- 14 Ocak 2012
- 11.840
- 73.748
O da var tabii.Vallaha bence tam olarak muhitlerinin demografyasına hakim değiller.Sokakta görüyorlar,binada görüyorlar şaşırmıyorlar ..okulda Suriyeli bir öğrenci görünce şaşırıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da var tabii.Vallaha bence tam olarak muhitlerinin demografyasına hakim değiller.Sokakta görüyorlar,binada görüyorlar şaşırmıyorlar ..okulda Suriyeli bir öğrenci görünce şaşırıyorlar
Bende verdim bir gün zor durdu benimkisi 2018 doğumlu baştan istedi sonradan durmak istemedi. Bende peşin aidatı ödedim zaten baştan söylediler bir günde olsa para iadesi yok diye bile bile kabul ettim mecbur parada yandı. Siz yinede bir konuşun belki yarısını olsun verirler.Merhaba Ekim 2017 doğumlu kızımı anasınıfına gönderdik
Sınıf 20 kişilik devlete bağlı anasınıfı
İçinde 5/6 tane Suriyeli çocuk da var
Sınıftaki erkek çocuklar çok yaramaz gerçekten ve ne bir stajyer öğrenci ne de bir yardımcı anne görevi görecek kişi var.
Öğretmen onlara durun yapmayın vs demekten bizimkine sıra gelmiyor.
Sınıfın yerleri parke mecbur ayakkabılar ile duruyorlar, oyuncaklar yerlerde geziyor, dip köşe bi temizlik söz konusu değil.
Çocuğum iki kere hastalandı okullar açıldığından beri,
bi haftadır okula gidiyor bugün yine burnu akmaya başladı.
Şimdi ben okuldan kaydını sildirmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor
400₺ ücreti önden aldılar bunu iade ederler mi? Artı 500 lirayı da taksit taksit 100 olarak verecektik
Seneye tekrar gönderme hakkım var
Başka bi okula göndeririz diyoruz
Böyle bi şey yaşayan oldu mu?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Benim oğlum da devlet anasınıfına başladı. İnanın okula tüm hafta gidemiyor, çünkü hep hasta. Hastayken başka belirtilerle tekrar başka bir hastalığa yakalanıyor hatta. Sınıf temiz olsun olmasın ilk sene böyle geçecek sanırım. Bugün öğretmenimiz yazdı sınıfta bazı çocuklarda bit tespit edilmiş. Yani kalabalığın olduğu yerde her türlü mikrop, hastalık vs.var. Çare yok toplumdan izole yaşayamayacağımıza göre böyle böyle alışacaklar inşallah.Merhaba Ekim 2017 doğumlu kızımı anasınıfına gönderdik
Sınıf 20 kişilik devlete bağlı anasınıfı
İçinde 5/6 tane Suriyeli çocuk da var
Sınıftaki erkek çocuklar çok yaramaz gerçekten ve ne bir stajyer öğrenci ne de bir yardımcı anne görevi görecek kişi var.
Öğretmen onlara durun yapmayın vs demekten bizimkine sıra gelmiyor.
Sınıfın yerleri parke mecbur ayakkabılar ile duruyorlar, oyuncaklar yerlerde geziyor, dip köşe bi temizlik söz konusu değil.
Çocuğum iki kere hastalandı okullar açıldığından beri,
bi haftadır okula gidiyor bugün yine burnu akmaya başladı.
Şimdi ben okuldan kaydını sildirmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor
400₺ ücreti önden aldılar bunu iade ederler mi? Artı 500 lirayı da taksit taksit 100 olarak verecektik
Seneye tekrar gönderme hakkım var
Başka bi okula göndeririz diyoruz
Böyle bi şey yaşayan oldu mu?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler