- 14 Haziran 2019
- 14.483
- 70.257
- Konu Sahibi Canangul133
Geçen sene oğlum devletin bağımsız anaokulundaydı. Tecrübesiz bir öğretmene denk geldik. Oğlum arkadaşlık kurmakta zorlandı diye bana çocuk psikiyatrisine gitmemi önerdi hanımefendi. Ben de önce rehberlikle görüşmek istedim. Önce sınıfta gözlemledi sonra odasında resim yaparak sohbet ettiler. Gayet aklıbaşında sadece sosyalleşmen istemiyor benimle diyalog kurdu çocuk dediler. Ama yine de devam etti sorunumuz kendisiyle.
Sonra sorunu biz bulduk. Öğretmenin düşünme köşesi uygulaması oğlumu korkutmuş. Sırf o köşeye gitmemek için kendisine vuranlara daha tepki göstermedi. Ya beni de köşeye alırlarsa anne diye.
Ben bu uygulamanın eski zamanda kaldığını daha pozitif disiplin yöntemleri olduğunu söylesem de bana bilenmeye devam etti.
Bu sene özele geçtik. Sırf öğretmenin ve idarenin tavrı nedeniyle.
Haklarınızı bilin.
Kimse devlet okulunda sen al çocuğu diyemez. Öyle bir hakları yok. Müdürle ve rehberlikle görüşme talep edin.
Sonra sorunu biz bulduk. Öğretmenin düşünme köşesi uygulaması oğlumu korkutmuş. Sırf o köşeye gitmemek için kendisine vuranlara daha tepki göstermedi. Ya beni de köşeye alırlarsa anne diye.
Ben bu uygulamanın eski zamanda kaldığını daha pozitif disiplin yöntemleri olduğunu söylesem de bana bilenmeye devam etti.
Bu sene özele geçtik. Sırf öğretmenin ve idarenin tavrı nedeniyle.
Haklarınızı bilin.
Kimse devlet okulunda sen al çocuğu diyemez. Öyle bir hakları yok. Müdürle ve rehberlikle görüşme talep edin.