- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 36
- Konu Sahibi brnestetik
2014 subat dogumlu bir kizim var...hani su eskiden beri varolan ilkokullarin icindeki zorunlu ana okulllari var ya oraya zorunly olarak nezaman baslayacak? lutfen biri bana aciklayabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 yaşında başlıyor canım benimde kizim var 2014 lu 2019 da gidecekler yani okula2014 subat dogumlu bir kizim var...hani su eskiden beri varolan ilkokullarin icindeki zorunlu ana okulllari var ya oraya zorunly olarak nezaman baslayacak? lutfen biri bana aciklayabilir mi
oo daha cok varmis canim.cok tesekkur ederim peki anasinifi ve anaokulu arasindaki fark nedir canim5 yaşında başlıyor canım benimde kizim var 2014 lu 2019 da gidecekler yani okula
yaw birden seneye baslayacak sandim ondan bi garip oldumdu:s2014 mart doğumlu oğlum
Konuyu okuyunca sizdeki telaşdan az daha kalpten gidiyordum:)
Daha iki senemiz var bildiğim
fark yok ya aynı şeyoo daha cok varmis canim.cok tesekkur ederim peki anasinifi ve anaokulu arasindaki fark nedir canim
Ben bu sene gaza geldim çevremden,az daha yolluyirdum kreşe:)yaw birden seneye baslayacak sandim ondan bi garip oldumdu:s
evet canım kresle anaokulu arasında var ama arkadaş anasinifi ve anaokulu demiş onun için dedim:)Kreşle anaokulu(anasınıfı) arasında fark var
Arkadaş heyecanlı şimdi:)evet canım kresle anaokulu arasında var ama arkadaş anasinifi ve anaokulu demiş onun için dedim:)
hiii tamam tamam yanlış anladım ben siz ona dediniz ben bana dediniz sandım ondan söyleyeyim dedim :))Arkadaş heyecanlı şimdi:)
Yanlış söylüyor sanırım da bende ondan dedim
Yanlış anlamayın
Benimde 6 aylık ikizlerim varda şimdi bakışıyoruz boncuk boncuk:)hiii tamam tamam yanlış anladım ben siz ona dediniz ben bana dediniz sandım ondan söyleyeyim dedim :))
Ayy valla benimde 30 haftalik ikizlerim var içerde kıpır kıpırlar durmuyorlar hiç bende uyuyamıyorum zaten artık çok ağırlastik:/Benimde 6 aylık ikizlerim varda şimdi bakışıyoruz boncuk boncuk:)
Uyku istemiyorlarmış:)
Hızlı hızlı yazıyorum ondan yanlış anlaşıldık
Peki siz kreşe göndericekmisiniz?
Oooo maşallah 4 tane mı olacaklarAyy valla benimde 30 haftalik ikizlerim var içerde kıpır kıpırlar durmuyorlar hiç bende uyuyamıyorum zaten artık çok ağırlastik:/
canım bilmiyorum ya çok düşkün bana kızım her şeyini benimle yapmak istiyor babasıda yapıyor ama o beni istiyor yapisigiz resmen hep kucak istiyor e artık egilip kalkmasıda iyice zorlaştı versem mi vermesem mi diye düşünüyorum bir yandan ona haksızlık olacak diye üzülüyorum birde 2012 li kızım var o da ilgi istiyor tabii..
Profilden devam edelim mı arkadaşın konusunu da meşgul ettikbu arada ikizlerim erkek cift yumurta ikizi :))
Rüzgar & Poyraz az kaldı gelecekler
Binanın yapılanması derken yaa kusura bakmayın da bugün hicbiseyi anlamıyorum basit anlatsanızOkul oncesi ogretmeniyim yardimci olmak istedim. Anasinifi Ilkokul bunyesinde bulunan 48-72 aylik cocuklara yarim gun egitim veren, binanin yapilmasina anasinifi ogrencilerin degil ilkokul ogrencilerinin baz alindigi bir siniftir. Anaokulu ise 36-72aylik cocuklara yarim veya tam gun, resmi ya da ozel olarak kurulabilen binanin her ayrintisinda kucuk cocuklarin baz alindigi bir egitim kurumudur. Kresler ise bunlardan farkli olarak egitim kurumu degil sosyal kuruluslardir. 0-3 yas arasina hitap ederler.
Binanın yapılanması derken yaa kusura bakmayın da bugün hicbiseyi anlamıyorum basit anlatsanız
Bende yanlış biliyomuşum yani