Ama 2 gündür yemek beslenme çantasında eve geliyor üstünde duruyoruz diyorlar gözüme mi inanayım ona mıNiye yalan söylesin öğretmen size? Yemediyse yemedi der.
Okusanız yazmıştım zaten saglıkla alakalıyemek ayırt etme durumu sağlıkla mı alakalı keyfi mi?
herşeyi filan yemiyor dediğiniz şey eğer keyfi olarak yemek ayırt ediyorsa o anasıfındaki her çocuk yemek ayırt ediyodur zaten. sizin çocuğa özel muamele gösteremezler.
Ama 2 gündür yemek beslenme çantasında eve geliyor üstünde duruyoruz diyorlar gözüme mi inanayım ona mı
Üstüne düşerim çünkü çok sessiz ve savunmasız bir çocuk, içine kapanıkÇocuğunuzun yasak yiyecekleri mi var, keyfi mi yemiyor yemediklerini?
Yasakları varsa, her gün kendiniz hazırlayın gönderin.
Yok keyfi yemiyorsa, çocuklarla birlikte zamanla yer. Bu kadar üstüne düşmeyin.
Hayır veliler yarından sonra getirmeye başlayacakSizin verdiklerinizi değil diğer velilerin getirdiklerini yiyordur. Başka şeyler yiyordur. Hiç bir öğretmen çocuk yemediyse yedi demez.
Üstüne düşerim çünkü çok sessiz ve savunmasız bir çocuk, içine kapanık
Hayır veliler yarından sonra getirmeye başlayacak
benim oglum 2 sene önce bağırsak ameliyatı geçirdi ve yemek falan pek herşeyi yemiyor
okudum zaten okumasam yorum yazmam. konunuzda anlaşılmıyor. sağlık sebebiyle yemiyor dememişsiniz ki. yemek seçiyor gibi yazmışsınız.Okusanız yazmıştım zaten saglıkla alakalı
Yani oyle sayılır hemen hemen seçici biraz zorla yedirseler büyük ihtimalle kusarokudum zaten okumasam yorum yazmam. konunuzda anlaşılmıyor. sağlık sebebiyle yemiyor dememişsiniz ki. yemek seçiyor gibi yazmışsınız.
Sabah soracam zatenÖyleyse ne yediğini sorun öğretmenine. Yanında verdiğim beslenme aynı şekilde eve geliyor, siz yedi diyorsunuz, ne yedi diye sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?