Neden ki fikrimi beyan ettim absürt bişey yok ki. Söylediklerim yazılı görsel medyada aylarca dolaştıProbiyotik bence yorumunu sil, ya da duzelt, basina is alacaksin:S
Neden ki fikrimi beyan ettim absürt bişey yok ki. Söylediklerim yazılı görsel medyada aylarca dolaştı
Üstüne niye alınsınlarki. Ben ortaya düşüncemi paylaştım.Agir cunku, bir suru kadin var burada o insanlarla alakasi olmayan;oyle seyler soylemeyen.
Üstüne niye alınsınlarki. Ben ortaya düşüncemi paylaştım.
Kibledinmi beni sen :)Nefret sucuna giriyor cunku boyle soylemler, gerek yok. Ama sen bilirsin
he kibledim:) benim kibleme huyum pek yok, bu fani yedi senelik kk maceramda uc ya da 4 defa anca kib yapmisimdir. Ama sen o yaziyi duzelt;mune ye mesaj at bence ya da kazen'e.Kibledinmi beni sen :)
:) :) tükürdüğümü yalamak olmasın dursun bakalım neymiş bu nefret söylemimiymişhe kibledim:) benim kibleme huyum pek yok, bu fani yedi senelik kk maceramda uc ya da 4 defa anca kib yapmisimdir. Ama sen o yaziyi duzelt;mune ye mesaj at bence ya da kazen'e.
:) :) tükürdüğümü yalamak olmasın dursun bakalım neymiş bu nefret söylemimiymiş
Rabbim çok şükür sizlerin böyle çıldırdığını görmek çok güzelAmma Erdoğan'a çok pis kazık attınız ha valla beklemiyordum şahsen. Bilmem neresinin kılı olan, ıssıracağam yiyeceğem diyen, haremine girmek isteyen Emine hanımakuma olmak isteyen okadan da çok değilmişsiniz bunada şükür.
Benim bir siyasi liderim yahut partim yok. Hepsinin odunu bol lakin Mustafa Kemal Atatürk'e kurban olsunlar.Nefret soylemi suc olursa Turkiye'de, cok insan ceza alir. Ozellikle siyasilerden baslayarak;gerci artik almayabilirler:S
Biz niye çıldıralım Erdoğan sevdalıları söyledi bunların hepsini. Şimdi niye sattılar bu kadar az evet çıktı?Rabbim çok şükür sizlerin böyle çıldırdığını görmek çok güzel
Benim bir siyasi liderim yahut partim yok. Hepsinin odunu bol lakin Mustafa Kemal Atatürk'e kurban olsunlar.
Dündrn beri cevap vermediler.
Cumhuriyet'in neyini beğenmedilerde ülkeyi tekadama devrediyorlar??
Kazandık mı kazandık gerisi boşşş. Kimsede öyle bişi söylemedi . videosunu aç izle aman izleme ne istiyorsan onu düşünBiz niye çıldıralım Erdoğan sevdalıları söyledi bunların hepsini. Şimdi niye sattılar bu kadar az evet çıktı?
Neyi kazandınız? Dur üşenmiycem atcam videoları :)Kazandık mı kazandık gerisi boşşş. Kimsede öyle bişi söylemedi . videosunu aç izle aman izleme ne istiyorsan onu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?