nerede yaşıyorsunuzAllah aşkına .. Ormancılar kimi yerde tim bile kuruyor çamlar kesilmesin diye ,daha olmadı googleye sorun o cevap verir size ..Nerede katlediliyor yahu?Ben bu yaşıma geldim,daha gerçek ağaç olan yılbaşı ağacı görmedim,gerçek yılbaşı ağacı satan bir yer de görmedim.Zaten olsa bile 2-3 günlük eğlence için kim o kadar para verir gerçek ağaca?Kusura bakma da bu yorum biraz afaki,karalamak için yapılmış gibi geldi bana.
Tamam vurma yeter :) KO
ah nasıl vurmadır o kalkamadım yerimden ..Vurduğum yerde gül bitiyor da doğaya Gül armağan ediyorum böylece doğasever olarak.
süslesinler ne olmuş.ne kadar basit mevzularla uğraşıyorsunuz ya.Onlar bizim camilere girerken başlarını örtüyorlar ama onlarda o zaman müslüman mı oluyor ?ya yilbasi kutlamaniza birsey diyen yok bende kutluyorum
yilbasinda sizlerden baska agac süsleyen kim var ev süsleyeni duydumda
cam agacini hristiyanlar bayraminda süslüyolar sevdiklerine yakinlarina hediyeler aliyorlar
yilbasi gecesi degil
biz kutlayanlara aptal demiyorsak kutlamayanlara da sizin aptal demeye hakkınız yok haddinizi bilin... İsteyen kutlasın istemeyen kutlamasın ama özel alana müdahale etmeden..Ne kadar aptalca! İnançlarını sadece simgeler üzerinden yaşayanların anlamayacağı bir şey tabikii.Yılbaşı ağacı süsleyince hristiyan mı olunuyormuş.Bu kadar dar kafalı olmasalar keşke.Tüm sorunlar halledildi bi bu kalmıştı zaten.Bu çok saçma bir gerekçe olmuş ama
Diğer taraftan bence yılbaşı falan kutlayacak durumda da değiliz.
süslesinler ne olmuş.ne kadar basit mevzularla uğraşıyorsunuz ya.Onlar bizim camilere girerken başlarını örtüyorlar ama onlarda o zaman müslüman mı oluyor ?
Aptalca olana aptalca denir...İsteyen kutlayabilirmişmiş. Ne söyleyeceğimi senden izin almayacağım.Asıl sen haddini bil.Kendi yorumunu yap benimkie karışma.biz kutlayanlara aptal demiyorsak kutlamayanlara da sizin aptal demeye hakkınız yok haddinizi bilin... İsteyen kutlasın istemeyen kutlamasın ama özel alana müdahale etmeden..
İstanbul'da doğdum büyüdüm bu yaşıma kadar gerçek yılbaşı ağacı görmedim hep plastikti.Kim uğraşacak onun pisliğiyle zaten,Türk kadını eve sokmaz onu bi kere.Hem bizim oralarda pek orman yok biliyon mu,hele sizinkilerin iktidarında hiç kalmadınerede yaşıyorsunuzAllah aşkına .. Ormancılar kimi yerde tim bile kuruyor çamlar kesilmesin diye ,daha olmadı googleye sorun o cevap verir size ..
AYRICA BEN YASAKLANMASINA APTALCA DEDİM.ÖNCE OKUMASINI ÖĞREN.Aptalca olana aptalca denir...İsteyen kutlayabilirmişmiş. Ne söyleyeceğimi senden izin almayacağım.Asıl sen haddini bil.Kendi yorumunu yap benimkie karışma.
hıhı evet chp belediyeleri hiç ağaç kesmiyor zaten her gün milyonlarca dikiyor ağaç.. Sizin orda olmaması Turkiye de olmadığı anlamına gelmiyor her yerde var yılbaşında ağaç katliamı ..İstanbul'da doğdum büyüdüm bu yaşıma kadar gerçek yılbaşı ağacı görmedim hep plastikti.Kim uğraşacak onun pisliğiyle zaten,Türk kadını eve sokmaz onu bi kere.Hem bizim oralarda pek orman yok biliyon mu,hele sizinkilerin iktidarında hiç kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?