Anasınıfımıza oyuncak

selva2009

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
588
146
43
Merhaba arkadaşlar biz Kahramanmaraşta bir köy okuluyuz anasınıfımızın acilen oyuncağa ihtiyacı var,sınıfımızda kırık dökük birkaç araba ve biraz legodan başka hiçbirşey yok..evde çocuklarınızın artık oynamadığı fakat kullanılabilir tüm oyuncaklara bizim çocuklarımızın ihtiyacı var.Biz kendi imkanlarımızla birşeyler yapmaya çalışıyoruz fakat takdir edersinizki kaliteli ve sağlam oyuncaklar pahalı ucuz oyuncaklarda sağlıksız ve çin malı.Lütfen sesimizi duyun bize mesaj atın...saygı ve sevgilerimizle.. çocuklar gülsün,hayat bayram yerine dönsün....

Çobanbeyli Cumhuriyet İlkokulu
Çobanbeyli Mahallesi
Afşin/K.Maraş

Anasınıfımızın öncelikle oyuncak ihtiyacı var.Bunun dışında kırtasiye,boyama kitabı,anasınıfı mobilyaları veya halı yardımında bulunmak isteyenlerde olursa kabul edebiliriz.İlginiz için teşekkürler.Yardımda bulunacaklara da şimdiden teşekkürler.

otobüs firmasıyla göndersek alabilirmisiniz ona göre otobüs terminaline vereceğim

İlginiz için gerçekten çok teşekkür ediyorum.Evet alabiliriz.İlçemizin AFŞINLILAR firması var.Firmaya verirseniz alabiliriz.Ben size okul müdürünün numarasını da yazayım gönderdiğinizde haber verirseniz alırlar.05059486980
Tekrar teşekkürler

Bende burada arkadaşlarıma haber vereceğim ve elimden gelen yardımı yapacağım. Gelecek hafta daha fazla bilgi için mesaj çekecegim..

kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm bende neden geri dönüş yapmadılar diyordum kolinizi en kısa sürede hazırlıyorum haberiniz olsun çok mutlu oldum ve çok heyecanlandım:)

Merhaba,
Müdürün telefonunu eklemişsiniz kargoya bunu eklememde sorun yok değil mi ?

Bir diğer konu ana sınıfına uygun puzzle var elimde bunların kutusu çok yer tutuyor. Kutularından çıkartıp kartonları ile yollamam da sakınca olur mu ?

inşallah bir katkım olur çocuklarımın oyuncaklarından puzzllelarından göndereceğim haftasonu koliyi hazırlıyorum pazartesi günü otobüs ile yollayacağım inşallah

Hayır hiç bir sıkıntı olmaz.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…