Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Amma Erdoğan'a çok pis kazık attınız ha valla beklemiyordum şahsen. Bilmem neresinin kılı olan, ıssıracağam yiyeceğem diyen, haremine girmek isteyen Emine hanıma kuma olmak isteyen okadan da çok değilmişsiniz bunada şükür.

he kibledim:) benim kibleme huyum pek yok, bu fani yedi senelik kk maceramda uc ya da 4 defa anca kib yapmisimdir. Ama sen o yaziyi duzelt;mune ye mesaj at bence ya da kazen'e.
:) :) tükürdüğümü yalamak olmasın dursun bakalım neymiş bu nefret söylemimiymiş

Rabbim çok şükür sizlerin böyle çıldırdığını görmek çok güzel

Nefret soylemi suc olursa Turkiye'de, cok insan ceza alir. Ozellikle siyasilerden baslayarak;gerci artik almayabilirler:S
Benim bir siyasi liderim yahut partim yok. Hepsinin odunu bol lakin Mustafa Kemal Atatürk'e kurban olsunlar.
Dündrn beri cevap vermediler.
Cumhuriyet'in neyini beğenmedilerde ülkeyi tekadama devrediyorlar??

Rabbim çok şükür sizlerin böyle çıldırdığını görmek çok güzel
Biz niye çıldıralım Erdoğan sevdalıları söyledi bunların hepsini. Şimdi niye sattılar bu kadar az evet çıktı?

Benim bir siyasi liderim yahut partim yok. Hepsinin odunu bol lakin Mustafa Kemal Atatürk'e kurban olsunlar.
Dündrn beri cevap vermediler.
Cumhuriyet'in neyini beğenmedilerde ülkeyi tekadama devrediyorlar??

valla bilemeyecegim kendileri cevap verir sana.Benim alanim disi:)

Biz niye çıldıralım Erdoğan sevdalıları söyledi bunların hepsini. Şimdi niye sattılar bu kadar az evet çıktı?
Kazandık mı kazandık gerisi boşşş. Kimsede öyle bişi söylemedi . videosunu aç izle aman izleme ne istiyorsan onu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…