- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 1
- 15.347
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende geçen gün değiştirttim dolgumuIki disimde analgam dolgu vadi biri kendiliginden cikmisti dustu yani sadece koku yapmisti ama bnm durumum farkliydi direk dusmedigi icin koku yapti sanirim onun disinda sagligima faln bi zarari olmadi beyaz dolgu yapildi zaten sonra. Eger aimdik8 aklim olsa zaen asla analgam yaptirmazdim doktorlarda da suc vay yani siyah dolgu nedir yahu
Ne gibi çeşitli hastalıklara sebep oluyormus ??Merhabalar..
arkadaşlar benim sorum analgam dolguyu soktürmek tehlikeli mi? söktüren var mi?civa aciga cikiyor diyorlar? cesitli hastalıklara sebep oluyormuş..
analgam dolgu yani gumus dolgu sokturenler tecrubelerini yazarlarsa sevinirim...
Aynen ya ben kucuktum ozamnlar 13 yasinda faln annemle birlikte gidiyorduk zaten devlet hastanesiydi bende akil etmemisim saglam olur diyorlardi faln filan... cok cektim disten vallaAy bende geçen gün değiştirttim dolgumu
Beyaz dolgu yapıldı
Öteki pisliği niye yapıyorlar sahiden ya
Ay o kusma emojisinde nasıl kusuyor öyle foşurtt diyeAynen ya ben kucuktum ozamnlar 13 yasinda faln annemle birlikte gidiyorduk zaten devlet hastanesiydi bende akil etmemisim saglam olur diyorlardi faln filan... cok cektim disten valla
artik bıkkınlık gelmis icindekini bosaltiyor emojideAy o kusma emojisinde nasıl kusuyor öyle foşurtt diye
Maşallah yıllık kustu resmenartik bıkkınlık gelmis icindekini bosaltiyor emojide