İlginiz için gerçekten çok teşekkür ediyorum.Evet alabiliriz.İlçemizin AFŞINLILAR firması var.Firmaya verirseniz alabiliriz.Ben size okul müdürünün numarasını da yazayım gönderdiğinizde haber verirseniz alırlar.05059486980
Tekrar teşekkürler
Çobanbeyli Cumhuriyet İlkokulu
Çobanbeyli Mahallesi
Afşin/K.Maraş
Anasınıfımızın öncelikle oyuncak ihtiyacı var.Bunun dışında kırtasiye,boyama kitabı,anasınıfı mobilyaları veya halı yardımında bulunmak isteyenlerde olursa kabul edebiliriz.İlginiz için teşekkürler.Yardımda bulunacaklara da şimdiden teşekkürler.
her seferinde bir umutla açıyorum siteyi belki birileri bizi duyar diye ama nafile...
Teşekkürlerkusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm bende neden geri dönüş yapmadılar diyordum kolinizi en kısa sürede hazırlıyorum haberiniz olsun çok mutlu oldum ve çok heyecanlandım:)
Hayır hiç bir sıkıntı olmaz.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürlerMerhaba,
Müdürün telefonunu eklemişsiniz kargoya bunu eklememde sorun yok değil mi ?
Bir diğer konu ana sınıfına uygun puzzle var elimde bunların kutusu çok yer tutuyor. Kutularından çıkartıp kartonları ile yollamam da sakınca olur mu ?
Teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruziş arkadaşlarıma da söyledim çocuklarının oyuncaklarından falan birşeyler ayarlayacaklar inşallah.
Hayır hiç bir sıkıntı olmaz.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler