Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları anaokulu:(anneler bakarmisiniz

Okul oncesi cocugun ihtiyaclarina, fiziksel zihinsel ve duygusal ozelliklerine uygun olmayan renkte, buyuklukte, sekilde ve konumda binalar.

Yani daha duzcesi ilkokullari dusunun. Daha buyuk yastaki cocuklara hitap ediyor. Bir de anaokullarinin sekline ic diyaznina bakarsak cok fark goruruz. Sadece bir ayrinti. Genel olarak farklari yazmak istemistim

Okul oncesi ogretmeniyim yardimci olmak istedim. Anasinifi Ilkokul bunyesinde bulunan 48-72 aylik cocuklara yarim gun egitim veren, binanin yapilmasina anasinifi ogrencilerin degil ilkokul ogrencilerinin baz alindigi bir siniftir. Anaokulu ise 36-72aylik cocuklara yarim veya tam gun, resmi ya da ozel olarak kurulabilen binanin her ayrintisinda kucuk cocuklarin baz alindigi bir egitim kurumudur. Kresler ise bunlardan farkli olarak egitim kurumu degil sosyal kuruluslardir. 0-3 yas arasina hitap ederler.

merhaba

gözlerim acıdı artık nette araştımaktan :) 2014 doğumlu kızım var bu sene eylülde devlet anaokuluna alınırmı bilgi verebilirmisiniz

Arkadaşlar teşvik başvuruları başladı Özel Anaokuluna gönderdiğiniz yavrunuz varsa kaçırmayın derim,

54 aydan önce alınmıyor yanlışınız var

(Alıntı)
2017 ANA SINIFINA KAYIT YAŞI KAÇ?
Ana sınıfına kayıt için çocuğunuzun 48-66 ay arasında olması gerekiyor. 2017 yılında ana sınıfına kayıt olacak olan çocuklar 48-66 aylık çocuklar olacaktır. Eylül 2017 itibariyle 48 ayını dolduran ve 66 ayını geçmeyen çocuklar ana sınıfına kayıt yaptırabilecektir.

Son düzenleme:
(Alıntı)
2017 ANA SINIFINA KAYIT YAŞI KAÇ?
Ana sınıfına kayıt için çocuğunuzun 48-66 ay arasında olması gerekiyor. 2017 yılında ana sınıfına kayıt olacak olan çocuklar 48-66 aylık çocuklar olacaktır. Eylül 2017 itibariyle 48 ayını dolduran ve 66 ayını geçmeyen çocuklar ana sınıfına kayıt yaptırabilecektir.
Almadılar bizzat kardeşimin çocuğunu götürdüm kayıt için almadılar. 54 ay oldu dediler kaç tane okula gittim.

Ama yarı özel okullar fiyatlar çok cüzi, devlet okulu gibi oraya kayıt yaptırılabilir 2013 lüler

X