Adamın kendine güveni tam. Sizin uyguladığınız yöntemi yaptım. umurunda değil. Peşinde geziyorum. Söyle söyle alttan fon müziğine döndü. Hiç umurunda değil. Ama her konuda böyle değil. Tek seferde anlattığım bana göre karışık bir durumu anlayıp uygulayabiliyor. Ama konu burundan gelen sıvıyı koluna sürmekse taviz yok. Bence de terketmesin ama bir an önce anne olmazsa çocukların durumu zor. Onlara çiçek gözüyle bakmak yerine KENAR gözüyle bakması çok üzücü. Hepsi okadar temiz ki. Aileden kast sistemine girmeleri üzücübence yerini değiştirmesin anne olsun dimi
büyük yapmıyor olabilir küçük yapıyordur,tabi ki siz öğretmemişinizdir ama siz vaz geçirebilirsiniz,ben ana sınıfı öğretmeni olmama rağmen benim kızım da sürekli ağzını koluna silerdi,uyara uyara bıraktı,artık kolları kirli kıyafetlerini giydirdim bir yere giderken,utandı kolunda ki pislikten,anne cici kıyafetler giymek istiyorum bir daha ağzımı koluma silmeyeceğim dedi ve bıraktı...
şimdi bir öğrenci kolunu ağzına siliyor diye öğretmenin o okulu terkmi etmesi lazım yoksa anne ile öğretmen iş birliği yapıp bu alışkanlığı ortadan kaldırması mı lazım....???!!!! yok yok bu öğretmen tez zaman da anne olması lazım
merhaba benim oğlum beş yaşında bu sene tam gün vereceğim istanbul bahçelievlerdeyim anaokulunda sormam gereken şeyler var mı?:CüvCüv:Okulöncsi ile ile ilgili sorularınız varsa yanıtlayıp yardımcı olmak isterim..:CüvCüv:
Merhabalar, kreşte işe başlıyorum deneyim kazanmak için ve ne yapacağımı bilemiyorum. Daha önce kreşte staj yapmış olanlar bilgilendirirse sevinirim.
Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey işe başladığımda beni neler bekliyor kızlar kendimi nasıl geliştirebilirim yönlendirirseniz çok sevineceğim, şimdiden teşekkürler.
- Çocuklarla ilk tanışma sürecini nasıl olmalı?
- Çocuk şarkılarını bilmiyorum bunun için hem söz hemde hareketlerini öğrenebileceğim bir kaynak var mı?
- Masallar ve bilmeceleri yaş gruplarına göre ayırmış bir kitap veya cd şeklinde uygulamalı bir yayın var mı?
Niye gönderemediniz çocugunuzu dinlediniz ki? Hani bizde izin alırız işten güçten hasta oluruz. Sonra iş günü gelip çatar gitmek istemeyiz ya aynı böyle bir durum. Siz çocugunuzu canı istemiyor diye göndermezseniz çocuk ''okula canım isterse giderim'' şeklinde düşünür. Bilinçaltında bu olur. Çocugunuzu beklentiye sokup yollayabilirsiniz. Bugün çok güzel bir etkinlik yapacakmışsınız, çok eğlencekmişsiniz gibi.Merhaba benim oğlum 3.5 yaşında ve milliegitime baglı anaokulundaki kreşe gitmeye başladı çook hevesliydi ilk günden beri hiç ağlamadı ve tam bir ay boyunca gitti okula sadece 2 gün hastalandığında gönderemedim ve sonuç ne olduğunu anlamadım ama gitmek istemedi bugün gönderemedim okula nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum .. birde benim gibi böyle bir okula gönderipte gezi ve güvenlik parası adı altında 150 tl para istendi mi ?
Siz kendinizde götürebilirsiniz çocugunuzu müzeye. Ne müzesiymişte 150 lira para istiyolarmış. Ben kolejlerde çalıştım orda 20 30 lira maksimum. Daha senenin başı, bu kadar yüksek para almamaları lazım bu konuyla ilgili araştırma yapın lütfen yasal mı degil mi, çocuk güvenliği adı altında böyle birşey yapmaları uygun mu degil mi.Geçen hafta çok iyi bir şekilde gitti okula ödev vermiş ögretmen gayette mutluydu teşekkürler cevabınız için ..
parayı vermedim kasımın 20sinde sondu eger ararlarsa müdürden onaylı bir kağıt isteyeceğim geziyede göndermeyeceğim gezi olarak müzeye götüreceklermiş
merhaba bnm 2,5 yaşında bir oğlum var , temmuz ayından beri kreşe gidiyor ama nerdeyse hergün mutsuz. her sabah kalkıyor kreş tatil mi diye soruyor . tatil olmadığını söylüyorum. bende işe gideceğim diyorum işe gitme diyo. şimdiye kadar hiç taviz vermedik aslında ama yine de istemiyor. kreşte beni itiyorlar diyor mesela birkaç gündür. arkadaşları itiyormuş öyle diyor. sonra da yaramazlık yapıyorlar diyo:) normal mi bilemiyorum. hiç isteyerek gittiğini görmedim diyebilirim.
Demekki çocukların hepsinde aynı şey var ..Çünkü çalışan bir anneyi istemiyorlar kendide tatil olsun annede evde olsun istiyorlar .Tabikide zor bir durum çocuk ve anne açısından çünkü benim oğlumda 3.5 yaşında aynı şeyleri hala yapıyor..
ama kararlı olmak önemli o gitmek istemiyor diye göndermezsek eger kendisi istemediği zaman demekki okula gidilmiyormuş diye düşünür ..okulda yaramaz çocuklarda var elbette akıllı olan çocukların yanında :) ögretmen ile konuşmanızı öneririm isteyerek gitmezler ama ona okuldan sogumamasını saglamak sizinde elinizde