Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Benim bir siyasi liderim yahut partim yok. Hepsinin odunu bol lakin Mustafa Kemal Atatürk'e kurban olsunlar.
Dündrn beri cevap vermediler.
Cumhuriyet'in neyini beğenmedilerde ülkeyi tekadama devrediyorlar??

Hukumet sistemi degisecek, cumhuriyet yerinde duruyor. 600 millet vekiliyle tek adam nasil oluyo. Bunu anlamak bu kadar zor degilki nesini soruyosunuz.

Hukumet sistemi degisecek, cumhuriyet yerinde duruyor. 600 millet vekiliyle tek adam nasil oluyo. Bunu anlamak bu kadar zor degilki nesini soruyosunuz.
Başka neler o değişen hükümet sistemi yenisi nasıl olacak?

Gecmis sayfalarda cok yazdim, oraya bakin. Yada bekleyip goreceksiniz.

Buradan ne anlamaliyiz deynep?
Aynı şeyleri anlamayacağımız kesin.
Eyalet sistemi gelecek diyenler,komutanlar da mı istiyor ?
Sanki asker evet istemiyormuş gibi imalar kullanıldı,kimin neyi istediği ortada.
Evete oy verenleri neredeyse vatanını satıyormuş gibi yakışıksız sözler dahi yazıldı.Bu tabloyu görünce gurur duydum verdiğim oyla.

Bu arada hoşgeldin.

Ne kadar sığ bir hal aldı konu ya
Genelleme yapmaktan başka birşey gelmiyormu elinizden
Çirkinleşmeden siyaset konuşamıyormusunuz
Her kesimde var cahil düşüncesiz insan
Bir saçma söylemi alıp yok haremdi bilmemneydi diye tüm evet diyenlere hakaret edin
Bu mudur ?
Evet diyenlerde yine saçmalanan dinsiz muhabbetini alsın tüm hayır verenlere hakaret etsin
Bu kadarmı zeka?
Yazık ...
Kanal kanal dolanıp kendini siyasetçi sanan bel altı konuşan eleştirdiğimiz insanlardan en ufak bir farkınız yok
Fikri olmayan başka topiklere yelken açsın
Seviyeyi düşürmeyin

bunun ana fikri ne:)) seninle anlasamiyoruz gidiyor:) Vay vay hukumet karsiti bunlar da mi diyorsun,zaten darbeye tesebbus ettiler o yuzden onlarin oy verdigi sandiktan hayir cikiyorsa, evet ulke icin hayirlidir mi:))
Onların verdiği aynı oyu vermekle onur duyarım diyorum.

Biz niye çıldıralım Erdoğan sevdalıları söyledi bunların hepsini. Şimdi niye sattılar bu kadar az evet çıktı?
Bunun anlamak pek zor değil
Sokaktaki çocuğa sor söyler
Akp kendi oyunu yine aldı
Gülenciler eksildi sadece ee buda olması gereken zaten
Bunun nedeninide anlatmayayım şimdi ??
Mhpden az bir katılım oldu ee buda biliniyordu zaten
Parti kendi içinde paramparça

Seninle de yazışmıştık bu konuyu.Esasında Kılıçraoğlu için kullandığını,kendisi için kullanmasının zaten mantık dışı olduğunu,ama kameralar önünde söylediklerinin Adile Naşit görünümüne yakışmadığını,benim yakınım dahi söylese utanç duyacağımı söylemiştim.

Onların verdiği aynı oyu vermekle onur duyarım diyorum.
Oylar gizli yavru kusum, belki hayir verdi:))) Odatv bu haberi ;kesin hayir verdi diye yasntarak veriyor;sen baska anlamissin. Onemli degil;herkes farkli dusunuyor. Onemli olan turkiye.

Evet biliyorum konustuk, ayni seyi ben de soyledim hatirlarsan:) yani iste ayip etti, kendisi icin yakisiksiz bir sey oldu. Ama digger adam ayni seyi soyleyemeyecegim, o cidden bir ilginc canli turu.

Bu arada kendisi icin soyluyor deynep, niyeti kilicdaroglu ama allahin sopasi yok durumu olmus.

İyi de askerler ordunun içinde mi kullanıyorlar oylarını, yoksa lojmandalar mı artık her neredeyseler ona bağlı mahallede mi? Yani %70'i hayır çıkan sandıklardan ordu komutanlarının evet verdiği kanaatine nasıl vardın?

Oylar gizli yavru kusum, belki hayir verdi:))) Odatv bu haberi ;kesin hayir Verdi diye yasntarak veriyor;sen baska anlamissin. Onemli degil;herkes farkli dusunuyor.
Odatv linkini vererek jest yaptım size Bu tabloyu görünce haber doğru mu diye baktım .Orası kesin ,tabii öyle yazacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…