bir tane daha öğretmen istesinler sözleşmeli. devlet öder onun maaşını. bizimde öğrenci sayısı arttı ve öğretmen gelecek bir tane daha . bu öğretmen neyden bahsediyor anlamadım benBen zaten soyledim ogretmene asla vermem toplanti yapacaklar ordada söyleyeceğim yolunacak kaz gibi goruyorlar sanki bizleri
Zaten aidata bisey demiyorum stajerin maasini biz neden verelimki hic bir yerde duymadim boyle birsey sok oldumIlkokul bunyesinde
Meb' i arayıp bir sorun bakalım o zaman. Böyle bir hakları var mıymış?Ilkokul bunyesinde
Bende anlamadim vallahi neyapmaya calistiklarini. Bide devlet anaokulu allahim yarabbimbir tane daha öğretmen istesinler sözleşmeli. devlet öder onun maaşını. bizimde öğrenci sayısı arttı ve öğretmen gelecek bir tane daha . bu öğretmen neyden bahsediyor anlamadım ben
evet ariycam bu olay çok canımı sıktıMeb' i arayıp bir sorun bakalım o zaman. Böyle bir hakları var mıymış?
Bizimde oyle olacak soyledikleriyle kalacaklar stajerin maasini biz neden verelimki. Zaten butun masraflari biz karsiliyoruz temizlik malzemesinden kitaplarina kirtasiye malzemelerine kadar herseyi biz aliyoruz ayriyetten 100tl aylik aidat veriyoruz. Istiyolarsa okulu evlatlik alalim :)Benim kizimda ikibyil once gittiginde 8o tl verdik bunun icinde yemegi temizlite yardimci ablalarin ucreti dahildi her ay makbuzumizu veriyorlardi
temizlik malzemelerini okul basinda biz almistik poset poset
O zaman bizede stajyer ogretmenden bahsedilmis ucretini bizim verecegimiz soylenmisti
sonra gerceklesmedi durum
yaninolagan disi bir durim degil
20 kisilik sinif tek ogun kahvalti sadece verdikleri. Ayrica tek kurus masraf etmiyorlar herseyi biz aliyoruz bizim sinifta yardimci kadinda var yarim gun zatenEver meb e şikayet ederseniz öğretmen sorun yaşar ve stajyer alınmaz. Ama bir de öğretmen açısından düşünün. 20 çocuk ne tuvalete gitmeleri bitiyor ne el yıkamalari. Tek başına gitse çocuk bişey olsa sorumlu öğretmen. E ne yapsın sınıfta durup eğitim mi versin giden çocukla mi ilgilensin. Bir etkinlik yaptirsa her birine tek tek nasıl yapılacağını göstermeye kalksa gün biter. Kısacası anasinifinda yardimci şart. Ama devlet vermiyor biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Birden fazla sınıfı olan okullarda toplanan para sigortasiyla beraber bir çalışanın asgari ücretine yetiyor. Bir yardimcida iki sinifa yetiyor. Ama sınıf azsa para hem çocukların mutfak masrafı hem çalışana yetmiyor. Sonra ogretmenle veli karşı karşıya geliyor. Buraya kadar ogretmene hak verdim de 2 stajyer istemesi ni çözemedim.
Haklisuniz cnm bizim kabul edilmedi olmadi sizde ayni sekilde yapin bizim ogretmene stajyer dusmemis bu teklif verildi bizede anlamsuz gelmistoBizimde oyle olacak soyledikleriyle kalacaklar stajerin maasini biz neden verelimki. Zaten butun masraflari biz karsiliyoruz temizlik malzemesinden kitaplarina kirtasiye malzemelerine kadar herseyi biz aliyoruz ayriyetten 100tl aylik aidat veriyoruz. Istiyolarsa okulu evlatlik alalim :)
Sınıfta yardimci kadın varsa öğretmen 2 stajyer de istiyorsa ona sorun ne iciyosa banada yollasın. Neyin kafası ki bu. Kendi hiç teşrif etmesin okula madem20 kisilik sinif tek ogun kahvalti sadece verdikleri. Ayrica tek kurus masraf etmiyorlar herseyi biz aliyoruz bizim sinifta yardimci kadinda var yarim gun zaten
Kayit parasi istemediler fakat kapiya guvenlik koyucaz 150tl bagis istiyoruz dedilerilkokul bunyesinde anaokullarının belli bir kayıt parası var ve yardımcı ablalar onunla tutuluyo
ama atıyorum kayıt parası 300 tl(mebin belirlediği) ama yetmiyo onlar 400 alıyo şikayet ederseniz 100 tlye arada derede hemen bi bağış yaptım diye kağıt imzalatıyolar.şikayet hakkınız var ama nekadar yaptırımı olur bilmiyorum.ama aylık eğer yemek parası falan yoksa 100 tl çok
bide bunun yemeği yok ek dersi var oooo
o paraya kız meslek liselerinin kreşine gönderirsiniz üstelik başında iki tane ana sınıfı öğretmeni olur yardımcı kızların dışında
Gece gece guldurdun beni canim moralim duzeldi vallahi bencede hic gelmesin sinifa. Ya bide ilk ben atiliyorum hep hakkimizi savunuyorum okulda mimlenicem yaSınıfta yardimci kadın varsa öğretmen 2 stajyer de istiyorsa ona sorun ne iciyosa banada yollasın. Neyin kafası ki bu. Kendi hiç teşrif etmesin okula madem
Atılın hiç çekinmeyin öyle şey mi olur. Bir kişi yardimci fazlasıyla yeter. Ben hiç yardimci yok saniyorum. Yardımcı kadının dağıtacağı bir kahvaltı var. Onun dışında zaaten çocuklara tuvalete gittiğinde refakat edecek etkinlik sırasında nadiren yardım edecek. Stajyere gerek yok ki o zaman. Öğretmeninizin yaptığı düpedüz simariklik.Gece gece guldurdun beni canim moralim duzeldi vallahi bencede hic gelmesin sinifa. Ya bide ilk ben atiliyorum hep hakkimizi savunuyorum okulda mimlenicem ya
Canim sen hangit sehirdesin merak ettim doğrusu. Bizim aidatla 40tlbi fark var sizle. Kafam çok karıştı ben istanbuldayımBizde 60 TL aidat ödeyeceğiz stajyer gelecek dediler çok şükür para falan istemediler bizim sinifta 20 kişilik öğretmen gayet iyi idare ediyor ama cocuklarin WCye gidip gelmeleri sikintili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?