Aynen canım..bir çam bir şarkı dininizi anında değiştiriyor demek. bir kaç parça süs,biraz ışıklandırmayla dininiz elden gidiyor. noel baba dininize kastediyor. bu kadar kolaymış demek inançlarınızı zedelemek sizin.:)
buyrun kutlayın size kutlamayın diyen mi oldu ??Çam ağacımız var. Yeni yılı da kutluyoruz. Oruç tutup Ramazan ve kurban Bayramı'nı da kutluyoruz.
Hazmedemeyen ve biz insanları bir kalıba sokmaya çalışan insanlara selam olsun!
Polemik istemiyorum.buyrun kutlayın size kutlamayın diyen mi oldu ??
komiksiniz .. Polemik istemiyorsanız burda laf sokup kaçmayın ozmn ..Polemik istemiyorum.
Konuya mesajımı yazdım.
Sizinle tartışacak değilim.
Size kutlayın diye de yazmamışım.
İyi günler.
Amacınız topik ağalığı mı yapmak?komiksiniz .. Polemik istemiyorsanız burda laf sokup kaçmayın ozmn ..
üstüme alındığım yok konunun içeriğinden farklı ve iğneleyici mesaj yazdınız bende cevap yazdım forum demek de zaten bana mesaj yazılmasada her yoruma cevap yazabilme hakkını verir bana .. Cevap verilmesini istemiyorsanız girip yorum yazmazsınız o zmn bende yazıp çizeyim bana cevap yazanlara polemik istemiyorum diyeyim.. Madem istemiyorsunuz polemik cevap yazmayın olsun bitsin. Topik ağalığı demek ne güldüm ben bu lafaAmacınız topik ağalığı mı yapmak?
Sizi önemsediğimi zannetmeyin.
Ki zannediyorsanız da komik olan sizsiniz ben değil.
Mesajlarınızı okumamıştım bile.
Konuya yorum yazdım.
Herşeyi üstünüze alınmayın.
üstüme alındığım yok konunun içeriğinden farklı ve iğneleyici mesaj yazdınız bende cevap yazdım forum demek de zaten bana mesaj yazılmasada her yoruma cevap yazabilme hakkını verir bana .. Cevap verilmesini istemiyorsanız girip yorum yazmazsınız o zmn bende yazıp çizeyim bana cevap yazanlara polemik istemiyorum diyeyim.. Madem istemiyorsunuz polemik cevap yazmayın olsun bitsin. Topik ağalığı demek ne güldüm ben bu lafa
Allahın izniyle önünde sonunda giricem cennete
Haa inşallah şefaate nail olurum da direk girerim
indirime gerek yok zaten ağaç alıp geleceğin yemyeşil olması için bağışta bulunuyorum ben.. 2 ağaç kesildi diye cıngar çıkarıp noelde ağaç katliamı yapanlardan değilim yani merak etmeyin.. Bu arada istediğim topikte yazmakta da özgürüm hatırlatayım istedim..şimdi ben bu mesaja yazacağım sonra siz.
Sonra gene ben, sonra gene siz.
Amaç ne?
Madem üstünüze alınmadı iseniz cevap vermeyin.
Her mesaja ayrı ayrı cevap yazmak isterseniz bu topik dışında da bir sürü bölüm var.
Neyse ben çam ağacıma süs almaya giderim birazdan.
İndirim görürsem size de haber veririm bayan topik ağası
Belki siz de ağaç neye alıp süslemeye karar verirsiniz :)
indirime gerek yok zaten ağaç alıp geleceğin yemyeşil olması için bağışta bulunuyorum ben.. 2 ağaç kesildi diye cıngar çıkarıp noelde ağaç katliamı yapanlardan değilim yani merak etmeyin.. Bu arada istediğim topikte yazmakta da özgürüm hatırlatayım istedim..
siz öyle olabilirsiniz ama bu ülkede yılbaşı bahanesi ile binlerce ağaç katlediliyor ..bu arada fastfood ürün yemek,
Tabi tabi biliyorum siz 2 ağaç kesildi diye olay çıkarmayı milyon tane ağaç kesilerek köprü yapanları desteklersiniz. :)
İnsanların fikri beyanına karışmakta (!) da özgürsünüz aaa lütfen :)
Buyurun buyurun.
Ben yapay çam alıyorum doğa katliamına karşıyım aynı sizin gibiyim.
Şimdi de plastik sanayine destekle mi suçlayacaksınız?
Ee yani?siz öyle olabilirsiniz ama bu ülkede yılbaşı bahanesi ile binlerce ağaç katlediliyor ..
Ee yani?
Bunun için bi yürüyüş tertipleyip haber verin ben de katılayım size.
Öncü oldunuz da desteklemem mi dedim?
Ayrıca sadece o mu, ormanlarda yangın çıkarılıp müteahhitlere peşkes çekilen milyonlara satılan arazi ve daireleri düşünürsek doğayla alakalı ne çok konumuz var doğasever ve yeşilseverler olarak.
Nerede katlediliyor yahu?Ben bu yaşıma geldim,daha gerçek ağaç olan yılbaşı ağacı görmedim,gerçek yılbaşı ağacı satan bir yer de görmedim.Zaten olsa bile 2-3 günlük eğlence için kim o kadar para verir gerçek ağaca?Kusura bakma da bu yorum biraz afaki,karalamak için yapılmış gibi geldi bana.siz öyle olabilirsiniz ama bu ülkede yılbaşı bahanesi ile binlerce ağaç katlediliyor ..
Vurduğum yerde gül bitiyor da doğaya Gül armağan ediyorum böylece doğasever olarak.Tamam vurma yeter :) KO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?