• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anasınıfı Öğretmenleri Haydi Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar acil artık materyalli sağlık konusu etkinliği lazım yarın yaptırmam lazım staj için varsa lütfen ekleyin.

benimde oğlum ekim 2004 doğumlu birinci dönem 2004 doğumlularıda anaokuluna aldıklarını bilmiyordum ancak öğrendiğimdede çok geç olmuştu kontenjan dolmuştu artık okul yönetimiyle görüştük ve ikinci dönem alınabileceğini söylediler.İkinci dönem oğlumu göndericem ancak yukarıdada dediğiniz gibi oğlumla hikaye kitapları okuyoruz ben ona okuyorum o da bana okuyor sorular soruyor hiç bir sorusunu yanıtsız bırakmamaya çalışıyorum.inşallah oğlum için anaokulu seveceği bir yer olur şimdiden çok hevesli okula.:emir_bebek:

Kızlar salı günü işe başlıyorum hihoyyyt yeniden mesleğimi yapabileceğim için çok mutluyum özlemişim öğretmenlik yapmayı :lepi:

ya kayakizi bende bi baslik actim istanbuldaki anaokullari diye okuyup bana yardmci olabilir misin???

istanbuldaki arkadaşlar semtlerinizi yazarsanız sevinirim ben esenlerdeyim bu cevrede 2 yas grubu tam gun bıraka bılecegım yer arıyorum çalışmam gerekiyorda yardımcı olursanız sevınırım

a.s.mrh sevgili öğretmenlerim istedimki bizimde bir paylaşım alanımız olsun.ben okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ve ablamın kreşinde mesul müdür olarak çalışıyorum.çocuklar bizim her şeyimiz onlar için daha verimli olabilmek için önerilerimizi,sorunlarımızı burada paylaşalım.çeşitli aktivitelerde birbirimizden yardım alalım.tüm anasınıfı öğretmenlerimi buraya bekliyorum sevgiyle kalın.:enbuyukkk:

sevgili ogretmenlerimiz merhabaaaa,
devlete baglı yahut belediyelere (uygun olması acısından)capa tarafında bildiginiz kreş anaokulu var mi?oglum 4 yasında.

mrb dogru yeremi yazdim bilmiyorum sitede henüz yeniyim,bende seneye pedagogluk egitimi almaya basliycam,benim sorum:bu meslegi sectiginize hic pisman oldunuzmu,yani cocuklarla ilgilenmek zormu?

merhaba kızlar sizden bişey rica edecektim doku kartlarıyla ilgili fikir veya örneklere ihtiyacım var aciil, meslektaşlarımdan yaptıran olmuştur mutlaka diye buraya geldim bende aklınıza bişiler geliyosa bana fikir verin lütfen :(((

slm kızlar merhaba,

size bişey soracam sınıf defterimi kullanıyorsunuz yoksa yönetmelikteki gibi ad soyad yazıp imzamı atıosunuz... yani sınıf defteri gerimi geldi... anlamadım...

ben eski okulumda sınıf defteri kullanmıyordum:((((

slm kızlar merhaba,

size bişey soracam sınıf defterimi kullanıyorsunuz yoksa yönetmelikteki gibi ad soyad yazıp imzamı atıosunuz... yani sınıf defteri gerimi geldi... anlamadım...

ben eski okulumda sınıf defteri kullanmıyordum:((((

yok canım, öğretmen ders takip çizelgesi diye bir şey var
nette de var o döküman, onu haftalık isim-soyisim olarak imzalıyorsun.

atamalar olmuş ben ücretli çalışıyorum, bizim okula da bir atama olmuş. bir kaç kişi daha vardı ücretli çalışan bakalım kim gidecek :(
atanıp mutlu olanlara seviniyorum ama sene ortasında sokakta kalmak hoş olmuyo :((((((

haklısın canım umarım en kısa zmnda atanırsın

yok canım, öğretmen ders takip çizelgesi diye bir şey var
nette de var o döküman, onu haftalık isim-soyisim olarak imzalıyorsun.

atamalar olmuş ben ücretli çalışıyorum, bizim okula da bir atama olmuş. bir kaç kişi daha vardı ücretli çalışan bakalım kim gidecek :(
atanıp mutlu olanlara seviniyorum ama sene ortasında sokakta kalmak hoş olmuyo :((((((

biliyorum takip çizelgesinin olduğunu kaç senedir onu kullanıyorduk... hatta ilk atandığım sene değişmişti ve müfettiş bizi eleştirmişti ndn hala sınıf defteri kullanıyoruz diye... yeni okulumda idarecilerle görştüm... biliyorlarmış fakat sınıf defteri istiyorlarmış... artık benden çıktı ben söyledim... ayrıca müfettişlerde bir arkadaşa gelenekçi olduğunu ve de sınıf defteri görmek istediğini söylemiş... anlamadım gitti. sanki biz uyduruyoruz...

herkese merhabalar :))

bende anasinifi ögretmenligini okuyorum:))..

bölümümü severek ve isteyerek sectim:))

umarim ögretmen oldugum günleride görürüm :))

Back