Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anasınıfı Öğretmenleri Haydi Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabaa meslektslarımmmm
bende anaokulu öğretmeiyiim

selamlar ben de anasınıfı öğretmenliği yapıyorum ücretli öğretmenlik kapsamında. aslında branşım drama, yine de meslektaş sayılırım sizlerle sanırım a.s.

heyyytt açılıııın ben geldiiimmm:)))))
bende okul öncesi öğretmenliinden mezunum ve anasınıfı öğretmenlii yapıoruuuum:))))))))

selamlar ben de anasınıfı öğretmenliği yapıyorum ücretli öğretmenlik kapsamında. aslında branşım drama, yine de meslektaş sayılırım sizlerle sanırım a.s.

nasıl branşın drama ????
drama öğretmenlii bölümü mü açıldı???
bende dramada bilim uzmanlıımı aldım:)))))

süpersiniz kızlar bende liseden sonra okumadım çocuk gelişimi mezunuyum ama bende sizden sayılırım dimi S

merhaba herkese bende lisede çocuk gelişimi okudum ama erken yaşta anne olduğum için eğitimim yarıda kalmıştı şimdi oğlum 9 yaşında bende 28 yaşındayım kaldığım yerden devam ediyorum 2 sene sonra bende sizdenim dicem inş:1hug: ama sizden olmak için sizinde yardımlarınız lazım ben ve benim gibi okuyanlara yani sizden ricam madem böyle güzel bir başlık açmışsınız yaptığınız etkinlikleri bizimle paylaşınki bizde buraya gelmek için bir bahane daha bulmuş olalım yoksa başka sitelerden yardım almış :çok üzgünüm:ve buraya gelememiş oluyoruz yani size yazamıyoruzzz:a015:bunları okuduğunuz için sağolun sizi seviyorummm:1hug:yardımlarınız olsada olmasada iyiki varsınız offff çokmu oldum ne :Saruboceq:
stop

nasıl branşın drama ????
drama öğretmenlii bölümü mü açıldı???
bende dramada bilim uzmanlıımı aldım:)))))

yok canım drama öğretmenliği bölümü açılmadı ben tiyatro eleştirmenliği ve dramaturji mezunuyum. çocuk tiyatrosu ve eğtimde drama üzerine yoğunlaştım grup lideriyim aynı zamanda yerimseniben

yok canım drama öğretmenliği bölümü açılmadı ben tiyatro eleştirmenliği ve dramaturji mezunuyum. çocuk tiyatrosu ve eğtimde drama üzerine yoğunlaştım grup lideriyim aynı zamanda yerimseniben

ayy çok hoş gerçektenhihoyyyt:lepi:
bende yüksek lisansımı yaratıcı drama da yaptım ve bayılıyorum dramaya...
sevindim...

bende anaokulu ögretmeniyim nerden mezunuz kızlar bu arada...

merhaba bende anaokulu ögretmenligi okuyorum, 1 sene sonra allah nasip ederse mezun olacagim...
sorulariniz olursa elimden geldigince,dilim döndügünce, aklim erdigince yanitlamya calisirim.

merhaba gazii üniversitesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum öğretmenlikte 2. yılım

Merhaba,
Bende meslegını cok seven ama suan yapamayan bır Anaokulu Öğretmenıyım...
Çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum.. 2-3 yıl ufak aralarla Anaokulu öğretmenliği yaptım ozel Anaokullarında..
şimdi calısmıyorum 3 aylık bır oğlum var.. Herhangı bır ozel okulda ogretmenlık yapmayı bu saatten sonra dusunmuyorum.. Kısmet olursa belkı kendı anaokulumuzu acarız esımle ve eğitimci arkadaslarımla..

bende ankara üniversitesi okul öncesi öğretmenliğinden mezunum:)))) yüksek lisansımı da gene ankara ünv de yaptım:))))

merhaba arkadaslar ben anaokulu ogretmenı degılım ama bı ozel anaokulunda 5-6yas gruplarına görsel sanatlar dersı verıyorum.ama anaokulu ogretmenı olmayı cok ısterdımmm

merhaba arkadaslar ben anaokulu ogretmenı degılım ama bı ozel anaokulunda 5-6yas gruplarına görsel sanatlar dersı verıyorum.ama anaokulu ogretmenı olmayı cok ısterdımmm

neler yaptırıyorsun canım, örnek verebilir misin??

neler yaptırıyorsun canım, örnek verebilir misin??
okulumda anasınıfı ogretmenelrı cok fazla artık mataryel yaptırmıyor o yuzden ben genellıkle arık mataryel calısıyorum.haftada 1 gun gıdıyorum ve kasımın ııkıncı haftası basladık gorsel sanatlar dersıne.o yuzden cok fazla yapmadık henuz.ama bu hafta ebru sanatı deneyecegız tabııı kıtremız tutarsa.aranızda Afyonlu varsa martın ıkıncı haftasında sergımız olacak yerı ve saatı bıldıreyım gelmek ısteyenlere.ve de orneklerımden koymak ıstıyorum ama nasıl resım eklıyoduk unuttumm.bı tarıf edersenız resım ekleyeyım arkadaslar

Ben de anasınıfı öğretmeniyim.En çok artık materyallerle etkinlik yapmayı seviyorum.Yarım gün çalıştığım için(ikili eğitim)zaman zaman yetişmiyor bu tip çalışmalar.Her etkinliğin ayrı bir zevki oluyor.

arkadaşlar müzik dersi için zil yapmam lazım. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. yardımınıza ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…