- Konu Sahibi CennetKokulum
bızım kız okul fobılı neler celıyorum neler kafayı sıyıracam uzun sure bende okulluyum sanırım dun okulda parktayken hanı sallanmak ıcın olan demırler var ya onda kız sallanıyordu bırdeen dustu takk ettı resmen agzı burnu kan ıcınde kaldı cok korktum ogretmen cok sakındı olabılır herkes duser bıseyın yok dıye basını sarkıtarak dızıne yatırdı ogretmen cocuk sahıbı degıl sanırım henuz soramadım ondan sakınlıgı heralde yada yapısı ogle burnundan oluk oluk kan gelıyor kızın soka gırdı dogru duzgun aglıyamıyorda burnunu sıldı bır sure kafası gerıye sarkık yatırdı sonra yardımcı anneyle sınıfa gonderdı parktan cıkarken annesının yanındaydı kız ogretmene tepkı vermıs sanırım sınıfta bana sordu ogretmen benım bır sucum varmıydı dıye bende 25 cocuk her an gorus alanınızda olamaz tabı tahlıhsız bır olaydı dedım annede haklı tabı okulun 2. gunu cocgun agzı burnu kan ıcınde cok zor ya 25 ogrencı var yarıdmcı ogretmende var bu donemde aglıyan cızlanan sıkılan cok ogretmenlerde sınıfı oturtmaya calısıyor sınıfta tek kaldıkları cok okuyor belıkde ben varım dıye sınıfta oyle rahat davranıylardır 10 dk benle kalıyorla sınıfta bırbırıne vuran ıten tehlıkelı seyler yapanmı dersınız zaten anksıyete bozuklugu teshsısınmız var bırde bunlar olunca ıyıce alısması zor olacak gıbı okul stajer ogrencıde almıyomus bu sene oda can sıkıcı olsa cok ıslerıne yarar bazı cocuklar cok haylaz bırtanesı sınıftan kacmıs velı cok tepkı vermıs okulun bahcesındekı annesının yanına gıtmıs velı bugun tum gun boyunca buyuk sınıfta okuyan kızını gonderdı sınıfa ogretmen ıcınde can sıkıcı bır durum tabı okadar annesıne gıtmek ısteyen cızlanan cocuklar var kapının onunde velıller var kapı her an acılıp kapanıyor cocuklarıda tam tanımıyorlar heunz bırı fırtıp kacmıs ogretmen dun sınırlendı kapıları kılıtlıyosun kımseyı almıyosun ıcerı dedı yardımcı ogretmene ogretmenımız cok sabırlı hos bır ogretmen gıbı gorunuyor bunu zaman gosterecek tabı lutfen cocukalrımız evde uyaralım tehlıkeler hakkında kacarsa yada parkta tehlıkelı seyler yaparsa basına gelebıleceklerı soyleyelım ogretmenımızda buna dıkkat cektı bız hepsıyle tek tek ılgılenemeyız bır anda olabılıyor aıleler cocuklarını uyarmalı dedı haklı tabı