Burada kılıçtaroğluna diyor kulağını iyice aç da dinle
Burada kılıçtaroğluna diyor kulağını iyice aç da dinle
Töbe bismillah ne kılıçdaroğlu gıliyim diyor erdoganın. Yaaa ıyyy demişler yani demediler öyle bişey diyosun ya.Burada kılıçtaroğluna diyor kulağını iyice aç da dinle
Aldı bileProbiyotik bence yorumunu sil, ya da duzelt, basina is alacaksin:
Neyini savunacağım . Yanlış anlamayı düzeltiyorum . neyse. Benim zamanımmyok sizlerle uğraşmaya çocukarım mama bekliyoryahu fetihce sen bunun nesini savunuyorsun allahaskina.Kilicdaroglu demeye calisiyor, ama diyemiyor ve kendisi icin soyluyor. Velev ki, Kilicdaroglu icin soylesin;ne kadar yakisiksiz bir sey bu. Insan yasindan cekinmiyorsa, kamera onunde milyonlarca insanin onunde boyle bir sey soylemekten cekinir.
Ne tarafta o tarafa sallayım :) :)Aldı bile
bimere el sallasın
İğrenç söylerken gözleri dönüyor nasıl bi şehvetle söylüyorsa. Ya işte bunu diyorum böylesi severlerken nasıl olduda oylar bu kadar azaldı?Bu adam benim midemi bulandiriyor. Cok yakisiksiz dedigi sey.
Neyini savunacağım . Yanlış anlamayı düzeltiyorum . neyse. Benim zamanımmyok sizlerle uğraşmaya çocukarım mama bekliyor
Aldı bile
bimere el sallasın
Size zamanını bildirirler sanırım, zaman konusu beni aşar.Ne tarafta o tarafa sallayım :) :)
Ama yani onlar söylerken suç değil ben söylerken suç
İğrenç söylerken gözleri dönüyor nasıl bi şehvetle söylüyorsa. Ya işte bunu diyorum böylesi severlerken nasıl olduda oylar bu kadar azaldı?
Probiyotik her kesimden boyle acayip insanlar var. Milyonlarca insani, bir kisi uzerinden okuyamazsin ki. Cok genelleme boyle seyler. Dusmanca da , gerek yok.
biyoyik ne dedin sen kuzu neden bimere el sallıyormuşsun?
Amma Erdoğan'a çok pis kazık attınız ha valla beklemiyordum şahsen. Bilmem neresinin kılı olan, ıssıracağam yiyeceğem diyen, haremine girmek isteyen Emine hanıma kuma olmak isteyen okadan da çok değilmişsiniz bunada şükür.
Buradan ne anlamaliyiz deynep?
Eğer haber linki isterseniz
http://odatv.com/komutanlarin-sandiklarindan-bakin-ne-sonuc-cikti-1704171200.html
:) sevdim seniNe anlamam lazim bu yuz ifadesinden :)) yasli insanim ben, cozemiyorum:)
Eğer haber linki isterseniz
http://odatv.com/komutanlarin-sandiklarindan-bakin-ne-sonuc-cikti-1704171200.html
amann etsinler valla ne demişsinki toplama haberlere yorum yapmışsınFallenAngel bununla bimere şikayet etmişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?