Devlet okulunda aylık 100 lira aidat ne yahu?Slm arkadaslar oglumu devlet anaokuluna kayit ettirdik. Aylik aidat 100tl buraya kadar hic sorun yok. Fakat ogretmenimiz yanina iki stajer almak istiyormus ve stajerlerin maasini biz veliler verecekmisiz. Yani 50tl daha fazladan istiyorlar.Ben ve bircok veli kabul etmedik. Basina boyle birsey gelen bir fikri olan varmi yazarsa sevinirim.
Evet canim yarim gun 100tl aidat 50tl de stajer parasi istedilerDevlet okulunda aylık 100 lira aidat ne yahu?
Stajer mi alacak yardimci mi? Stajerin parasini veli vermez. Yardimci alacaksa onun parasini da okulun karsilamasi gerekiyor. Bazi öğretmenler herşeyi yardimcilara yaptirip kendileri çok ise karismiyorlar. Bunu herkes için genellemiyorum tabiki.
bildiğimiz devlet okuluysa kayıt parası alabilirler sadece,ayda 100lira alamazlar.Evet canim yarim gun 100tl aidat 50tl de stajer parasi istediler
yemek falanda okuldansa normal devlet okuluna göre ama benim kardeşimde gidiyor ve aylık 25 liraSlm arkadaslar oglumu devlet anaokuluna kayit ettirdik. Aylik aidat 100tl buraya kadar hic sorun yok. Fakat ogretmenimiz yanina iki stajer almak istiyormus ve stajerlerin maasini biz veliler verecekmisiz. Yani 50tl daha fazladan istiyorlar.Ben ve bircok veli kabul etmedik. Basina boyle birsey gelen bir fikri olan varmi yazarsa sevinirim.
Kayit parasi degil canim aylik 100tl aidat maalesefbildiğimiz devlet okuluysa kayıt parası alabilirler sadece,ayda 100lira alamazlar.
okul değil ticaret yuvası maşallahStajer alacakmis sinifta 20ogrenci var 50tlden 1000tl aylik yapar. Stajer 1000tl maas aldigi nerde gorulmus dedim ogretmenin cevabi iste gezilere gideriz kalan parayla cok sacma ya.
meb'e şikayet etmelisin bence.biraz daha para koysan özele gider çocuk.Kayit parasi degil canim aylik 100tl aidat maalesef
Kahvalti sadece butun kirtasiye masraflari bizden ayrica temizlik malzemelerude bizdenyemek falanda okuldansa normal devlet okuluna göre ama benim kardeşimde gidiyor ve aylık 25 lira
Evet ozeli dusunduk bizde ama oglum sevdi okulu. Sikayet etsem faydasi olurmuki?meb'e şikayet etmelisin bence.biraz daha para koysan özele gider çocuk.
olur bence ya şöyle düşün benim yeğenim şuan orta 1 de ve yılda 20+20 40 lira aidat veriyolar 12000 lira çok fazla.Evet ozeli dusunduk bizde ama oglum sevdi okulu. Sikayet etsem faydasi olurmuki?
Ben zaten soyledim ogretmene asla vermem toplanti yapacaklar ordada söyleyeceğim yolunacak kaz gibi goruyorlar sanki bizleriokul değil ticaret yuvası maşallahasla vermeyinn
Ilkokul bunyesindeBağımsız anaokuluysa Şikayet edemezsiniz. Bağımsız anaokulları aylık belli bir miktar aidat alırlar. Tamamen yasal ve meb onaylıdır.
Bağımsız değil de ilkokul bünyesinde ana okuluysa şikayet edebilir misiniz bilmiyorum. Bir deneyin şansınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?