• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları anaokulu sorunu

cimbomlum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
149
40
123
İstanbul
Slm arkadaslar oglumu devlet anaokuluna kayit ettirdik. Aylik aidat 100tl buraya kadar hic sorun yok. Fakat ogretmenimiz yanina iki stajer almak istiyormus ve stajerlerin maasini biz veliler verecekmisiz. Yani 50tl daha fazladan istiyorlar.Ben ve bircok veli kabul etmedik. Basina boyle birsey gelen bir fikri olan varmi yazarsa sevinirim.

Slm arkadaslar oglumu devlet anaokuluna kayit ettirdik. Aylik aidat 100tl buraya kadar hic sorun yok. Fakat ogretmenimiz yanina iki stajer almak istiyormus ve stajerlerin maasini biz veliler verecekmisiz. Yani 50tl daha fazladan istiyorlar.Ben ve bircok veli kabul etmedik. Basina boyle birsey gelen bir fikri olan varmi yazarsa sevinirim.
Devlet okulunda aylık 100 lira aidat ne yahu?:KK57:

Stajer mi alacak yardimci mi? Stajerin parasini veli vermez. Yardimci alacaksa onun parasini da okulun karsilamasi gerekiyor. Bazi öğretmenler herşeyi yardimcilara yaptirip kendileri çok ise karismiyorlar. Bunu herkes için genellemiyorum tabiki.

Stajer alacakmis sinifta 20ogrenci var 50tlden 1000tl aylik yapar. Stajer 1000tl maas aldigi nerde gorulmus dedim ogretmenin cevabi iste gezilere gideriz kalan parayla cok sacma ya.

yemek falanda okuldansa normal devlet okuluna göre ama benim kardeşimde gidiyor ve aylık 25 lira :KK51:

Ülkede öyle muhabbetler dönüyor ki, sanki İsviçre'de yaşıyoruz. Kişi başına düşen gelir belli. Artık devlet okullarında bile aylık aidat mı başladı!!! Eğitim lüks oldu...

bir arkadaşım kızı anaokuluna gidiyordu.. ingilizce öğretmeni geliyordu dışardan maaşını her ay veliler aralarında toplayıp veriyorlardı.. velilerin isteği ile olan bir durumdu ama öğretmenin stajyer isteği anlaşılır gibi ama bunu ilçeden talep edebilir ücretli öğretmen gönderirler.. neden siz ödeyesiniz.. anaokullarında sınıf kontenjanı belli değil mi 20 kişiyi nasıl tek hocaya kayıt etmişler olmayacak birşeyse yönetime sormalı ne düşünmüşler kayıt sırasında..

Bağımsız anaokuluysa Şikayet edemezsiniz. Bağımsız anaokulları aylık belli bir miktar aidat alırlar. Tamamen yasal ve meb onaylıdır.

Bağımsız değil de ilkokul bünyesinde ana okuluysa şikayet edebilir misiniz bilmiyorum. Bir deneyin şansınızı.

Back