otobüsle bize bir koli ulaştı,sanırım sizin koliniz, - beyaz bir ayıcık olan koli-oyuncaklar çok güzel bugün hepsini okula götürdük...resimlerinide çektim yarın paylaşacağım...ilginiz ve yardımlarınız için minnettarım...acaba koli ulaştımı?
canım sağol hangi kargo olduğunu yazarsan,arar sorarız okul köy okulu olduğu için hergün köylere gelmiyorlar biz ilçeden alırız...şimdiden teşekkürler...canım kargoya verdim şimdi koliyi ulşatığında özelden yazarsan sevinirimmm
canım sağol hangi kargo olduğunu yazarsan,arar sorarız okul köy okulu olduğu için hergün köylere gelmiyorlar biz ilçeden alırız...şimdiden teşekkürler...
tabiki yazarım sanırım pazartesi elimizde olur.Her şey için teşekkürler fotolarını buraya yükleyeceğimYurt içi kargo aşırı ücret istediği için ptt kargoya verdim canım,bana da ulaştığında yazarsan mutlu olurummm
Ulaşır herhalde,ben tşk ederim haberimiz olmasını sağladığın için.tabiki yazarım sanırım pazartesi elimizde olur.Her şey için teşekkürler fotolarını buraya yükleyeceğim
gözlerindeki mutluluğun sebebi sizlersiniz...sevgi ve minnetle...
tamam canım bekliyorum senden haber çok sağol resimler içinyok canım daha ulaşmadı yarın ilçe ptt den soracağız önce ilçeye geliyor sonra köylere...yarın sorar tekrar msj atarım...
çocuklarımızın mutluluğunu sizlerinde görmesini istedim...
sağolun canlarımm,bu sıralar 23 nisan etkinlikleri provaları çoçukların kıyafetleri derken çok yoğunuz bu nedenle klübe çok giremedim...kolileri takip edeceğim çok çok teşekkürler....ok bakacam
sağolun canlarımm,bu sıralar 23 nisan etkinlikleri provaları çoçukların kıyafetleri derken çok yoğunuz bu nedenle klübe çok giremedim...kolileri takip edeceğim çok çok teşekkürler....
paket dün elimize ulaştı ne diyeceğimi bilemiyorum..o kadar güzeller ki bu kadarını bende beklemiyordum açıkçası ....yarın çocuklara götüreceğim ne kadar mutlu olacaklarını hayal bile edemiyorum.. hepsi sizin sayenizde..teşekkürler..iyiki varsınız...Pukkapad arkadaşımın gönderdikleri 23.nisan etkinlikleri için cuk oturacak dır düşünüyorum, selva kolay gelsin .