Anaokulundaki yılbaşı süsleri 'Hristiyan geleneği' denilerek toplatıldı

Ne kadar aptalca! İnançlarını sadece simgeler üzerinden yaşayanların anlamayacağı bir şey tabikii.Yılbaşı ağacı süsleyince hristiyan mı olunuyormuş.Bu kadar dar kafalı olmasalar keşke.Tüm sorunlar halledildi bi bu kalmıştı zaten.Bu çok saçma bir gerekçe olmuş ama
Diğer taraftan bence yılbaşı falan kutlayacak durumda da değiliz.

ya yilbasi kutlamaniza birsey diyen yok bende kutluyorum
yilbasinda sizlerden baska agac süsleyen kim var ev süsleyeni duydumda
cam agacini hristiyanlar bayraminda süslüyolar sevdiklerine yakinlarina hediyeler aliyorlar
yilbasi gecesi degil

nerede yaşıyorsunuzAllah aşkına .. Ormancılar kimi yerde tim bile kuruyor çamlar kesilmesin diye ,daha olmadı googleye sorun o cevap verir size ..

süslesinler ne olmuş.ne kadar basit mevzularla uğraşıyorsunuz ya.Onlar bizim camilere girerken başlarını örtüyorlar ama onlarda o zaman müslüman mı oluyor ?

biz kutlayanlara aptal demiyorsak kutlamayanlara da sizin aptal demeye hakkınız yok haddinizi bilin... İsteyen kutlasın istemeyen kutlamasın ama özel alana müdahale etmeden..

süslesinler ne olmuş.ne kadar basit mevzularla uğraşıyorsunuz ya.Onlar bizim camilere girerken başlarını örtüyorlar ama onlarda o zaman müslüman mı oluyor ?

yilbasinda cam agaci süslemek komigime gitti hadi evi süslede cam agaci ne ya
önce yilbasi nasil kutlanir o ögrenilsin dedim

biz kutlayanlara aptal demiyorsak kutlamayanlara da sizin aptal demeye hakkınız yok haddinizi bilin... İsteyen kutlasın istemeyen kutlamasın ama özel alana müdahale etmeden..
Aptalca olana aptalca denir...İsteyen kutlayabilirmişmiş. Ne söyleyeceğimi senden izin almayacağım.Asıl sen haddini bil.Kendi yorumunu yap benimkie karışma.

nerede yaşıyorsunuzAllah aşkına .. Ormancılar kimi yerde tim bile kuruyor çamlar kesilmesin diye ,daha olmadı googleye sorun o cevap verir size ..
İstanbul'da doğdum büyüdüm bu yaşıma kadar gerçek yılbaşı ağacı görmedim hep plastikti.Kim uğraşacak onun pisliğiyle zaten,Türk kadını eve sokmaz onu bi kere.Hem bizim oralarda pek orman yok biliyon mu,hele sizinkilerin iktidarında hiç kalmadı

hıhı evet chp belediyeleri hiç ağaç kesmiyor zaten her gün milyonlarca dikiyor ağaç.. Sizin orda olmaması Turkiye de olmadığı anlamına gelmiyor her yerde var yılbaşında ağaç katliamı ..

Bu haberin dini yorumlarla dolacağı besbelliymiş, dün geceden beri dini içerik yasağını yeterince delmişsiniz.

Bayılıyorsunuz dini konulara değil mi? Biri din desinde dalalım, muhteşem bilgilerimizi konuşturalım diye.

Ne oldu birbirinizi imanlı, imansız, yılbaşı kutlayan kutlamayan, dini bütün, dinden çıkmış diye yaftalayınca madalya mı takılacak her birinize

Herkesin yaptığı kendine diyemiyorsunuz.

Konuyu okudumda sizlere inanamıyorum cidden. Dayanamayıp yazıyorum.
İnsanlar Noel'i kutlamıyoruz diye savunma yapmış.

Noel nedir? Hz. İsa'nın doğum günüdür.
Hz, İsa kimdir Allah (CC) elçisi ve peygamberi.

Biz tüm Peygamber'lere inanıyor muyuz, evet İslamiyete inanıyorsak inanmalıyız, o Zaman Noel'de hıristiyanlar eğlenerek kutlarken sizlerde bu güzel Peygamber için dua edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…