Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar ben de anasınıfı öğretmenliği yapıyorum ücretli öğretmenlik kapsamında. aslında branşım drama, yine de meslektaş sayılırım sizlerle sanırım a.s.
nasıl branşın drama ????
drama öğretmenlii bölümü mü açıldı???
bende dramada bilim uzmanlıımı aldım:)))))
yok canım drama öğretmenliği bölümü açılmadı ben tiyatro eleştirmenliği ve dramaturji mezunuyum. çocuk tiyatrosu ve eğtimde drama üzerine yoğunlaştım grup lideriyim aynı zamanda yerimseniben
merhaba arkadaslar ben anaokulu ogretmenı degılım ama bı ozel anaokulunda 5-6yas gruplarına görsel sanatlar dersı verıyorum.ama anaokulu ogretmenı olmayı cok ısterdımmm
okulumda anasınıfı ogretmenelrı cok fazla artık mataryel yaptırmıyor o yuzden ben genellıkle arık mataryel calısıyorum.haftada 1 gun gıdıyorum ve kasımın ııkıncı haftası basladık gorsel sanatlar dersıne.o yuzden cok fazla yapmadık henuz.ama bu hafta ebru sanatı deneyecegız tabııı kıtremız tutarsa.aranızda Afyonlu varsa martın ıkıncı haftasında sergımız olacak yerı ve saatı bıldıreyım gelmek ısteyenlere.ve de orneklerımden koymak ıstıyorum ama nasıl resım eklıyoduk unuttumm.bı tarıf edersenız resım ekleyeyım arkadaslarneler yaptırıyorsun canım, örnek verebilir misin??