Ananas yiyen var mı ilk 3 ay

Karacamyerli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
308
515
34
Kızlar merhaba. Ev de ananas var. Hamileyim 2 aylık. Canım o ananası yemek istiyor. Hepsini değil tabii ki. Ama internette araştırdım erken doğuma sebep oluyormuş vs. İlk 3 ay yemeyin deniyor. Yiyen var mı? Herhangi bir şikayetiniz oldu mu acaba?

ben varım hiç bişi olmaz merak etmeyin sonuçta koca ananası tek başınıza yiyecek değilsiniz hem ananas bebeğin ana rahmine tutunmasını artırıyormuş bu sebeple tüp bebek transferlerinde bi kaç gün önce ve transfer sonrası bir kaç dilim ananas yenmesi öneeilirormuş diye okudum bir makalede. Abartmamak kaydıyla yiyebilirsiniz

Avokado olmasın o

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Nasııl rahatladım şuan anlatamam.. Minicik de olsa tadıcam. Korkudan sadece bakışmak ile yetiniyordum ananas ile :) Şuan ferahladım resmen. Allah razı olsun sizden ve sizi sevdiklerinize bağışlasın Rabbim..

Normalde de ananas severim ama hamilelik sırasında da baya bi yedim sonra ishal oldum ama bi iki tane de değil bir haftada tam 4 ananas bitirmişim şimdi haftada sadece bi iki dilim yemekle yetiniyorum 5+5 oldum.

İlk defa duyuyorum aksine bebegin gelisimine de faydali oldugunu duymustum...

Ben dusuk riskim vardi o yuzden her aksam yiyordum:) bi aksilik olmadi su ana kadar:) meyveden zarar gelecegini sanmiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…