- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Evet diyen herkese demis gibi olmuşsun ama Erdoğan'a hakaret olmadığı icin dikkate almazlarFallenAngel bununla bimere şikayet etmişler :)
Amannn öldürecekler mi :))amann etsinler valla ne demişsinki toplama haberlere yorum yapmışsın
Allaha dua ediyorum günlerdir Rabbim hakkımızda cocuklarımız ve geleceğimiz için şu saatten sonra hayırlısını nasip etsin.Evet diyen herkese demis gibi olmuşsun ama Erdoğan'a hakaret olmadığı icin dikkate almazlar
Benim bir siyasi liderim yahut partim yok. Hepsinin odunu bol lakin Mustafa Kemal Atatürk'e kurban olsunlar.
Dündrn beri cevap vermediler.
Cumhuriyet'in neyini beğenmedilerde ülkeyi tekadama devrediyorlar??
Evet diyen herkese demis gibi olmuşsun ama Erdoğan'a hakaret olmadığı icin dikkate almazlar
Amannn öldürecekler mi :))
Başka neler o değişen hükümet sistemi yenisi nasıl olacak?Hukumet sistemi degisecek, cumhuriyet yerinde duruyor. 600 millet vekiliyle tek adam nasil oluyo. Bunu anlamak bu kadar zor degilki nesini soruyosunuz.
Hayırlısı napalımhayır canım benım en fazla dava açılır hakkında sanırım başka ne yapacaklar.
Aynı şeyleri anlamayacağımız kesin.Buradan ne anlamaliyiz deynep?
Onların verdiği aynı oyu vermekle onur duyarım diyorum.bunun ana fikri ne:)) seninle anlasamiyoruz gidiyor:) Vay vay hukumet karsiti bunlar da mi diyorsun,zaten darbeye tesebbus ettiler o yuzden onlarin oy verdigi sandiktan hayir cikiyorsa, evet ulke icin hayirlidir mi:))
Bunun anlamak pek zor değilBiz niye çıldıralım Erdoğan sevdalıları söyledi bunların hepsini. Şimdi niye sattılar bu kadar az evet çıktı?
Seninle de yazışmıştık bu konuyu.Esasında Kılıçraoğlu için kullandığını,kendisi için kullanmasının zaten mantık dışı olduğunu,ama kameralar önünde söylediklerinin Adile Naşit görünümüne yakışmadığını,benim yakınım dahi söylese utanç duyacağımı söylemiştim.yahu fetihce sen bunun nesini savunuyorsun allahaskina.Kilicdaroglu demeye calisiyor, ama diyemiyor ve kendisi icin soyluyor. Velev ki, Kilicdaroglu icin soylesin;ne kadar yakisiksiz bir sey bu. Insan yasindan cekinmiyorsa, kamera onunde milyonlarca insanin onunde boyle bir sey soylemekten cekinir.
Oylar gizli yavru kusum, belki hayir verdi:))) Odatv bu haberi ;kesin hayir verdi diye yasntarak veriyor;sen baska anlamissin. Onemli degil;herkes farkli dusunuyor. Onemli olan turkiye.Onların verdiği aynı oyu vermekle onur duyarım diyorum.
Hayırlısı napalım
Seninle de yazışmıştık bu konuyu.Esasında Kılıçraoğlu için kullandığını,kendisi için kullanmasının zaten mantık dışı olduğunu,ama kameralar önünde söylediklerinin Adile Naşit görünümüne yakışmadığını,benim yakınım dahi söylese utanç duyacağımı söylemiştim.
Aynı şeyleri anlamayacağımız kesin.
Eyalet sistemi gelecek diyenler,komutanlar da mı istiyor ?
Sanki asker evet istemiyormuş gibi imalar kullanıldı,kimin neyi istediği ortada.
Evete oy verenleri neredeyse vatanını satıyormuş gibi yakışıksız sözler dahi yazıldı.Bu tabloyu görünce gurur duydum verdiğim oyla.
Bu arada hoşgeldin.
Odatv linkini vererek jest yaptım sizeOylar gizli yavru kusum, belki hayir verdi:))) Odatv bu haberi ;kesin hayir Verdi diye yasntarak veriyor;sen baska anlamissin. Onemli degil;herkes farkli dusunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?