- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
Böyle yaptıkça da ters teper eger ozel beslemeniz varsa kendiniz hazırlar koyarsınız öğretmen bise diyemezÜstüne düşerim çünkü çok sessiz ve savunmasız bir çocuk, içine kapanık
Bana aç kaldı diye üzülmek garip geliyor.Ben üzülürüm aç diye siz üzülmez misiniz
Süt çorba çikolata ama oglum peynir zeytin vs yemez varsa yoksa makarna pilav tavuk ve döner
Bir dert yaz bin ah işitBana biraz mızmız alıştırıyorsunuz gibi geldi doğrusu. 2 sene önceki ameliyat yani sanki 2 hafta önce olmuş. Orada yesin de alışsın yemeye. Açılsın çocuk.
Çorba çikolata ve süt yasak ama oglum makarna pilav tavuk ve döner yiyor bagırsak düğümlenmesi kağıtta invajinasyon ameliyat diye geçiyor
Bir dert yaz bin ah işit
Bir dert yaz bin ah işit
Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun ve tüm evlatları annelerine bağışlasın, üyelerin söyledikleri doğru aslında, belki siz alınıp güveniyorsunuz ama çocuğunuz aslında çok da yememesi gereken şeyleri yerken yemesi gerekenleri yemiyor, süt çikolata yasak olabilir ama peynir zeytin bile yememesi sizin üstüne çok düşmeniz sebebiyledir, ameliyat oldu, sessiz de bir çocuk, annelerin çocukları aç kalınca üzülmeleri de söz konusu olunca aman yesin de makarna pilav yesin önemli değil deyip ne yiyorsa onu yapıp yedirmişsiniz.Bir dert yaz bin ah işit
zorla kimse yemek yediremez, yedirmez de. öğretmenin tek tek öğrencilere yemek yedireceğini sanmam. yani yemek alışkanlığı sizin verebileceğiniz bişey.Yani oyle sayılır hemen hemen seçici biraz zorla yedirseler büyük ihtimalle kusar
dark benim kız tek çocuk, evde mızmızlanıp yemediği ne varsa dışarıda kalabalıkla yiyordu :))) kız 24 yaşına geldi hala evde maydanoza bibere soğana burun büker ama kalabalıkta hapır küpür yer, ki küçükken herşeyi yemezdi, illa süt içecek öyle bir hasta oldu ki doktor sütü keseceksiniz dedi, ben eşime rağmen canavar annelik rolünü üstlenip çocuk ateşli mateşli demedim sütü kestim 2 gün ağladı 3. gün yemek yemeye başladı, bazen çocuğun sağlığı için sert olmak gerekiyor.İcine kapanik ve sessiz cocuklar okulda oyle davranmiyor. Evdeki cocukla disaridaki cocuk arasinda cok fark var oncelikle bunu dusunun derim. Yemek konusunda da ilk gunler ogretmen darlamak istemez cocugunuzu. Sonrasinda herkes yemek yerken sizin cocugunuz da sizin yolladiklarinizi yer. Sürü psikolojisi cunku
Hastalığından dolayı endişe ediyorsunuz beslenme geri geliyormuş anlıyorum ama sizde çocuğunuzu anlayın yeni bi ortama girdi hele ki içine kapanık bi çocuk için daha zor.. ortama alışsın arkadaşlarına alışsın kurallara uymayı öğrensin zaten yer ki.. ben hiç bir çocuğun açken yemek yemediğini görmedimİyi günler hanımlar,
Benim ilk çocuğum anasınıfına yeni başladı.Bugün ilk toplantı oldu tabi..
{benim oglum 2 sene önce bağırsak ameliyatı geçirdi ve yemek falan pek herşeyi yemiyor} ben bugün öğretmene açıkladım durumu toplantıda. her veli birgün yemek getirecekmiş.
Ama ben oğlum yemez herseyi bilginiz olsun dedim.
biz yardım ederiz dedi.
Aç kalmaz inşallah dedim.
Açlıktan kimse ölmez dedi bana ve 2 gündür baslenmesine kattığım yemek aynı şekilde eve geldi.Ya yemek getiren velilerin yemeğini yemezse ki büyük ihtimalle yemez ve öğretmen de bana yedi derse. Napmam lazım ve bu cevaba da çok sinirlendim bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?