Yazınızı okurken su reklam cuk oturmuş tebessüm ettirdi..
Eki Görüntüle 1983747
Benim amca oğlu Yolava Hastanesi'nin bashekimidir ve feto olaylarında tutuklanmış ve yargılanmış tır . Neden bilirmisin o yurtlarda kalmış o abilerin yanında okumuştur.. Ama su an görevinin başında dadir.sucsuzlugu nu ispat etmiş.ve mücadelesini vermiştir.ax badire atlatmadi bu ülke ve her masum suçsuzluğunu ispat etmeli.Peki benim söylediğim çok önemli detay hakkında ne düşünüyorsun?
Onlar konuşur AK parti yapar kısmıHangi reklam cuk oturmuş prima mı göbek eritme mi? Anlamadım alakasını merak ettim
Zavallılarmı hahahahavahhh zavallılar ne olacak sizin bu haliniz..Bu tarz videolarla kendinizi avutacaginiza tuttuğunuz partiler nerede yanlış yapıyor, neden Hep yeniliyor onlara Kafa yorun.partilerinizi güçlendirin partilerinizi
Onlar konuşur AK parti yapar kısmı
Dediğim gibi neden yeniliyorsunuz ona Kafa patlatin birazZavallılarmı hahahahahadi ama sanada birini hatırlattı ama değilmiiiiii gerçeklerden kacamazsınki bebeeem
Birşeye gülmüşsünüz ama ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Seviyenizi anlamama yardımcı olun lütfen.Yazınızı okurken su reklam cuk oturmuş tebessüm ettirdi..
Eki Görüntüle 1983747
Ama tadlum onlar konuşur AK parti yapar kısmı çok hoş değilmi senceO reklam değil kendisinin paylaştığı bir afiş.
Seçim vaatlerinden biri artık ohal olmayacak demeleriydi ama bugun yine ohal ilan ettiler, ilk günden sözlerini yediler demek istemiş.
Ahh bu muymuş güldüğüO reklam değil kendisinin paylaştığı bir afiş.
Seçim vaatlerinden biri artık ohal olmayacak demeleriydi ama bugun yine ohal ilan ettiler, ilk günden sözlerini yediler demek istemiş.
Yenilmek mi!! O ne yaaaw maçmı yaptık biz sizinle yada savaştıkmı!!!!Dediğim gibi neden yeniliyorsunuz ona Kafa patlatin biraz
Neden mi yeniliyoruzDediğim gibi neden yeniliyorsunuz ona Kafa patlatin biraz
Neden mi yeniliyoruz
Soran sorgulayan insan profili az olduğu için yeniliyoruz
Bazı değerleri değer olduğunu düşünüp kulanmadığımız için yeniliyoruz
Dürüst olduğumuz için yeniliyoruz
Kaba kuveti zorbalığı istemediğimiz için yeniliyoruz
Kimseye parmak sallayamadığımız için yeniliyoruz
Normal olan bu profil bizim gibi ülkelerde lüx olduğu için yeniliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?