülüm kalmadı....

Eğitim aralığı belli ediyo kendini zaten,bu güruha ne desen inanır, çünkü inanmak istiyo ne olursa olsun kazanan tarafta olayım, ama ne olursa olsun, hukuk çiğnenmiş dünyaya rezil olmuşuz, kim açıp 2 satır yazı okuyacak yasa mevzuat vs bilecek bunlardan biri bişey desin bunlar da inansın

Allah ibadetinizi kabul etsin yeni peygamberiniz hayırlı olsun hacı olmayada saraya gelirsiniz kitabınızda yazılıyo veleddalin amin

Eğitim aralığı belli ediyo kendini zaten,bu güruha ne desen inanır, çünkü inanmak istiyo ne olursa olsun kazanan tarafta olayım, ama ne olursa olsun, hukuk çiğnenmiş dünyaya rezil olmuşuz, kim açıp 2 satır yazı okuyacak yasa mevzuat vs bilecek bunlardan biri bişey desin bunlar da inansın

Allah ibadetinizi kabul etsin yeni peygamberiniz hayırlı olsun hacı olmayada saraya gelirsiniz kitabınızda yazılıyo veleddalin amin[/QUOTE
Ağzınızın ayarı bozulmuş yada ne yazdığınızı görmüyorsunuz. Hayır çıksaydı teröristlerle bayram yapacaktınız . Vah vah neyse HDP ile birleşip başkanlık için aday çıkartacakmış CHP. Hafi belki biraz mutlunolursunuz çok gerilmişsiniz. Zira

İnsan azcık utanır be, insanlığınız batsın ciğersizler

Bende kendi sandığımda ne var canım demek ki yaşlı biri kullandı mühür az titremiş hayıra taşmamış diye evet kavgası verdim aklıma yanayım

İnsanın düşmanı bile mert olacak kuma gömdüğünüz o kafalarınız dibinden kopsun
Biz böyleyiz seçim günü davranışlarıma Akpliler bile şaşırdı oy sayıyoruz kafalarını kaldırıp bakmıyorlar...Güven bö
İnanılmaz salaksınız şurda hakaret etmeyeyim diyorum ama ya salaksınız ya parayla bu işi yapıyorsunuz,2.seçenek daha ağır olduğundan iyiniyet gösterip salaksınız diyorum

O deldiğiniz yasalar yok saydığınız adalet bir gün size de lazım olur her firavunun bir musası vardır, hile hurda olduğunu cemil cümle alem biliyor, ülkenin yarısı değil yarısından çok daha fazlası hayır dedi, bir yalana tüm dünyayı inandırsa bile yalanı söyleyen kişi yalan olduğunu bilir,simsiyah suratlarının sebebi budur
İlahi Adalet var sus sinirlenme arkadaşım bak 81 anayasasına millet yüzde 91 EVET demiş dimi şimdi kime sorsan Anayasayı kötülüyor...Kenan Evrenin cenazesine 91 kişi gitmedi...Bu dünyada Adaleti bırakmadılar ama İlahi Adalet var buna inan Balyoz tutuklusu Çetin Doğan paşanın karısıyla konuşma fırsatım oldu zulm var destek olamıyoruz elimiz kolumuz bağlı dedim ağlamaya başladım Tek diyebildiğim İlahi Adalet var oldu...5 6 yıl içinde ilahi adalet tecelli etti suçsuz oldukları çıktı gün gibi ortaya..
Sabır ya sabır....

Hep particilik ağızınızda dimi HDP korkmayın bu ülkede hiçbirşey olmaz ayrıca HDP yi meclise kim soktu?Çözüm süreci dimi?HDP barajı aşar o kadar... keşke Aklınızı particiliğe değil de insan olmaya çalıştırsanız o zaman belki anlaşırız sizinle...Kafalarınızı böyle böldüler işte CHP AKP HDP....CHP tabanının rahatsız olacağı hiçbirşey yapamaz Bakınız İzmir en yüksek oyla CHP lidir...HDP yle aday çıkarıcakta Chp tabanı da buna ortak olucak bunun imkanı var mı???İzmir Meral Akşener mitingine bi baksaydınız...Biz o konuda partizanlık yada lidercilik oynamadığımız için en doğru kararı aklımız vicdanımızla hür olarak alırız...siz sıkıntı etmeyin...

Hep particilik ağızınızda dimi HDP korkmayın bu ülkede hiçbirşey olmaz ayrıca HDP yi meclise kim soktu?Çözüm süreci dimi?HDP barajı aşar o kadar... keşke Aklınızı particiliğe değil de insan olmaya çalıştırsanız o zaman belki anlaşırız sizinle...Kafalarınızı böyle böldüler işte CHP AKP HDP....CHP tabanının rahatsız olacağı hiçbirşey yapamaz Bakınız İzmir en yüksek oyla CHP lidir...HDP yle aday çıkarıcakta Chp tabanı da buna ortak olucak bunun imkanı var mı???İzmir Meral Akşener mitingine bi baksaydınız...Biz o konuda partizanlık yada lidercilik oynamadığımız için en doğru kararı aklımız vicdanımızla hür olarak alırız...siz sıkıntı etmeyin...

Ben dedim dağdan ovaya gelin meclise girin siyaset yapın diye, inanılmaz bişey var ya teflon tava gibiler şehide kelle demiş bir adamı destekle sonra Kılıçdaroğlu birini iteklemiş bilmem ne ne alaka kılıçdaroğluyla onu da anlamadım babamın oğlu değil kendisi de

Tabi tabi hendekler evinin önünde kazınırken ses çıkarma sonrada ühüüü oldu. Bi teröristlere sahip çıkmadığın kalmıştı. Bizde demiyotur hepsi terörist diye ama çoğunluk öyle. Sana nr desek boş gözün kararmış . neyse seçim bitti . İstersen kendini yırt. İnsan bi dönüp kendine bakar biz nerde hata yapıyoruz diye. Hala aşağılama hala kendini beğenmişlik. Dün helikopter kazasında şehit olmuş pilotun cenazesine gitmiş kılıçtaroğlu . şehitin oğlu sarılıyor samimi bir sarılma kılıçtaroğluna bakıyorsun itiyor resmen çocuğu bi candan sarıl değil mi. Atladım konudan konuya ama valla çok samimiyetsizsiniz o yüzden de hiç bir zaman inşallah iktidar da olamayacaksınız. Hadi byeee. Sonraki seçimde görüşmek üzere.

Nasıl üslup kullanıyorsun ya " kendini yırt" ne demek. Kılıçdaroğlundan başka konuşacak bir şeyiniz yok mu sizin yahu. Nereden nereye gelmişsin. Nerede itme hani ben göremedim? Bu kadarı da olmaz yahu. Öylede bir inşallah diyorsun ki iktidar olunca sana bir şey yapacaklar sanki, tee Allah'ım ya. Biz iktidar olmayalım çünkü bence senin şu nefretin iyiliği haketmez. O yüzden bu yönetim sana müstahak olacaktır.

Ben dedim dağdan ovaya gelin meclise girin siyaset yapın diye, inanılmaz bişey var ya teflon tava gibiler şehide kelle demiş bir adamı destekle sonra Kılıçdaroğlu birini iteklemiş bilmem ne ne alaka kılıçdaroğluyla onu da anlamadım babamın oğlu değil kendisi de
Çünkü baştaki sadece olayı Kılıçdaroğluna indirgiyor..Zıtlaştırıyor mitingte yuhalatıyor hüloggggh....olay bu tüm olay kılıçdaroğlunda...Şimdi chp lider değiştirse Cb elinde argüman kalmayacak allah korusun..Eyy kılıçdaroğlu SSK genel müdürü filan acaba nasıl konuşacak Kılıçdaroğlu olmadan...Kılıçdaroğlu babamın oğlu değil ama saygıyı hakeden birisi Adam referandumun adamı bana göre kibar kibar her tvde anayasayı anlattı insan gibi dürüstçe...Ayrıca koskoca bi anamuhalefetin lideri saygı gerektirir..

Nasıl üslup kullanıyorsun ya " kendini yırt" ne demek. Kılıçdaroğlundan başka konuşacak bir şeyiniz yok mu sizin yahu. Nereden nereye gelmişsin. Nerede itme hani ben göremedim? Bu kadarı da olmaz yahu. Öylede bir inşallah diyorsun ki iktidar olunca sana bir şey yapacaklar sanki, tee Allah'ım ya. Biz iktidar olmayalım çünkü bence senin şu nefretin iyiliği haketmez. O yüzden bu yönetim sana müstahak olacaktır.
Her ülke hakettiği biçimde yönetilir işte sonuç bu arkadaşım... biz kanun hukuk diyoruz o diyor kendini yırt...Allah akıl fikir versin biz ne diyelim. .

Çünkü baştaki sadece olayı Kılıçdaroğluna indirgiyor..Zıtlaştırıyor mitingte yuhalatıyor hüloggggh....olay bu tüm olay kılıçdaroğlunda...Şimdi chp lider değiştirse Cb elinde argüman kalmayacak allah korusun..Eyy kılıçdaroğlu SSK genel müdürü filan acaba nasıl konuşacak Kılıçdaroğlu olmadan...Kılıçdaroğlu babamın oğlu değil ama saygıyı hakeden birisi Adam referandumun adamı bana göre kibar kibar her tvde anayasayı anlattı insan gibi dürüstçe...Ayrıca koskoca bi anamuhalefetin lideri saygı gerektirir..

O gider başkası gelir biz biatçı değiliz ki, biz bir ideal peşinde olan insanlarız demokratik laik özgür bir ülke ideali, lider değişir beğenmezsem eleştiririm babamın oğlu değil kimse ki ben ölmüş babamı da eleştiriyorum 1

Her ülke hakettiği biçimde yönetilir işte sonuç bu arkadaşım... biz kanun hukuk diyoruz o diyor kendini yırt...Allah akıl fikir versin biz ne diyelim. .

Çünkü zihnen engelli, bu bir hakaret değil durum tespiti, bazı şeyleri anlamamak için engelli olmak lazım çünkü, maymunlara bile 3 5 hadi olmadı 10 sefer anlatarak bişeyleri öğretiyorsun

Öteki arkadaşa da yazdınız mı nasıl üslup diye?Salak ,para için yazıyorsunuz ,eğitim seviyesinden belli vs.etmediği hakaret kalmadı.Kendinize müslümansınız. ...Daha da yazmam sizlere bu son...

İyiki de Evet çıkmış ya. Hayır çıksaydı bu zihniyet evet vermediniz ki ülkemiz iyiye gitsin diyecekti kesin. Şimdi kendi gözleriyle görsünler. Ben yanarsam onlarda yanacak. Çok da umrumda değil bu saatten sonra ne olacağı. Görevimi yaptım. Vicdanım (ki eminim sizin de öyle) çok çoook rahat. Ülkeyi bataklığa sürükleyenler düşünsün gerisini de. Hak hukuk peşine bir gün kendileri düşecek eli kolu bağlı gülerek izleyeceğim.

Öteki arkadaşa da yazdınız mı nasıl üslup diye?Salak ,para için yazıyorsunuz ,eğitim seviyesinden belli vs.etmediği hakaret kalmadı.Kendinize müslümansınız. ...Daha da yazmam sizlere bu son...

Kimsenin bişey yazmasına gerek yok ben kendimi kibledim müsterih ol

Kaldı ki ülke çapında yasaya uyulmuyosa burda da kurallara uymayalım, şaka gibi, ülkede yaşanan önemli değil ama sitede aman diyim hakaret edilmesin

Öyle gerekti salak dedim

Sen sana orada insan gibi açıklama yapan kişiye "kendini yırt" diye bir yorum yazarsan çok daha fazla hakareti hakedersin. Sana orada kim hakaret etti de paylaştığına açıklama getiren kişiye bu tarz bir cevap verdin? Karşılık vereceksen ben öyle düşünmüyorum, böyle.. falan diye cümleler kur. Kendime müslümanım bu saatten sonra evet var mı itirazın?

Esnafız biz 5 senedir. Ödediğimiz verginin haddi hesabı yok!
Yahu bir ben mi açım??? Bir ben mi fakirledim zamanla??
Bu yönetime aşık olanlar hep tok mu???
Herşey olması gerektiği gibi muhteşem mi??
Herşey çok güzel de,ben mi bihaberim?

Son düzenleme:
Back