Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokuluna kayit

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
arkadaşlar benim aralık 2012 doğumlu oğlum var bu sene anaokulu zorunlu mu bilmiyorum ben bu yılda gitmesin seneye 69 aylık anaokuluna gitsin istiyorum bu yıl gondermezsem sorun olur mu? 69 aylık ilkokul için çok küçük geliyor bana büyük oğlum 72 aylık gitmesine rağmen ilk yıl zorlandı ne düşünüyorsunuz bana bu akıl verin...

Sevgili ardaçınar . Eylül ayı sonu itibarıyla 66 ayını dolduran çocukları "okula" kaydı yapılır. Şu anda anaokuluna gidiyor mu yoksa başlamasını mı istiyorsunuz tam anlamadım ama seneye 69 aylık olacaksa şu anda anaokuluna gitmeli ve seneye 69 ayını tamamladığında da okula başlamalı :)

Sevgili ardaçınar . Eylül ayı sonu itibarıyla 66 ayını dolduran çocukları "okula" kaydı yapılır. Şu anda anaokuluna gidiyor mu yoksa başlamasını mı istiyorsunuz tam anlamadım ama seneye 69 aylık olacaksa şu anda anaokuluna gitmeli ve seneye 69 ayını tamamladığında da okula başlamalı :)
hayır okula gitmiyor bu yıl büyük ihtimalle anaokuluna gondercem bu durumda diğer yıl da 69 aylık olduğunda birinci sınıfa gitcek bu durumda ama 69 aylık küçük değil mi ilkokul için karar veremiyorum

Annelerin gözünde çocukları hep küçüktür :) Siz bu yıl mutlaka anaokuluna başlayın, önümüzdeki yıl okula hazı olup olmadığı ile ilgili anaokulu öğretmeni size bilgi verecektir. Ona göre hareket edersiniz ... :KK51:

Oğlum mayıs 2012 li. İsteğe bağlı 1. Sınıf çıkmış , tabiki ilk okul için erken.ama anaokuluna gitmeli kesinlikle.

Arkadaşlar çocuğun fiziksel, duyusal ve ruhsal gelişimi için bence anaokuluna gitmesi şart, Ankara Etimesgut ta Özel Badem Anaokuluna gönderdim kızımı okulun son 4 ayındaki kızımın konuşmasında hareket ve tavırlarındaki pozitif değişiklikler beni ciddi manada etkiledi çok güzel :) bu arada teşvik başvuruları başladı ve 06 Eylül 2017 de son bulacak bilginiz olsun...

54 aylık olanların anaokulu na kayıtları yapılmış bu sene
Benim oğlum 44 aylık seneye bizde başlayacağız
Şimdiden kara kara düşünmeye başladım bile daha gözümde bebek :)

Benim kizim da 2013 ekim dogumlu.bu sene ve gelecek sene anaokuluna gonderip 71 aylik oldugunda okula baslatmayi dusunuyodum.hatta kaydini bile yaptirdik okula ama kiminle konussam ne kadar gec giderse o kadar iyi olacagi iki uc ay buyuklerin bile sinifta cok farkettigini soylediler.dusundum evet dogru benim kizim ekim dogumlu 71 aylikken ilkokula basladiginda sinifinda bir onceki senenin yani 2012 yilinin kasim aralik dogumlularindan tut 2013 yilinin ekime gelene kadar dogmus butun cocuklari olacak ve haliyle sinifin en kucugu kizim olacak.o yuzden ben rapor alip 83 aylik okula baslamasini istiyorum.size de tavsiyem 69 aylikken gondermeyin cok kucuk.hele erkek cocuklari daha fazla zorlaniyormus.

X