Anasınıfımıza oyuncak

Pukkapad canım arkadaşım çağrıma yanıt veren güzel gönüllüm bak yazıyı okuyunca çocuklar gibi şen oldum:))onlar mutlu bizler mutlu....sağol selva2009 senin de sayende bu minik şeyler ,haberimiz olmasını sağladığın için.

insallah kostumler elinize ulasmistir,bavulda mama patlamisti kostumlerin ambalajlari o yuzden tozlu olabilir biraz kusura bakmayin
kostümler dün akşam üzeri bize ulaştı hepsi birbirinden güzel yarın okula götüreceğim ilk gördüğümde ben bile çok heyecanlandım bakalım çocuklar ne yapacak..resimlerini çekip paylaşacağım..her şey için çook sağolun...mama layına gelince beyaz tozun ne olduğunu çok merak etmiştim demek mamaymış:))sadece ambalajlarında vardı ıslak mendille hallettim...

cok sevindim insallah cocuklarimiz cok mutlu olurlar ,mama icin kusura bakmayin.

23 nisanın ertesi gün önceden tatil oluyordu bu senede tatil sanan aileler çocuklarını göndermemişler bu nedenle sınıfta 5-6 kişi vardı onları çektim...resimlere çok güzel demişsiniz bu güzelliğin sebebi sizlersiniz..sağolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…