Anasınıfımıza oyuncak

bende yardımcı olmak isterim peki herhangi bir liste varmı alınmış şeylerden tekrar tekrar almayalım diye ihtiyaca göre alım, biz sosyal bir ağda okullara topluyoruz ama liste olunca daha kolay oluyor tabi.
İlginiz için teşekkürler.
-Anasınıfı halısı
-Her türlü oyuncak
-Evcilik köşesi için bebekler ,pelüş oyuncaklar
-Trafik seti
-4-5 yaş çocuklar için hikaye ve boyama kitapları
açıkçası her türlü anasınıfı malzemesine ihtiyacımız var.Biz kendi çabalarımızla birş şeyler almaya çalıştık ama takdir edersiniz ki kaliteli oyuncaklar pahalı ucuz oyuncaklar ise çabuk kırılıyor ve sağlıksız çin malı.Bu nedenle oyuncak ihtiyacını karşılayamadık.Ve sizlerden yardınm istedik.Sesimizi duyan herkese teşekkürler.Yardımlarınız bize ulaştığında sevinçli çocuklarımızın fotolarını buradan paylaşırız

hocam okulunuzun ana sinifin da kac cocuk var acaba? mesela cocuklar icin kostumlere ihtiyaciniz olur mu ki? burada bir arkadasim vardi cocuk kostumleri satiyrodu aklima o geldi

hocam okulunuzun ana sinifin da kac cocuk var acaba? mesela cocuklar icin kostumlere ihtiyaciniz olur mu ki? burada bir arkadasim vardi cocuk kostumleri satiyrodu aklima o geldi[
ilginiz için teşekkürler..anasınıfımızda 22 çocuğumuz var ,kostümler tabiki işimize yarar,özellikle 23 nisan anneler günü gibi kutlamalarda kullanabiliriz..14 kız 8 erkek çocuğumuz var ve 5-6 yaş grubu....

Tamam hocam cok tesekkur ederim, ben ingiltere de yasiyorum nasip ise 16 Nisan da Turkiye ye gelecegim, 17 nisandan sonar kargoya verecegim getirebildiklerimi, tesekkur ederim.

tşkler ben toparlayayım size özelden yazacağım kargo olmuyor mu otobüsemi vermek lazım kusura bakmayın dışardaydım bugün yazdıysanız da ben kaçırdım

birde benim aklıma çocuk kitaplarını basan yayınevleri geldi masal hikaye kitabı boyama kitabı her yere numune dağıtıyorlar neden olmasın ki? yayınevlerinin adını burdan paylaşabiliyormuyum acaba?

mail atsak yada telefon etsek belki yardım etmek isterler:) neden olmasınki bir hikaye kitabı serisi yollasalar ölmezler ya değil mi ama?

yollamazlar : )

tşkler ben toparlayayım size özelden yazacağım kargo olmuyor mu otobüsemi vermek lazım kusura bakmayın dışardaydım bugün yazdıysanız da ben kaçırdım
Kargo da olabilir Farketmez teşekkürler

Arkadaşlar 3 okulluk oyuncak yolladım. Bu okulun oyuncak ihtiyacı kaldığını düşünmüyorum. Bu sebeple yardımlarınız kırtasiye içerikli olursa çok daha sağlıklı olacaktır. Veya Oyuncak olursa da kız çocuklar için olursa daha sağlıklı olur ben puzzle ve bol bol araba yolladım.

Binlerce üyesi olan k.k da bile dönüş o kadar az oluyor ki böyle olaylara hayret ediyorum soma yardımında da bunu yaşadık...evet yollamazlar doğru kazen!

Yalnız Sevgili Jelesec
Şöyle düşün adamların geçim kaynağı o kitaplar bu konuda ticari faaliyet yapıyorlar. Bu sebeple onlara da hak vermek gerekli diye düşünüyorum

Bunu belirttiğiniz çok iyi oldu ben çıkmadan siparişlerim bazılarını kırtasiye ile değiştireyim aklıma geldi aslında uhu,kalemler,boyama kitapları okey

Yalnız Sevgili Jelesec
Şöyle düşün adamların geçim kaynağı o kitaplar bu konuda ticari faaliyet yapıyorlar. Bu sebeple onlara da hak vermek gerekli diye düşünüyorum

İki set gönderseler batmazlar sevgili Kazen birazda yardıma el atmak lazım hep cukka olmaz :)) neyse biz üzerimize düşüne yapalım da az da olsa çorbada tuzumuz bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…