Hala taşınma ihtimaliniz var mı?
Siz önce kural ve disiplin olayını aile içinde çözmeniz lazım.eğitim ailede başlar.ailede kurallar delindiği için çocuk okulda da öyle yapmak istiyor.bu sene düzeni oturtamazsanız 1.sınıfta çok zorlanır.
bir gidin ya. biktim kk da sizin gibi tiplerden. artik hosgorulu olamıyorum sizin gibi konularda kisileri gordukce. öğretmenin isine karismayi sevmedigimi ve ogretmeni suclamadigimi soyledim zaten. okuz altinda buzagi aramayin. cocugu prens modunda olanlardan olsaydim oglum 2 ay zorbalik gorurken ilk anda müdahale ederdim. ogretmen ve cocugum halletsin diye ogretmeniyle konusmadim bile.Himm simdi cocuk hosunuza gitmeyen ne yapsa ogretmen sertti digeri yumusakti. 4 yasteyken 5 olsa. 5 yastayken gecen sene olsa, dedem halam olsa... Teshisleri koymussunuz zaten. Sizin cocugunuza uygun bir dunya yaratmak zor.
Ve son olarak karakter egitiminin temeli ailede atilir.
Sorunu önce eşinizle çözün. Üzgünüm ama çocuğun sizi suistimal etmesine izin vermişsiniz. Ağladı okuldan aldım, ağladı öğretmene yazı yazdırma dedim,evde kural koydum eşim bozdu derken siz otoriteyi kaybetmişsiniz. Bir de öğretmenin işine karışmam diyorsunuz ama öğretmeni eleştirip çocuğa da öğretmenin disiplini dışında davranıyorsunuz.
1. Eşinizle ortak kurallar koyun çocuk dengesizlik görmesin
2. Öğretmenle işbirliği içinde olun disiplin oturacaktır. Eli maşalı bir öğretmene ihtiyac yok olay sizde bitecek
bir gidin ya. biktim kk da sizin gibi tiplerden. artik hosgorulu olamıyorum sizin gibi konularda kisileri gordukce. öğretmenin isine karismayi sevmedigimi ve ogretmeni suclamadigimi soyledim zaten. okuz altinda buzagi aramayin. cocugu prens modunda olanlardan olsaydim oglum 2 ay zorbalik gorurken ilk anda müdahale ederdim. ogretmen ve cocugum halletsin diye ogretmeniyle konusmadim bile.
herhalde teshisi koyucam. bir cocugu en iyi anne tanir. neden neyi ne icin yapti biliyorum. durum tesbiti yapmak da hata yok. hata gidip o durum icin ogretmeni sorumlu tutsaydim olurdu.
evet karakter egitimi aile de atilir. uslup sorununuz icin bu yonde bir calisma yapin bence
bir gidin ya. biktim kk da sizin gibi tiplerden. artik hosgorulu olamıyorum sizin gibi konularda kisileri gordukce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?