Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anasınıfı Öğretmenleri Haydi Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende anasınıfı öğretmen adyıyım 3 .sınıfa geçtim ve çocuklara bayılıyorum ama genede korkuyorum :teytey:

selam arkadaşlar bende kız meslek lisesi çocuk gelişim mezunuyum 6 yıl öğr yaptım sonrasında çocuğum oldu evde çocuğumla ilgilendim şimdide 2. çocuk var ama yeter çalışıcam iş arıyorum inş bu yıl biokula yerleşmeyi düşünüyorum dua edin

Ben de okulöncesi eğitimi öğretmeniyim. 5 yıl öğretmenlik yaptım daha sonra drama eğitimi aldım ve 2009'dan beri yaratıcı drama liderliği yapıyorum.

bende çocuk gelişiminden mezun oldum,üniversite de sosyal hizmetler okuyacağım fakat afrikada çalışmak istiyorum bunun içinsınavlara girmeme gerek var mı? yada özel bi okula gitsem iş verirler mi?:44::44:

Oradaki sistemin işleyişi ile ilgili bilgi verir misiniz ve nelerin yanlış olduğunu düşünüyorsunuz acaba? Bunları öğrenmek çok aydınlatıcı olabilir.Şimdiden teşekkür ederim.vereliniortak

merhabalar ben o esra88 :) nık değişikliği oldu (zaman aşımından dolayı vs) ... yanlış diyemem ama çok farklı... acıkcası çok büyül ve ismi duyulmuş bi kolej için eğtimleri çok alt sevıyededir... öğretmenler cocuklarla ılgılenmekdense üstlerını başlarını düzeltmekden baş edemiyorlar... cocukdan cok velierler ( maddi gelırı coook yüksek aileler) ilgi alanlarında olmakla birlikde daha o yaşda bır cocugun gereksiz yere aşırı fazla blgi yüklemekteler...

neyse daha cok coook coook seyler varda bunlar ufak tefek gözüme çarpan olaylar...

haftaya mib baglı özel bır anaokulunda işe başlıyorum.. insallah bu sefer hayallerım suya düsmes ve aşık olduğum mesleğimi güzel bir şekilde devam ettirim..:)

kizlar size bir sorum olacak ben almanyada egitimci olarak mezun oldum anaokulu ögretmeni yani. ama ben universite de okumadim kolejde okudum. simdi ben MEB'e bagli özel anaokullarinda calisabiliyor muyum? denklik istiyorlar mi? yökü aradim mebi ara dediler meb dedi yökü ara kaldim böyle ortada yaa alman vatandasiyim

bende 6,5 senelik öğretmenim 3 sene kendi memleketimde görev yaptım son 3,5 senedirde başka bir ile tayinim çıktı hala devam ediyorum:)

1 adet 6 yıllık okulöncesı öğretmenıyım

kızlarrr bende yarından ıtıbaren fatıh ılköğretim anaokulunda başlıyorum ankarada çokkk mutlu ve bır okadarda heyecanlıyım hıç beklemıyordum:))

ben de öğretmen adayıyım. kpss ye hazırlanıyorum.

Çok istedim anasınıfı öğretmenliğini, hatta hala kendim için biçilmiş kaftan olduğunu düşünürüm ama olmadım işte bi heves :) e sonunda oldum ya öğretmen o da yeter :))

3yıllık anasınıfı öğretmeniyim.çok seviyorum mesleğimi o yüzden mutluyum.insan sevdiği mesleği yapmalı kesinlikle...

ben de fırat üniversitesi okul öncesi öğretmenliği 3. sınıfım seneye bu zamanlar mezun olacam inşallah :) iyiki bu mesleği seçmişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…